KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
τα παντα...εσυ εισαι το μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυαπο μενα?
τα παντα...εσυ εισαι το μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυαπο μενα?
κρίμα που δεν θα σε δω αύριο ομορφιά μου...τα παντα...εσυ εισαι το μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυ
Eχω το λενιω μου εγω! :-*
τα παντα...εσυ εισαι το μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυ
Καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ;)
χωρις ουσια μπλα μπλα μπλα
καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα........μιαΚαλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ;)
Μασουρακι τα καλαμια! ;)καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα........μια
τα παντα...εσυ εισαι το μωροοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυ
κρίμα που δεν θα σε δω αύριο ομορφιά μου...
εσυ εισαι ο κουκλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ζηλια ψωρα
το πρόγραμμα έχει ως εξής. σε 2 ώρες πάω μαζωνάκη, κ μετά γύρω στις 7 εβερεστ για καφέ κ τυρόπιτα και μετά στα καπάκια για πρωινή γνωριμία με την ωραία ελένη του οριένταλ...τι λες?? καλά δε το φτιαξα??
φταιω εγω που σε εκανα θεοζηλια ψωρα
να πας στο OSCAR για πρωινή τυροπιτά είναι καλότο πρόγραμμα έχει ως εξής. σε 2 ώρες πάω μαζωνάκη, κ μετά γύρω στις 7 εβερεστ για καφέ κ τυρόπιτα και μετά στα καπάκια για πρωινή γνωριμία με την ωραία ελένη του οριένταλ...τι λες?? καλά δε το φτιαξα??
oscar?? ποιο λες? το καφέ μέσα στη γλυφάδα??να πας στο OSCAR για πρωινή τυροπιτά είναι καλό
αααα!!!!μαν μάλλον θα θέλω κάτι άμεσα μετά το ξενύχτι...δε λέει να πάω με την τυρόπιτα ανά χείρας στο ελενάκι...ή μήπως να πάω κ νατη μοιραστούμε???οχι βρε Είναι Αχαρνών και ζοζωπολεος γωνία κοντά στο studio
καλυτερα θα ναι κανα γλυκακι,εχει αρκετα στα εβερεστ ;)αααα!!!!μαν μάλλον θα θέλω κάτι άμεσα μετά το ξενύχτι...δε λέει να πάω με την τυρόπιτα ανά χείρας στο ελενάκι...ή μήπως να πάω κ νατη μοιραστούμε???
Kοφτε τη στα τρια να φαει και η υπηρεσεια!αααα!!!!μαν μάλλον θα θέλω κάτι άμεσα μετά το ξενύχτι...δε λέει να πάω με την τυρόπιτα ανά χείρας στο ελενάκι...ή μήπως να πάω κ νατη μοιραστούμε???
α πάρω κανένα μάφιν?? αν κ η ελένη μου είπε ότι θέλει λουκάνικο.... :o :oκαλυτερα θα ναι κανα γλυκακι,εχει αρκετα στα εβερεστ ;)