thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χωριατικο ή φρανκφουρτης!?α πάρω κανένα μάφιν?? αν κ η ελένη μου είπε ότι θέλει λουκάνικο.... :o :o
Χωριατικο ή φρανκφουρτης!?α πάρω κανένα μάφιν?? αν κ η ελένη μου είπε ότι θέλει λουκάνικο.... :o :o
θα πρέπει να την κεράσω και εκείν μετά στο δωμάτιο3??Kοφτε τη στα τρια να φαει και η υπηρεσεια!
μάλλον χωριάτικο προτιμά που έχει και καρυκεύματα!!! καυτερά πράγματα...Χωριατικο ή φρανκφουρτης!?
Την υπηρεσεια να την παρεις στο σχολασμα και να την πας στο γκραν ριζορτ στο λαγονησι να κανετε τρελιτσες!θα πρέπει να την κεράσω και εκείν μετά στο δωμάτιο3??
Δικιο εχεις ειναι και πικαντικο μωρο! :-*μάλλον χωριάτικο προτιμά που έχει και καρυκεύματα!!! καυτερά πράγματα...
δώσε μου εσύ τα 400 ευρώ και πέρνω και σένα άμα λάχει...Την υπηρεσεια να την παρεις στο σχολασμα και να την πας στο γκραν ριζορτ στο λαγονησι να κανετε τρελιτσες!
να σε και κοντα στο σπιτι σου!
Καντα ενα χιλιαρικακι θα παρεις το δωματιο με την ιδιωτικη πισινα!δώσε μου εσύ τα 400 ευρώ και πέρνω και σένα άμα λάχει...
περίεργα γούστα έχεις δικιέ μου... εμένα μου αρέσει η ΄κυρία βιβή...Καντα ενα χιλιαρικακι θα παρεις το δωματιο με την ιδιωτικη πισινα!
Η υπηρεσεια αξιζει τα καλυτερα!
Τι να κανω δικιε μου! Οταν πας με κοπελα σε ξενοδοχειο πρεπει να την πηγαινεις στα καλυτερα! ;)περίεργα γούστα έχεις δικιέ μου... εμένα μου αρέσει η ΄κυρία βιβή...
πρέπει να έπεσε δουλειά...εξαφανίστηκαν τα κοριτσούδια...Τι να κανω δικιε μου! Οταν πας με κοπελα σε ξενοδοχειο πρεπει να την πηγαινεις στα καλυτερα! ;)
Και η κυρια βιβη κοριτσαρος!
Δεν εχει και η κυρια βιβη λογαριασμοπρέπει να έπεσε δουλειά...εξαφανίστηκαν τα κοριτσούδια...
να σταματήσουμε να πηδάμε τα κορίτσια και να αρχίσουμε να πηδάμε τις τσατσάδες..αλλά να μας πληρώνουν....Δεν εχει και η κυρια βιβη λογαριασμο
να σταματήσουμε να πηδάμε τα κορίτσια και να αρχίσουμε να πηδάμε τις τσατσάδες..αλλά να μας πληρώνουν....
για που είσαι μαν??Ώρα για νυχτερινή έξοδο με άφθονο ποτό …..καληνυχτίζω όλη την παρέα …καληνύχτα κελλυ και Ελένη μου καλή συνεχεία και να προσέχετε
να σταματήσουμε να πηδάμε τα κορίτσια και να αρχίσουμε να πηδάμε τις τσατσάδες..αλλά να μας πληρώνουν....
Για γκάζι πρώτα και μετά βλέπουμεγια που είσαι μαν??
πρώτα γκάζι και μετά γκάζι για οριένταλ....Για γκάζι πρώτα και μετά βλέπουμε
οταν πινουμε δεν μετα....πρώτα γκάζι και μετά γκάζι για οριένταλ....