Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
υπάρχει δηλαδή
άνθρωπος που θα δώσει 50ρικο για τη Σιμόνα;;;;
Ξερεις μήπως που εχει παει;H Λίλυ δεν δουλεύει πια εκεί.
Κατέβηκαν οι φωτό της από τα μπάνερ
Όχι δυστυχώς.Ξερεις μήπως που εχει παει;
Γιατι το λες αυτο?υπάρχει δηλαδή
παλιά ήταν "τίνγκα"Αναδουλειες επειδη ειναι μαλακες και κανουν καφριλες,αν δεν αλλαξουν τακτικη ολο αναδουλειες θα εχουν
επειδή ήταν γνωστή φολάρα και στο 20ρικοΓιατι το λες αυτο?
Πιο παλια ειχαν καλα κομματια αλλα παντα ειχαν αλαζονικη συμπεριφορα,τωρα πλεον εχουν ξεφυγει και κανουν και κατι αλλα τερτιπια.............παλιά ήταν "τίνγκα"
για πες κάνα καινούργιο,μονο τα παλια του "τίνγκα" ξέρωΠιο παλια ειχαν καλα κομματια αλλα παντα ειχαν αλαζονικη συμπεριφορα,τωρα πλεον εχουν ξεφυγει και κανουν και κατι αλλα τερτιπια.............
Ποια ειναι και σε ποιο bou δουλευε?επειδή ήταν γνωστή φολάρα και στο 20ρικο
έλα είναι αρκετά γνωστή, στα φυλής 65 και 86 δούλευε συνήθωςΠοια ειναι και σε ποιο bou δουλευε?
εδώ σου παραθέτω μία cult κριτική τηςΠοια ειναι και σε ποιο bou δουλευε?
Δέσποινα!!!! Τι είπες τώρα ρε τύπε!!!!Παιδιά πέρασα απόψε από το στούντιο για να τσεκάρω τη Δανάη και έπαθα πλάκα μαζί της, πραγματικά είχα πολλά χρόνια να δω τόσο δυνατό κομμάτι στο 104... Η κοπέλα είναι φωτιά, μου θύμισε την πάλαι ποτέ Δέσποινα στο στυλάκι αλλά πιο νταρντάνα και με μεγαλύτερα βυζιά. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται για την Γιν - Γιν είναι επίσης πολύ δυνατή, καμία σχέση με μικροκαμωμένες και αδύνατες σχιστομάτες που έχετε ως πρότυπο στο μυαλό σας
Από τις αγαπημένες μου μαζί με Νάνσυ! Πανδώρα ακόμα την βλέπω εκτός στούντιο. Νάνσυ εξαφανίστηκε!Πανδωρα την ειχα ξεπατωσει
Πανδωρα που την βλεπειs εκτοs στουντιο ? το εχει γυρισει σε αυταρχικα και τετοιο στυλΑπό τις αγαπημένες μου μαζί με Νάνσυ! Πανδώρα ακόμα την βλέπω εκτός στούντιο. Νάνσυ εξαφανίστηκε!
Ε πάντα αυταρχικά έκανε περισσότερο από απλό σεξ. Άμα γοογλαρεις έχει κάτι παλιές αγγελίες για αυταρχικά και το τηλέφωνο ισχύει ακόμα. Στείλε Viber θα σου απαντήσει.Πανδωρα που την βλεπειs εκτοs στουντιο ? το εχει γυρισει σε αυταρχικα και τετοιο στυλ
τι παντα αυταρχικα ρε φιλε ? οταν την γνωρισα εγω ασταααα μιλαμε για απιστευτα γαμησια τα παντα ολαΕ πάντα αυταρχικά έκανε περισσότερο από απλό σεξ. Άμα γοογλαρεις έχει κάτι παλιές αγγελίες για αυταρχικά και το τηλέφωνο ισχύει ακόμα. Στείλε Viber θα σου απαντήσει.