lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
οπότε να αναθεωρήσω για αύριο???οταν πινουμε δεν μετα....
οπότε να αναθεωρήσω για αύριο???οταν πινουμε δεν μετα....
εσυ να πας φιλε μου εγω θα πιω τα λυσσακα μουοπότε να αναθεωρήσω για αύριο???
όταν πίνουμε δεν οδηγούμε....όταν οδηγούμε δεν πίνουμε.....ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα του μπουρδέλα.com...εσυ να πας φιλε μου εγω θα πιω τα λυσσακα μου
τι κομματάρες που βάζει το μαντ...
καλα καυλα...kalispera ti kanete :-* :-* :-*
kalispera ti kanete :-* :-* :-*
[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...
γεια σου μελαχροινε άγγελε!!!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kala ime isi pos ise moromuκαλα καυλα...
εσυ?
ματάκια μου δες λίγο τι σου γράφω στο πμ...ότι μου πεις εσύ...σημασία έχει να σαι δυνατή...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kala na perasis. pola filia :-* :-* :-*kalispera ti kanete :-* :-* :-*
[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...
και εσύ ΄κούκα να σαι κάλά και σύντομα θα τα πούμε και οι δυο μας...kala na perasis. pola filia :-* :-* :-*
καλα ειμαι. δουλευεις τωρα ?kala ime isi pos ise moromu
δουλεύει...καλα ειμαι. δουλευεις τωρα ?
opote tes moromu gliko :-* :-* :-*και εσύ ΄κούκα να σαι κάλά και σύντομα θα τα πούμε και οι δυο μας...
ξεκίνησα με κέλλυ, συνεχίζω με ελένη και μετά η τριάδα θα κλείσει με σένα ξανθέ άγγελε...οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες...opote tes moromu gliko :-* :-* :-*
καλα, μη το λες...ξεκίνησα με κέλλυ, συνεχίζω με ελένη και μετά η τριάδα θα κλείσει με σένα ξανθέ άγγελε...οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες...
γιασου μωρακι μου :-* :-* :-*γεια σου μελαχροινε άγγελε!!!