lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
οπότε να αναθεωρήσω για αύριο???οταν πινουμε δενμετα....
![]()
οπότε να αναθεωρήσω για αύριο???οταν πινουμε δενμετα....
![]()
εσυ να πας φιλε μου εγω θα πιω τα λυσσακα μουοπότε να αναθεωρήσω για αύριο???![]()
![]()
όταν πίνουμε δεν οδηγούμε....όταν οδηγούμε δεν πίνουμε.....ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα του μπουρδέλα.com...εσυ να πας φιλε μου εγω θα πιω τα λυσσακα μου![]()
τι κομματάρες που βάζει το μαντ...
καλα καυλα...kalispera ti kanete :-* :-* :-*
kalispera ti kanete :-* :-* :-*
[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου μελαχροινε άγγελε!!!:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
kala ime isi pos ise moromuκαλα καυλα...
εσυ?
ματάκια μου δες λίγο τι σου γράφω στο πμ...ότι μου πεις εσύ...σημασία έχει να σαι δυνατή...:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
kala na perasis. pola filia :-* :-* :-*kalispera ti kanete :-* :-* :-*
[/quote καλησπέρα ξανθέ άγγελε...ετοιμάζομαι για μαζωνάκη...και μετά το πρωί θα επισκεφθώ κατευθείαν την ελενίτσα...σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα...
και εσύ ΄κούκα να σαι κάλά και σύντομα θα τα πούμε και οι δυο μας...kala na perasis. pola filia :-* :-* :-*
καλα ειμαι. δουλευεις τωρα ?kala ime isi pos ise moromu
opote tes moromu gliko :-* :-* :-*και εσύ ΄κούκα να σαι κάλά και σύντομα θα τα πούμε και οι δυο μας...![]()
ξεκίνησα με κέλλυ, συνεχίζω με ελένη και μετά η τριάδα θα κλείσει με σένα ξανθέ άγγελε...οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες...opote tes moromu gliko :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
καλα, μη το λες...ξεκίνησα με κέλλυ, συνεχίζω με ελένη και μετά η τριάδα θα κλείσει με σένα ξανθέ άγγελε...οι υπόλοιπες είναι αδιάφορες...![]()
![]()
γιασου μωρακι μου :-* :-* :-*γεια σου μελαχροινε άγγελε!!!![]()
![]()