Καλημερα.
Δωσε στο λαο τις πατουσαρες της κατερινας. :o
;) ;) ;) ;) ;)
Αν και δεν σε εχω γνωρίσει ποτέ και μην θεωρηθεί απο κανένα ότι κάνω διαφήμιση.
Επέτρεψέ μου ταπεινά να σου πώ:
Είσαι η επαγελματίας στο χώρο σου της επόμενης γενιάς. Ακούς και δέχεσαι μυνήματα ένα μπράβο ακόμη και απο εμένα.
Eυχαριστω πολυ μαναρι μου ;)
δεν κανω τιποτα περισσοτερο απο τη δουλεια μου
με την σημερινη κριση γενικοτερα αλλα και τον κορεσμο στον κλαδο απο κοπέλες και μαγαζια ειναι μονοδρομος το να ανοιγεις νεους δρομους, καναλια επικοινωνιας και να προσπαθεις να εισαι ενα βημα μπροστα ;)
Ολα ειναι θεμα επιβιωσης και στη δικια μας δουλεια αλλα και οπουδηποτε αλλου
Το κρατος ή καποιος 3ος δεν προκειτε να βοηθησουν κανενα μας, οποτε το μονο που μας μενει ειναι να βοηθαμε οι ιδιοι τους εαυτους μας μεσα απο σκληρη δουλεια και προσπαθεια ;)
Άν βάλεις και clipakia σίγουρα ανοίγεις νέους δρόμους, σε κάτι που δεν υπήρχε εδώ μέχρι τώρα. Είσαι πρωτοπόρος πως να το κάνουμε!!!
Και μια πρόταση, αλλα όπως φαίνεται εσύ ξέρεις καλλίτερα.
Καλό νομίζω θα ήταν να βάλεις στο σιτε και κάποια χαρακτηριστικά των κοριτσιών όπως ύψος , ηλικία, Εθνικότητα, χρώμα ματιών, προγράμματα που κάνουν. Για μενα θα ήταν πληρέστερη η περιγραφή.
Εχουμε ηδη βαλει 4 ;) απο τις Κλαουντια και Νικόλ ;)
το βραδυ θα βαλω και ενα νεο της Αλινας ;)
θα τα βρεις στο θρεντ πιο πισω ή στο youtube αν βρεις το προφιλ μας "filis104" ;)
Aπλα η ποιοτητα δεν ειναι και τοσο καλη, αλλα κοιταω να γινει μια πιο σωστη παραγωγη απο επαγγελματιες στο ειδος η οποια ομως λογω καλοκαιριου αδειων κτλ θα γινει το Σεμπτεμβρη
Και αυτα τα σαφως ποιοτηκοτερα βιντεο θα μπουν και στη σελιδα μας ;)
Εθνικοτητα βαλαμε απ την αρχη στη σελιδα μας
τα αλλα στοιχεια που λες πρεπει οντως να μπουνε (τα εχουνε ζητησει κιαλλοι
)
Δε ξερω μπορει με την ανακαινιση του μαγαζιου να αλλαχτει και το σαιτ μας γιατι η ολη διακοσμιση-υφος και στυλ που θα δωσουμε στο μαγαζι θα πρεπει να δενει και με τη σελιδα μας η οποια αυτη τη στιγμη με της καρδουλες δεν θα ταιριαζει με το πως θα ειναι το μαγαζι τοτε ;)
Οποτε μοιραια θα αλλαχτουν τα παντα και συγουρα θα μπουνε πολυ περισσοτερα πραγματα ;)
2 φορες??? κατσε αγαπουλα μου αφου τεχνικα τουλαχιστον αν τελειωσω μετα θελω ενα 10 λεπτο να μου ξανασηκωθει! πως θα τελειωσω 2 φορες?
1-2 φορες μπορεις να κανεις τελιωσεις σε ενα προγραμμα της 1 ωρας ματια μου ;)
Ειναι η μονη γυναικα της δουλειας που ερωτευτικα και την κυνηγαω παντου
ειναι πολυ καλη επαγγελματιας η Κατερινα μαναρι μου και πολυ καλος ανθρωπος ;)
Ευχαριστω κουκλί μου ;) :-*
αν μια κοπέλα δεν θελει βρε να βγει φωτος ή βιντεο δεν υπαρχει προβλημα
η Σοφια δεν ηθελε απ την αρχη και η κοπέλα δεν εχει κανενα προβλημα στη δουλεια της.
εγω ειμαι η πρωτη που σεβετε την καθε κοπέλα γιατι ουσιαστικα μπορει να μου ανηκει το μαγαζι αλλα δεν παυω να συνεχιζω να δουλευω και εγω οποτε ξερω και μπορω να παρω το μερος της καθε κοπέλας και να την καταλάβω.
Οποτε οτι δεν θα ηθελα εμενα να μου κανανε αν πηγενα να δουλεψω σε ενα ξενο μαγαζι δεν το κανω με τιποτα στις κοπέλες που ερχοντε στο 104.
Και γιαυτο ακριβος το λογο και οι ιδιες οι κοπέλες ειναι πολυ πιο ανετες μαζι μου γιατι σαν ιδιοκτητρια δεν παω να ειμαι και εγω μια απο αυτες, στον ιδιο χωρο δουλευουμε τους ιδιους πελατες εχουμε ;)
Και αυτο πιστευω ειναι και το μεγαλο μου ατου στις σχεσεις μου με τις κοπέλες του μαγαζιου, οτι δηλ δεν ειμαι μια ιδιοκτητρια/ης μεγαλης ηλικιας και παντελως εξω απο την εποχη και τη συγκεκριμενη δουλεια
Οποτε σαφως και η επικοινωνια μας - σχεσεις μας ειναι σε ενα αλλο πολυ ανωτερο επιπεδο με αμοιβεα εμπιστοσυνη και κατανοηση ;)
πολλα φιλακια