Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Γειά σας ωραία μου κυρία.
γεια και σε σενα αντρα μου ομορφε :-* :-* :-*
τι μου κανεις???
φιλια
Γειά σας ωραία μου κυρία.
γεια και σε σενα αντρα μου ομορφε :-* :-* :-*
τι μου κανεις???
φιλια
αρκετά καλά θα έλεγα...
εσύ καλά φαίνεσαι, είσαι;
και άντε άλλαξε νησί και φρόντισε να περάσεις ωραία, μην έχουμε
14 και 15 θα ειστε κλειστα αντζελα?
Come Lero Angela.... ;) ;) ;)
Αντζελα,τωρα μολις γυρισα απο Πειραια,πηγα αφησα τους γονεις μου πανε διακοπες Κω,σου συνιστω αναμεσα σε Κω και Ναξο που λες,να πας Κω θα περασεις σουπερ,εγω εχω παει πολλες φορες γιατι εχω συγγενεις εκει και ειναι τελεια.Στο θεμα μας τωρα,η Σοφια δηλαδη θα δουλευει την Παρασκευη το απογευμα ετσι?Και κατι ακομα αν παρω το φουλ προγραμμα και του προσθεσουμε και το πρωκτικο η τιμη ειναι 90 ή ανεβαινει? :-* :-*
καλησπέρα και απο εμενα Αντζελα!!!
¨Εχω διαβάσει τοσα, αλλα ο απαράδεκτος, δεν έχω καν περάσει ακόμα απο εκεί!! Λέω η πρώτη μου εμπειρία σε Studio, στο δικό σας studio, να είανι στα χέρια της Νανάς...Αυριο μετά τις 17.0 είναι.. σωστά???
Οκ Αντζελα,αν βρω ελευθερο χρονο θα ερθω Παρασκευη για την Σοφια,αλλιως καποια αλλη φορα που θα δουλευει.Το 100 ειναι το στανταρ ή μπορει και να πεσει?
Μόλις γύρισα από Εύα φουλ ικανοποιημένος!!! Ανεβάζω, όπως πάντα (είμαι καλό παιδί εγώ), κριτική αμέσως! Α ρε Άντζελα μου έκανες το τρία στα τρία σήμερα. Κατερίνα, Κλαούντια κι Εύα έχω πάρει μέχρι στιγμής κι έχω μείνει κάγκελο! Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο σου ρε κουκλίτσα και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια σου!!!
ρε φιλε η κλαουντια απο μουρη τι λεει;;;
και αν μπορεις να μου πεις και απο τα υπολοιπα...εδω ειμαι!!!
Άντζελα, μια ερώτηση: εκτός από το δικό σας μαγαζί, μήπως δουλεύει και αλλού η Εύα;
μια υπηρεσια μου αρρωστησε με τη καρδια της :-
καλησπερα,
η τζένη παραμένει σε διακοπές?
Ευχαριστώ πολύ, Άντζελα.
Σε ευχαριστώ πολύ Άντζελα!!!!