Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

rivaldo111

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια στην φυλης 69Α εχει ενα τρελο μωρακι την χριστηνα ολα τα λευτα.Σας την συνιστο ανεπιφιλακτα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Άντζελα για πες μου μία φορά ακόμη ποιες απ' τις κοπέλες κάνουν πρωκτικό να το εμπεδώσω γιατί τώρα που έχουν έρθει & οι καινούριες έχασα το λογαριασμό :-)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Άντζελα για πες μου μία φορά ακόμη ποιες απ' τις κοπέλες κάνουν πρωκτικό να το εμπεδώσω γιατί τώρα που έχουν έρθει & οι καινούριες έχασα το λογαριασμό :-)

κυρία Άντζελα καλησπέρα σας, θα τόλμούσα να προτείνω να προσθέσετε σε κάθε "φάκελλο" που έχετε για κάθε κοπέλλα στο site του ιδρύματος σας ένα σύντομο, ας το πούμε, βιογραφικό (όπως αυτά που ανέβαζες το καλοκαίρι), έτσι θα μπορούσαν να δίνονται λίγες πληροφορίες π.χ οι εξιδικεύσεις των, (θα ήθελα να πω τα όνειρα τους-να με γνωρίσουν και να με περιποιηθούν αλλά δεν το λέω γιατί είμαι πάνω από όλα μετριόφρων) έτσι δεν θα χρειάζεται συνεχώς η παρέμβαση σου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

πρωκτικο προγραμα προσφερουμε κουκλί μου οι Ευα, Σοφια, Νικολ, Μπετυ, Σουζανα και εγω ;)

κυρία Άντζελα καλησπέρα σας, θα τόλμούσα να προτείνω να προσθέσετε σε κάθε "φάκελλο" που έχετε για κάθε κοπέλλα στο site του ιδρύματος σας ένα σύντομο, ας το πούμε, βιογραφικό (όπως αυτά που ανέβαζες το καλοκαίρι), έτσι θα μπορούσαν να δίνονται λίγες πληροφορίες π.χ οι εξιδικεύσεις των, (θα ήθελα να πω τα όνειρα τους-να με γνωρίσουν και να με περιποιηθούν αλλά δεν το λέω γιατί είμαι πάνω από όλα μετριόφρων) έτσι δεν θα χρειάζεται συνεχώς η παρέμβαση σου.

αμα σου πω μαναρακι μου οτι πριν 5 λεπτα στο δρομο προς το σπιτι μου χωρις καν να εχω διβασει το μυν σου το σκεφτομουν να το ξαναρχισω...........
μες το μυαλο μου-σου εισαι-ειμαι :cheesy: ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αμα σου πω μαναρακι μου οτι πριν 5 λεπτα στο δρομο προς το σπιτι μου χωρις καν να εχω διβασει το μυν σου το σκεφτομουν να το ξαναρχισω...........
μες το μυαλο μου-σου εισαι-ειμαι :cheesy: ;)

[/quote]

δεν το νομίζω να χωράω στο μυαλό σου :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
καλό μήνα και απο μένα στο γλυκίτατο μωρό την Άντζελα και σε ολα τα παιδιά. Καλά είστε?
Φιλιά πολλά μωράκι μου Άντζελα :smitten: :smitten: :smitten:
χαιρετώ

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλό μήνα και απο μένα στο γλυκίτατο μωρό την Άντζελα και σε ολα τα παιδιά. Καλά είστε?
Φιλιά πολλά μωράκι μου Άντζελα :smitten: :smitten: :smitten:
χαιρετώ

καλο μηνα επισης ματια μου ;) :-* :-* :-* :-*

Αυριο το πρωι 09:00 με 17:00 η Νικόλ :smitten:
img6359t.jpg

By antzela, shot with Canon EOS 50D at 2009-11-01

By antzela
img6559.jpg

img6492u.jpg

giannhs46

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ SEXY ΜΩΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩ ΜΗΝΑ ΟΚ  :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

neko72

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη Σάββατο 31/10 15:00 και έμεινα έκπληκτος από τον πολύ προσεγμένο χώρο. Επίσης η Μπέτυ φανταστική όσον αφορά συμμετοχή και φαντασία.

Μόνο μελανό σημείο η τσατσά! Καταρχήν πουλά ύφος: όταν τη ρώτησα το όνομα της κοπέλας μου απάντησε "γιατί τις ξέρεις τις κοπέλες?" και όνομα δεν είπε.

