Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θελω να ρωτησω αν μπορει να υπαρξει προβλημα αν ερθω και ζητησω πρωκτικο προβλημα προς το τελος τησ βαρδιας μιας απο τις κοπελες σας που προσφερουν αυτο το προγραμμα. Μου εχει τυχει μια-δυο φορες σε στουντιο στην Αθηνα και οχι σε μπουρδελα, να παρω τηλ., να μου πουνε οτι η κοπελα προσφερει πρωκτικο αλλα οταν παω εκει να μου πουμε οτι η κοπελα δεν θα το κανει για το υπολοιπο της βαρδιας επειδη την ειχαν γαμησει πολλα ατομα απο την πισω τρυπουλα εκεινη την μερα. Στο δικο σας μαγαζι σταματουν οι κοπελες να προσφερουν αυτη την υπηρεσια στο μεσο της βαρδιας? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Θελω να ρωτησω αν μπορει να υπαρξει προβλημα αν ερθω και ζητησω πρωκτικο προβλημα προς το τελος τησ βαρδιας μιας απο τις κοπελες σας που προσφερουν αυτο το προγραμμα. Μου εχει τυχει μια-δυο φορες σε στουντιο στην Αθηνα και οχι σε μπουρδελα, να παρω τηλ., να μου πουνε οτι η κοπελα προσφερει πρωκτικο αλλα οταν παω εκει να μου πουμε οτι η κοπελα δεν θα το κανει για το υπολοιπο της βαρδιας επειδη την ειχαν γαμησει πολλα ατομα απο την πισω τρυπουλα εκεινη την μερα. Στο δικο σας μαγαζι σταματουν οι κοπελες να προσφερουν αυτη την υπηρεσια στο μεσο της βαρδιας? Ευχαριστω προκαταβολικα.

μου μοιαζει πολυ περιεργο αυτο βρε μαναρι ;)
και συγουρα στο μαγαζι δεν υπαρχει περιπτωση να σου συμβει κατι τετοιο ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Την καλημέρα μου σε όλους και όλες. Specially for you Angel

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μου μοιαζει πολυ περιεργο αυτο βρε μαναρι ;)
και συγουρα στο μαγαζι δεν υπαρχει περιπτωση να σου συμβει κατι τετοιο ;)

την καλημερα μου στην παρεα,οκ μπορει να τυχει καποια φορα αυτο,δεν ειναι και μηχανη η κοπελα,ανθρωπος ειναι,αρκει να μην ειναι σε μονιμη βαση

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα Αντζελα,
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση κάποιος να "κλείσει" μια κοπέλλα για μια ώρα π.χ. στο χώρο σας?
Ευχαριστώ και καλα να περναμε όλοι

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Την καλημέρα μου σε όλους και όλες. Specially for you Angel

καλημερα μαναρι ;)

την καλημερα μου στην παρεα,οκ μπορει να τυχει καποια φορα αυτο,δεν ειναι και μηχανη η κοπελα,ανθρωπος ειναι,αρκει να μην ειναι σε μονιμη βαση

ναι συγουρα τυχαινει :cheesy:
αν τυχει θαναι πιστευω γιατι η κοπέλα κρυωσε ξαφνικα ειτε απο το aircondition ειτε αν παταει ξυπολυτη και την πονεσε καπου η κοιλιτσα της.
Αλλα αυτο συμβενει 1 φορα στις 100 ;)

Καλησπέρα Αντζελα,
Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση κάποιος να "κλείσει" μια κοπέλλα για μια ώρα π.χ. στο χώρο σας?

ναι υπαρχει ματια μου ;)

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα Αντζελα,
mia ωρα μαζι σου αντζελα ποσο κοστιζει? και τι συμπεριλαμβανει η μια ωρα ? φουλ προγραμμα και οσες εκτονωσεις μπορουμε?

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Καλημερα και απο εμενα. Λιγα λογια για την χτεσινη μου εμπειρια απο την επισκεψη μου.

Επισκευτικα χτες την Κλαουντια. Λιγα λογια για την κοπελα. Ειναι εμφανισημη(περιποιημενη στην λεπτομερια), προθυμη και δεν βιαζεται. Το καλυτερο πραγμα ομως πανω της ειναι οτι ειναι μια χαμογελαστη κοπελα. Αν και οταν βγαινει δεν μπορεις να το καταλαβεις, στο private time τουλαχιστον εμενα μου προσφερε απλοχερα το χαμογελο της. Αυτο ειναι το θετικο, εχει και ενα μικρο αρνητικο στην εμφανιση της για να τα λεμε ολα. Ειναι μικρη ατελεια και αν της εβαζα βαθμο θα ηταν 7.5-8.0. Αν σε καποια φαση αποφασησει να το διορθωση θα εχει απο τα καλυτερα σωματα που θα ειναι ανετα για 9.0-9.5(το 10 δεν βαζεται απο εμενα ποτε).

Αν και πειρα το προγραμα με foot fetish, ανειδεος μεν για το τι ειναι ακριβως ειναι πληροφοριθηκα τις λεπτομεριες απο την Κλαουντια. Αφου ενημερωθηκα δεν τρελαθηκα και ειπα οτι καλυτερα να το αφησουμε. Τα βρηκαμε ομως τελικα με κατι αλλο. Θελω να πιστευω οτι δεν της χαλασα την διαθεση της.

Αν και δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο ψυχικης διαθεσης(αν και κατι mojitos με καλη παρεα πριν με ειχαν ανεβασει καπως), μπορω να πω με σιγουρια οτι περασα ευχαριστα. Συνηθως αποφευγω οταν δεν ειμαι σε καλη διαθεση να συνεβρισκομαι ειτε με CT ειτε σε studio, γιατι πολυ απλα πιστευω οτι σε τετοιες καταστασεις η διαθεση που εχεις εκεινη την ωρα μεταδειδεται στην εκαστοτε παρτενερ. Λαθος η σωστη ειναι η δικη μου αποψη.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
mia ωρα μαζι σου αντζελα ποσο κοστιζει? και τι συμπεριλαμβανει η μια ωρα ? φουλ προγραμμα και οσες εκτονωσεις μπορουμε?

εγω ματακια μου γλυκα κατι τετοιο δεν μπορω να το κανω δυστηχος :-
δουλευω τοσο σπανια και εχω τοσο κοσμο και απο το internet αλλα πολυ περισσοτερο πελατες παλιους δικους μου που για χαρη τους δεν εχω τη δυνατοτητα να κλεισω μια ωρα απο τη βαρδια μου :-
Κατι τετοιο θα ηταν εντελως αντιεπαγγελματικο εκμερους μου
εχω πχ πελατες που ερχοντε για μενα απ τη κορινθο, τη λειβαδια, τη θηβα κτλ
αλλα και απο τις περιοχες εξω απ την αθηνα βαρυμπομπη, παιανια κτλ
δεν ειναι σωστο λοιπον να ερθουν απο τοσο μακρυα και να τους πει η υπηρεσια οτι εγω θα τελειωσω σε μια ωρα γιατι ειμαι με εναν πελατη που εχει πληρωσει-ζητησει κατι τετοιο ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημερα και απο εμενα. Λιγα λογια για την χτεσινη μου εμπειρια απο την επισκεψη μου.

Επισκευτικα χτες την Κλαουντια. Λιγα λογια για την κοπελα. Ειναι εμφανισημη(περιποιημενη στην λεπτομερια), προθυμη και δεν βιαζεται. Το καλυτερο πραγμα ομως πανω της ειναι οτι ειναι μια χαμογελαστη κοπελα. Αν και οταν βγαινει δεν μπορεις να το καταλαβεις, στο private time τουλαχιστον εμενα μου προσφερε απλοχερα το χαμογελο της. Αυτο ειναι το θετικο, εχει και ενα μικρο αρνητικο στην εμφανιση της για να τα λεμε ολα. Ειναι μικρη ατελεια και αν της εβαζα βαθμο θα ηταν 7.5-8.0. Αν σε καποια φαση αποφασησει να το διορθωση θα εχει απο τα καλυτερα σωματα που θα ειναι ανετα για 9.0-9.5(το 10 δεν βαζεται απο εμενα ποτε).

Αν και πειρα το προγραμα με foot fetish, ανειδεος μεν για το τι ειναι ακριβως ειναι πληροφοριθηκα τις λεπτομεριες απο την Κλαουντια. Αφου ενημερωθηκα δεν τρελαθηκα και ειπα οτι καλυτερα να το αφησουμε. Τα βρηκαμε ομως τελικα με κατι αλλο. Θελω να πιστευω οτι δεν της χαλασα την διαθεση της.

Αν και δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο ψυχικης διαθεσης(αν και κατι mojitos με καλη παρεα πριν με ειχαν ανεβασει καπως), μπορω να πω με σιγουρια οτι περασα ευχαριστα. Συνηθως αποφευγω οταν δεν ειμαι σε καλη διαθεση να συνεβρισκομαι ειτε με CT ειτε σε studio, γιατι πολυ απλα πιστευω οτι σε τετοιες καταστασεις η διαθεση που εχεις εκεινη την ωρα μεταδειδεται στην εκαστοτε παρτενερ. Λαθος η σωστη ειναι η δικη μου αποψη.

αφου περασες καποιες ευχαριστες στιγμες ματια μου παρολη τη δυσκολη προσωπικη σου διαθεση αυτο ειναι κατι που και εμενα αλλα και τη κοπέλα μας ευχαριστει ιδιαιτερα ;)
Καλησου μερα μωρακι και σου ευχομαι να περνας ωραια και χαρουμενα ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γκρινια! γκρίνια!!  :headbang: :headbang: :headbang:

αχ, γιατι να μην ξερω οτι θα δουλέψει η Ευούλα απόγευμα!! Δεν πειράζει την αλλη φορά!! :tits:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γκρινια! γκρίνια!!  :headbang: :headbang: :headbang:

αχ, γιατι να μην ξερω οτι θα δουλέψει η Ευούλα απόγευμα!! Δεν πειράζει την αλλη φορά!! :tits:

ναι τελευταια στιγμη το αλλαξαμε :cheesy:
δε πειραζει βρε μαναρι ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ναι αλλα εγώ είμαι στεναχωρημένος τώρα... :cartman: :cartman:
θέλω πατουσάκια!!  :humpleg:
ελπίζω να καταφέρω να έρθω στην Νάνσυ την παρασκευή... :lheel:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Καλημερίζω την πιο ωραία παρεούλα.... ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Πεμπτη

πρωι η Αλινα :smitten:

απογευμα η Κατερινα :smitten:

βραδυ η Βερονικα :smitten: (καινουργεια κοπέλα στο μαγαζι απο τη Ρωσσια ;))

τωρα και μεχρι της 06:00 το πρωι η Νανα απο την Ταυλανδη :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
και μην ξεχνατε καθημερινα απο τις 12:00 μεχρι τις 14:00 για 2 ωρες μπορειτε να μιλησετε μαζι μου στο κινητο του μαγαζιου 6939077710 για οτιδηποτε σας απασχολει σε σχεση με τις υπηρεσιες που προσφαιρουμε, τις κοπέλες, τα προγραμματα, τι σας προτεινω ακομα και για καποιο ραντεβου σε συγκεκριμενη ωρα μεσα στο χώρο μας ;) ;)

μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

και να ξερετε ολες οι κοπελες που δουλευουμε στο Φυλης104 ειμαστε χαρακτηρισμενες και περναμε καθε 15μερες γιατρο και σφραγιζουμε το ατομικο μας βιβλιαριο υγειας;) ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16

και να ξερετε ολες οι κοπελες που δουλευουμε στο Φυλης104 ειμαστε χαρακτηρισμενες και περναμε καθε 15μερες γιατρο και σφραγιζουμε το ατομικο μας βιβλιαριο υγειας;) ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

ναι ναι ... αυτο το σημαντικοτερο ολων ...

το πρωι θα δινεις εκκριμα μαλλον και σκεφτεσαι πως ξυπνησεις ... μαλλον ...  :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom