Καλημερα και απο εμενα. Λιγα λογια για την χτεσινη μου εμπειρια απο την επισκεψη μου.
Επισκευτικα χτες την Κλαουντια. Λιγα λογια για την κοπελα. Ειναι εμφανισημη(περιποιημενη στην λεπτομερια), προθυμη και δεν βιαζεται. Το καλυτερο πραγμα ομως πανω της ειναι οτι ειναι μια χαμογελαστη κοπελα. Αν και οταν βγαινει δεν μπορεις να το καταλαβεις, στο private time τουλαχιστον εμενα μου προσφερε απλοχερα το χαμογελο της. Αυτο ειναι το θετικο, εχει και ενα μικρο αρνητικο στην εμφανιση της για να τα λεμε ολα. Ειναι μικρη ατελεια και αν της εβαζα βαθμο θα ηταν 7.5-8.0. Αν σε καποια φαση αποφασησει να το διορθωση θα εχει απο τα καλυτερα σωματα που θα ειναι ανετα για 9.0-9.5(το 10 δεν βαζεται απο εμενα ποτε).
Αν και πειρα το προγραμα με foot fetish, ανειδεος μεν για το τι ειναι ακριβως ειναι πληροφοριθηκα τις λεπτομεριες απο την Κλαουντια. Αφου ενημερωθηκα δεν τρελαθηκα και ειπα οτι καλυτερα να το αφησουμε. Τα βρηκαμε ομως τελικα με κατι αλλο. Θελω να πιστευω οτι δεν της χαλασα την διαθεση της.
Αν και δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο ψυχικης διαθεσης(αν και κατι mojitos με καλη παρεα πριν με ειχαν ανεβασει καπως), μπορω να πω με σιγουρια οτι περασα ευχαριστα. Συνηθως αποφευγω οταν δεν ειμαι σε καλη διαθεση να συνεβρισκομαι ειτε με CT ειτε σε studio, γιατι πολυ απλα πιστευω οτι σε τετοιες καταστασεις η διαθεση που εχεις εκεινη την ωρα μεταδειδεται στην εκαστοτε παρτενερ. Λαθος η σωστη ειναι η δικη μου αποψη.