Ακόμη κάποιος να της πει ότι τα ρέστα τα δίνουν και χωρίς να τα ζητήσει ο πελάτης για να μην έρχεται στη δύσκολη θέση να τα ζητήσει ο ίδιος ή να φύγει χωρίς αυτά! και εξηγούμε: της λεώ το απλό και δίνω 50ε. Φεύγοντας και επειδή έχω αμφιβολίες (κάτι πήρε τ'αυτί μου όσο ήμουν μέσα στο δωμάτιο) ρωτάω να μου πει τα προγράμματα να τα ξέρω για την επόμενη φορά. Αρνείται λέγοντας ότι αυτή θα είναι εκεί πάλι....Αργότερα από το site διαπίστωσα ότι άθελα μου της έδωσα 10ε φιλοδώρημα που αν έπρεπε να το πάρει κάποιος ήταν η Μπέτυ.

Σε μαγαζιά που θέλουν να ξεχωρίσουν είναι βασικό να τηρούνται βασικοί κανόνες ευγένειας, συνναλαγής και να δίνονται στους πελάτες οι πληροφορίες που ζητούνται. Γι' αυτό είναι η τσατσά εκεί. Όχι για να πουλάει ύφος και νταβατζιλίκι.

ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΖΕΛΑ?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΑΤΖΕΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ SEXY ΜΩΡΟ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩ ΜΗΝΑ ΟΚ  :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

καλημερα μαναρι ;)
οποτε θελεις ;)

Επίσκεψη Σάββατο 31/10 15:00 και έμεινα έκπληκτος από τον πολύ προσεγμένο χώρο. Επίσης η Μπέτυ φανταστική όσον αφορά συμμετοχή και φαντασία.

Μόνο μελανό σημείο η τσατσά! Καταρχήν πουλά ύφος: όταν τη ρώτησα το όνομα της κοπέλας μου απάντησε "γιατί τις ξέρεις τις κοπέλες?" και όνομα δεν είπε.

Ακόμη κάποιος να της πει ότι τα ρέστα τα δίνουν και χωρίς να τα ζητήσει ο πελάτης για να μην έρχεται στη δύσκολη θέση να τα ζητήσει ο ίδιος ή να φύγει χωρίς αυτά! και εξηγούμε: της λεώ το απλό και δίνω 50ε. Φεύγοντας και επειδή έχω αμφιβολίες (κάτι πήρε τ'αυτί μου όσο ήμουν μέσα στο δωμάτιο) ρωτάω να μου πει τα προγράμματα να τα ξέρω για την επόμενη φορά. Αρνείται λέγοντας ότι αυτή θα είναι εκεί πάλι....Αργότερα από το site διαπίστωσα ότι άθελα μου της έδωσα 10ε φιλοδώρημα που αν έπρεπε να το πάρει κάποιος ήταν η Μπέτυ.

Σε μαγαζιά που θέλουν να ξεχωρίσουν είναι βασικό να τηρούνται βασικοί κανόνες ευγένειας, συνναλαγής και να δίνονται στους πελάτες οι πληροφορίες που ζητούνται. Γι' αυτό είναι η τσατσά εκεί. Όχι για να πουλάει ύφος και νταβατζιλίκι.

ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΖΕΛΑ?

χαιρομαι μαναρι μου που περασες ωραια με την Μπετυ, εισαι ο πρωτος που μου το λεει και με ευχαρηστει ιδιαιτερα για την κοπέλα, χαιρομαι ακομη που σου αρεσε ο χωρος μας ;)
οταν ησουν στο σαλονι (πριν περασεις στο δωματιο) η υπηρεσια δεν σου ειπε τα προγραμματα :think:
2 πραγματα μπορω να σκεφτω, ή οτι η κοπέλα δεν καταλαβε και δεν σου εφερε τα ρεστα (οταν υπαρχουν ρεστα η υπηρεσια δεν τα φερνει στο δωματιο που γδυνεστε κτλ αλλα μας τα αφηνει στο τραπεζι και σας τα φερνουμε εμεις μολις σας ερθουμε, μπορει επειδη η Μπετυ ειναι καινουργεια στο μαγαζι να μην το καταλαβε και να τα ξεχασε στη κουζινα)
το δευτερο που μπορει να εγινε ειναι η υπηρεσια να ξεχασε να στα δωσει γιατι εκεινη τη μερα γινονταν μια ψιλοαναμπουμπουλα στο μαγαζι μιας και στον πανω οροφο ενας ξυλουργος μας περναγε μια κλειδαρια σε μια ντουλαπα και ενας ηλεκτολογος μας εβαζε μια τηλεοραση στο τοιχο :-
Θα ρωτησω και εγω βεβαια την υπηρεσια τι εγινε, αλλα το εχω πια φτιαξει ετσι το ολο συστημα στο μαγαζι και ειμαι τοσο αυστηρη μαζι τους που αν εγινε οτι πιστευεις οτι εγινε παει να πει οτι εχουν πολυ θρασος πραγμα που τους εχω πια κοψει.
Οποτε και αν μας ξαναεπισκεφτεις σε παρακαλω στειλε μου απο πριν ενα πμ να κανονισω ειτε να παρεις πισω τα ρεστα σου ειτε να σου αφαιρεθει το ποσο απο το προγραμα που θα διαλεξεις.
Χιλια συγνωμη για οτι εγινε, ευχαριστω

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505

ΑΚΟΥΣ ΑΝΤΖΕΛΑ?

