Μόλις γύρισα από Εύα φουλ ικανοποιημένος!!! Ανεβάζω, όπως πάντα (είμαι καλό παιδί εγώ), κριτική αμέσως!
διαβαζοντας την κριτικη σου μαναρι.........
στα 100ε ματια μου στο φουλ της Ευας αλλα και οποιας αλλης κοπέλας κανει πρωκτικο, συμπεριλαμβανετε και το πρωκτικο ;) (αλλιως θα ηταν μισοφουλ
)
μαλλον θα μπερδευτηκες, και με την υπηρεσια που μιλησα τωρα το ιδιο μου ειπε ;)
οντοσ εχισ δικιο σε ολα αυτα καυλιαρα μου!ειναι πολι διακριτικο το εροτικο καλντεριμι που εχισ χτισι για ολουσ εμασ του απανταχου τσιρτσιναμπεσ!!!!
δεν το εχω χτισει εγω βρε κουκλι..........απλα μια ανακαινηση-γκρεμισμα-ξαναχτισιμο του κανουμε τωρα
;)
Μπραβω αντζελα εξυπνη πινελια για το μαγαζακι σου,οπως παντα προσεχεις εμας και το μαγαζι σου,ειναι μια σχεση αμφιδρομη τουλαχιστον απ`τους περισσοτερους θελω να πιστευω...So keep up the good work.
thank u baby
:-*
οτι μπορουμε κανουμε και ακομα περισσοτερο ;)
Με ερεθίζει να με βάζει η γυναίκα να τον παίζω και να χύνω πάνω στα πόδια και μετά να της τα καθαρίζω με την γλώσσα μου. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο studio και αν ναι ποια μου προτείνετε?
στο προγραμμα της ποδολαγνειας ματια μου ολες οι κοπέλες μπορουμε να το δεχτουμε αυτο ;)
εγω θα σου προτεινα την Ευα παντως για κατι τετοιο, αλλα και με οποιαδηποτε αλλη κοπέλα δεν θα εχεις προβλημα ;)
Καλησπερα Αντζελα
,τι κανεις?Πως περνας στην παραλια,χαλαρωνεις ;) ;)?Να σε ρωτησω κατι,η Σοφια υπαρχει περιπτωση να δουλεψει Παρ-Σαβ-Κυρ καποια απο αυτες τις μερες?Πρωι ή Απογευμα αυτες τις βαρδιες με βολευουν.Καλες βουτιες
ετσι κι ετσι ματια μου :-
πριν μερικες μερες που ειμουν στην αμοργο περναγα σουπερ
αυτη τη στιγμη ειμαι σε ενα νησι (δε θελω να πω ποιο για να μην σας προιδεασω αρνητικα)
που........
1ον λογω οτι για να πας για μπανιο πρεπει να μπεις σε χωμα και αναγκαστικα να νοικιασω αλλο αμαξι γιατι το δικο μου ειναι πολυ χαμηλο και θα σπασει
και 2ον αφου νοικιασεις αμαξι και ταλαιπωρηθεις στο χωματοδρομο φτανεις σε κατι παραλιες εποιηκως απαραδεκτες και σαν τοπια, και σαν καθαριοτητα αλλα και σαν κοσμο (οικογενειες, παιδακια,κουβαδακια,
)
σκεψου οτι 2 μερες τωρα τις εχω περασει μεσα στο αυτοκινητο ψαχνωντας αξιολογες παραλιες που δεν υπαρχουν και κολυμποντας συνολο ζητημα 3λεπτα σε 2 μερες :-
και τωρα ειμαι στη φαση να τα μαζευω να φευγω και να πηγαινω ειτε κω ειτε ναξο ;)
για τη Σοφια που λες ματια μου δυσκολο η κοπέλα να παρει αλλες βαρδιες και αλλες ωρες (μιας και η ιδια δεν μπορει), παντα τριτη και παρασκευη απογευμα θα δουλευει
καλησπερα και απο μενα,καποιες λεπτομερειες για τη Σοφια;
καλησπερα ματια μου
η Σοφια ειναι 24-25 χρονων, με αδυνατο σωμα στηθος μετριου μεγεθους στητο, καστανα μακρυα μαλλια, ομορφο προσωπο ενω προσφαιρει και πρωκτικο προγραμμα
πολλα φιλακια