Σαν φωτογραφος ή σαν μοντελο ?
(Πλακιτσα.....)
Και τα δυο!
Σαν φωτογραφος ή σαν μοντελο ?
(Πλακιτσα.....)
παιδια στην φυλης 69Α εχει ενα τρελο μωρακι την χριστηνα ολα τα λευτα.Σας την συνιστο ανεπιφιλακτα
Ασχετο.....παιδια στην φυλης 69Α εχει ενα τρελο μωρακι την χριστηνα ολα τα λευτα.Σας την συνιστο ανεπιφιλακτα
Τί τα έχουμε τα strapon ? Δεν είπαμε ότι όποιος αργεί θα ...συνετίζεται ?μαλλον ο φωτογραφος μας ακομα κοιματε > :'(
Άντζελα για πες μου μία φορά ακόμη ποιες απ' τις κοπέλες κάνουν πρωκτικό να το εμπεδώσω γιατί τώρα που έχουν έρθει & οι καινούριες έχασα το λογαριασμό :-)
Άντζελα για πες μου μία φορά ακόμη ποιες απ' τις κοπέλες κάνουν πρωκτικό να το εμπεδώσω γιατί τώρα που έχουν έρθει & οι καινούριες έχασα το λογαριασμό :-)
κυρία Άντζελα καλησπέρα σας, θα τόλμούσα να προτείνω να προσθέσετε σε κάθε "φάκελλο" που έχετε για κάθε κοπέλλα στο site του ιδρύματος σας ένα σύντομο, ας το πούμε, βιογραφικό (όπως αυτά που ανέβαζες το καλοκαίρι), έτσι θα μπορούσαν να δίνονται λίγες πληροφορίες π.χ οι εξιδικεύσεις των, (θα ήθελα να πω τα όνειρα τους-να με γνωρίσουν και να με περιποιηθούν αλλά δεν το λέω γιατί είμαι πάνω από όλα μετριόφρων) έτσι δεν θα χρειάζεται συνεχώς η παρέμβαση σου.
δεν το νομίζω να χωράω στο μυαλό σου
γιατι βρε τοσο μικρουλι τοχω? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
πολλα φιλακια
καλό μήνα και απο μένα στο γλυκίτατο μωρό την Άντζελα και σε ολα τα παιδιά. Καλά είστε?
Φιλιά πολλά μωράκι μου Άντζελα
χαιρετώ
ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ SEXY ΜΩΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩ ΜΗΝΑ ΟΚ
Επίσκεψη Σάββατο 31/10 15:00 και έμεινα έκπληκτος από τον πολύ προσεγμένο χώρο. Επίσης η Μπέτυ φανταστική όσον αφορά συμμετοχή και φαντασία.
Μόνο μελανό σημείο η τσατσά! Καταρχήν πουλά ύφος: όταν τη ρώτησα το όνομα της κοπέλας μου απάντησε "γιατί τις ξέρεις τις κοπέλες?" και όνομα δεν είπε.
Ακόμη κάποιος να της πει ότι τα ρέστα τα δίνουν και χωρίς να τα ζητήσει ο πελάτης για να μην έρχεται στη δύσκολη θέση να τα ζητήσει ο ίδιος ή να φύγει χωρίς αυτά! και εξηγούμε: της λεώ το απλό και δίνω 50ε. Φεύγοντας και επειδή έχω αμφιβολίες (κάτι πήρε τ'αυτί μου όσο ήμουν μέσα στο δωμάτιο) ρωτάω να μου πει τα προγράμματα να τα ξέρω για την επόμενη φορά. Αρνείται λέγοντας ότι αυτή θα είναι εκεί πάλι....Αργότερα από το site διαπίστωσα ότι άθελα μου της έδωσα 10ε φιλοδώρημα που αν έπρεπε να το πάρει κάποιος ήταν η Μπέτυ.
Σε μαγαζιά που θέλουν να ξεχωρίσουν είναι βασικό να τηρούνται βασικοί κανόνες ευγένειας, συνναλαγής και να δίνονται στους πελάτες οι πληροφορίες που ζητούνται. Γι' αυτό είναι η τσατσά εκεί. Όχι για να πουλάει ύφος και νταβατζιλίκι.
ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΖΕΛΑ?
Επίσκεψη Σάββατο 31/10 15:00 και έμεινα έκπληκτος από τον πολύ προσεγμένο χώρο. Επίσης η Μπέτυ φανταστική όσον αφορά συμμετοχή και φαντασία.
Μόνο μελανό σημείο η τσατσά! Καταρχήν πουλά ύφος: όταν τη ρώτησα το όνομα της κοπέλας μου απάντησε "γιατί τις ξέρεις τις κοπέλες?" και όνομα δεν είπε.
Ακόμη κάποιος να της πει ότι τα ρέστα τα δίνουν και χωρίς να τα ζητήσει ο πελάτης για να μην έρχεται στη δύσκολη θέση να τα ζητήσει ο ίδιος ή να φύγει χωρίς αυτά! και εξηγούμε: της λεώ το απλό και δίνω 50ε. Φεύγοντας και επειδή έχω αμφιβολίες (κάτι πήρε τ'αυτί μου όσο ήμουν μέσα στο δωμάτιο) ρωτάω να μου πει τα προγράμματα να τα ξέρω για την επόμενη φορά. Αρνείται λέγοντας ότι αυτή θα είναι εκεί πάλι....Αργότερα από το site διαπίστωσα ότι άθελα μου της έδωσα 10ε φιλοδώρημα που αν έπρεπε να το πάρει κάποιος ήταν η Μπέτυ.
Σε μαγαζιά που θέλουν να ξεχωρίσουν είναι βασικό να τηρούνται βασικοί κανόνες ευγένειας, συνναλαγής και να δίνονται στους πελάτες οι πληροφορίες που ζητούνται. Γι' αυτό είναι η τσατσά εκεί. Όχι για να πουλάει ύφος και νταβατζιλίκι.
ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΖΕΛΑ?
όσο και να προσπάθησε και στο παρελθόν η Άντζελα να καλύψει την συγκεκριμένη κυρία, συμφωνώ και επαυξάνω για το ποιόν της. Ήταν ήδη έτσι από τότε που δούλευε και στο Κεφαληνίας 75 και στην Ιπποκράτους 144.
Κρίμα γιατί η Άντζελα έχει κάνει πργματικά την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Χίλιες φορές να προσλάβει την φτερού για τσατσά, φτάνει να μην υπάρχει αυτή η ξινίλα.
η υπηρεσια μαναρακι μου του Σαββατου με τη Μπετυ δεν ειναι αυτη που λες ;)
ειναι η αλλη που δουλευε παλια στο παγκρατι αλλα και στη φωκαιας ;)
θελω να πιστευω οτι πια δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα στο μαγαζι.
πριν την ανακαινιση ειχα 3 υπηρεσιες πραγμα ασχημο για μενα γιατι καπου καπου τις ειχα αναγκη και αναγκαστικα σε οτιδηποτε μπορει και να υποχωρουσα και να με καναν οτι θελουν.
τωρα που ξανανοιξαμε εχω βαλει 4 υπηρεσιες πραγμα που μου δινει την τεραστια ευχερια αν καποια δεν μου κανει να την βγαλω αμεσως απ το team του μαγαζιου χωρις να εχω αμεσες επιπτωσεις στο προγραμμα στις βαρδιες κτλ, πραγμα που τους το εχω πει στα λογια και να δουμε αν θα γινει και στη πραξη
πραγματικα για την ανακαινιση στερηθηκα προσωπικα πολυ χρονο, χρημα και ηρεμια και δεν ειμαι πια διτεθημενη να χαριστω σε καμια ;)
πολλα φιλακια
Αντζελα παρε με εμενα να σου κραταω 3 βαρδιες και αμα δεν σου κανω 130 ραντεβου να μην με λενε λαρυ ακομα και οι κεραμυδογατοι θα περνανε......
βρε ξερει κανεις την δουλεια καλυτερα απο εναν αντρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!