όσο και να προσπάθησε και στο παρελθόν η Άντζελα να καλύψει την συγκεκριμένη κυρία, συμφωνώ και επαυξάνω για το ποιόν της. Ήταν ήδη έτσι από τότε που δούλευε και στο Κεφαληνίας 75 και στην Ιπποκράτους 144.
Κρίμα γιατί η Άντζελα έχει κάνει πργματικά την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Χίλιες φορές να προσλάβει την φτερού για τσατσά, φτάνει να μην υπάρχει αυτή η ξινίλα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
όσο και να προσπάθησε και στο παρελθόν η Άντζελα να καλύψει την συγκεκριμένη κυρία, συμφωνώ και επαυξάνω για το ποιόν της. Ήταν ήδη έτσι από τότε που δούλευε και στο Κεφαληνίας 75 και στην Ιπποκράτους 144.
Κρίμα γιατί η Άντζελα έχει κάνει πργματικά την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Χίλιες φορές να προσλάβει την φτερού για τσατσά, φτάνει να μην υπάρχει αυτή η ξινίλα.

η υπηρεσια μαναρακι μου του Σαββατου με τη Μπετυ δεν ειναι αυτη που λες ;)
ειναι η αλλη που δουλευε παλια στο παγκρατι αλλα και στη φωκαιας ;)
θελω να πιστευω οτι πια δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα στο μαγαζι.
πριν την ανακαινιση ειχα 3 υπηρεσιες πραγμα ασχημο για μενα γιατι καπου καπου τις ειχα αναγκη και αναγκαστικα σε οτιδηποτε μπορει και να υποχωρουσα και να με καναν οτι θελουν.
τωρα που ξανανοιξαμε εχω βαλει 4 υπηρεσιες πραγμα που μου δινει την τεραστια ευχερια αν καποια δεν μου κανει να την βγαλω αμεσως απ το team του μαγαζιου χωρις να εχω αμεσες επιπτωσεις στο προγραμμα στις βαρδιες κτλ, πραγμα που τους το εχω πει στα λογια και να δουμε αν θα γινει και στη πραξη
πραγματικα για την ανακαινιση στερηθηκα προσωπικα πολυ χρονο, χρημα και ηρεμια και δεν ειμαι πια διτεθημενη να χαριστω σε καμια ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
η υπηρεσια μαναρακι μου του Σαββατου με τη Μπετυ δεν ειναι αυτη που λες ;)
ειναι η αλλη που δουλευε παλια στο παγκρατι αλλα και στη φωκαιας ;)
θελω να πιστευω οτι πια δεν θα υπαρχουν τετοια προβληματα στο μαγαζι.
πριν την ανακαινιση ειχα 3 υπηρεσιες πραγμα ασχημο για μενα γιατι καπου καπου τις ειχα αναγκη και αναγκαστικα σε οτιδηποτε μπορει και να υποχωρουσα και να με καναν οτι θελουν.
τωρα που ξανανοιξαμε εχω βαλει 4 υπηρεσιες πραγμα που μου δινει την τεραστια ευχερια αν καποια δεν μου κανει να την βγαλω αμεσως απ το team του μαγαζιου χωρις να εχω αμεσες επιπτωσεις στο προγραμμα στις βαρδιες κτλ, πραγμα που τους το εχω πει στα λογια και να δουμε αν θα γινει και στη πραξη
πραγματικα για την ανακαινιση στερηθηκα προσωπικα πολυ χρονο, χρημα και ηρεμια και δεν ειμαι πια διτεθημενη να χαριστω σε καμια ;)

Αντζελα παρε με εμενα να σου κραταω 3 βαρδιες και αμα δεν σου κανω 130 ραντεβου να μην με λενε λαρυ ακομα και οι κεραμυδογατοι θα περνανε......
βρε ξερει κανεις την δουλεια καλυτερα απο εναν αντρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Αντζελα παρε με εμενα να σου κραταω 3 βαρδιες και αμα δεν σου κανω 130 ραντεβου να μην με λενε λαρυ ακομα και οι κεραμυδογατοι θα περνανε......
βρε ξερει κανεις την δουλεια καλυτερα απο εναν αντρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σωστός ο Λαρούς
συγγνώμη που βιάστηκα, φυσικά δεν ήξερα ποια υπηρεσία ήταν. απλώς φαντάστηκα ότι ήταν η συγκεκριμένη με την οποία υπήρχε ανέκαθεν πρόβλημα χημείας  :)
σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την νέα προσπάθεια γιατί πραγματικά το αξίζεις.
η μπέτυ πώς είναι μιας και δεν έχει φωτογραφηθεί ακόμη και τι πρόγραμμα κάνει; ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom