Μπορεις να συνεργαστεις με κανενα στουντιο απο την Θεσσαλονικη και να στελνεις μερικες κοπελες και σε εμας να τις χαιρομοαστε λιγο. Η' το πολυ πολυ παρε ενα δανειο και ανοιξε αλυσιδα. !
ματια μου δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
για να δουλεψουμε εκτος Αθηνων χρειαζομαστε αωαλογη αδεια, η οποια βγαινει σε 2-3 μηνες με ενα αρκετα σημαντικο οικονομικο κοστος για την εκδοση της :-
Αν προσθεσεις οτι η κοπέλα θα εχει ενα εξτρα σημαντικο κοστος διαμονης καπου δεν συμφερει
Συνηθος απ την Αθηνα φευγουν για να δουλεψουν αλλου οσες κοπέλες εδω δεν <<τραβανε>> οποτε μια καλη κοπέλα δεν εχει λογους να φυγει ;)
Για το αλλο που λες προτιμω να ριξω καποια χρηματα στο παρον μαγαζι για μια ανακαινιση που ετοιμαζω παρα να μπω στη διαδικασια ενος 2ου το οποιο θα ειναι και μακρυα και ουσιαστικα κανεις δεν θα μπορει ευκολα να το ελενξει-διευθηνει.
Πιστευω ειναι προτιμοτερο να εισαι καπου οσο καλος μπορεις παρα να εισαι μετριος σε πολλα διαφορετικα πραγματα ;)
Παραδεχομαι τον επαγγελματισμο σας γιατι κανετε ο,τι μπορειτε βεβαια για να ευχαριστηθει ο πελατης. Απαντατε αμεσα σε ερωτησεις σχετικα με τις υπηρεσιες σας και τον βοηθατε να απολαυσει πιο πολυ το σεξ με τις κοπελες.
Αληθεια οταν παιρνω πρωκτικο προγραμμα με εσενα η' με τις αλλες κοπελες του στουντιο σας που δινουν την πισω τρυπουλα τους, δεν ειχαμε σχεδον ποτε καμια εξαγωγη σκ.... κατα την εξοδο στο τελειωμα, πραγμα που εχει συμβει με αρκετες αλλες κοπελες. Αυτο ετυχε η' φροντιζετε οι σουφριτσες σας να ειναι καθαρες απο πριν?
Ματια μου για να γινει κατι τετοιο που λες θα πρεπει ειτε η κοπελα να μην εχει πλυθει (πριν ή και κατα τη διαρκεια της βαρδιας) καλα εξωτερικα και εσωτερικα ειτε να ειναι αρρωστη-κρυωμενη-να την ποναει η κοιλια της κτλ.
Μια σωστη κοπέλα κατα την αποψη μου ποτε δεν θα πρεπει να κανει το συγκεκριμενο προγραμμα χωρις να εχει πλυθει ή οταν δεν νιωθει καλα στη κοιλιτσα της ;)
Αν θελεις την αποψη μου για να ειναι μια κοπέλα καλη στο συγκεκριμενο προγραμμα βασικο ειναι να εχει μια Α εμπειρια, να της αρεσει και φυσικα να κανει και με το παραπάνω το συγκεκριμενο πραγμα και στην προσωπικη της ζωη ;)
Δυστηχως οσες το κανουν αποκλειστικα και μονο στη δουλεια, για τα χρηματα και τους extra πελατες ειναι καταδικασμενες να αποτυχουν μιας και οχι μονo δεν θα κερδιζουν νεους πελατες αλλα θα χανουν και αυτους που ηδη εχουν :-
ποδολαγνεία προσφέρουν όλες οι κοπέλες; ποια είναι η καλύτερη σε αυτό;
Ολες το κανουμε ;)
Οι καλυτερες θα ελεγα ειναι οι Νανσυ-Ευα-Κλαουντια και Αντζελα ;)
πολλα φιλακια