You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γινε πιο συγκεκριμενη !!!οτι του κατεβει του καθενα απο το αχρησιμοποιητο μυαλο του το λεει κι'ολας
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
οποιος λει αχρηστα πραγματα θα τον τσουξει....οπου ναναι περιμενε....Γινε πιο συγκεκριμενη !!!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Τσακάλι μου...οποιος λει αχρηστα πραγματα θα τον τσουξει....οπου ναναι περιμενε....
Σε Π/Μ σου τα εγραψαν, η εδω μεσα ???οποιος λει αχρηστα πραγματα θα τον τσουξει....οπου ναναι περιμενε....
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
εδω μεσα.....μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.....αντι να υπερασπιζεσαι συμμετεχεις ενεργαΣε Π/Μ σου τα εγραψαν, η εδω μεσα ???
Που ρε μωρο ???εδω μεσα.....μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.....αντι να υπερασπιζεσαι συμμετεχεις ενεργα
Δεν πηρα χαμπαρι !!!
Εαν εκανα τετοια μαλακια, συγγνωμη και ΔΕΝ προκειται να ξαναγινει ποτε !!!
Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!μαλοσε το το ατακτο αυτο πορνοδεσ αγορι!!!!!εδω μεσα.....μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις.....αντι να υπερασπιζεσαι συμμετεχεις ενεργα
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
το αγορι αυτο ειναι ευγενεστατο και ΚΥΡΙΟΣ.......αλλους μαλακες θα μαλωσω αλλα δεν εχω ορεξη τωρα και δεν πεφτω στο επειπεδο τους....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!μαλοσε το το ατακτο αυτο πορνοδεσ αγορι!!!!!
Επισκέπτης
τιμορισε τουσ απανταχου ατακτουσ και λισαλεουσ χιστεσ!!!!!!το αγορι αυτο ειναι ευγενεστατο και ΚΥΡΙΟΣ.......αλλους μαλακες θα μαλωσω αλλα δεν εχω ορεξη τωρα και δεν πεφτω στο επειπεδο τους....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....
ιποταξε τουσ αγρια πορνοαμαζονα!!!~
οι ατιθασι τσιρτσιναμπεσ πρεπει να τιμορουντε!!!!!!στο ΕΡΟΤΟΔΙΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λεμεεεεεεεεεεεε
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
εισαι παλαβο αγορι.....και θα αρχισω απο σενα τοτιμορισε τουσ απανταχου ατακτουσ και λισαλεουσ χιστεσ!!!!!!
ιποταξε τουσ αγρια πορνοαμαζονα!!!~
Επισκέπτης
ο λογοσ ειναι ι εκικινδισι σισορευσι φολιον στον πορνοεγκεφαλο,αυτο πορνοσινεπαγετε με γκαυλικεσ πορνοαταξιεσ!!!!εισαι παλαβο αγορι.....και θα αρχισω απο σενα το
ειμαι ανιποτακτοσ τσιρτσιναμπασ και πορνοεπιζιτο τιν μεγιστι πορνοδεσ τιμορια!
τιμορισε με αμαζονα!!!!οοο εσι ιπερλαμπρι και ιπερκαυλι αμαζονα τισ τροπικισ γκαυλασ!!!!
Φιλαρακο, ως εδω !!!ο λογοσ ειναι ι εκικινδισι σισορευσι φολιον στον πορνοεγκεφαλο,αυτο πορνοσινεπαγετε με γκαυλικεσ πορνοαταξιεσ!!!!
ειμαι ανιποτακτοσ τσιρτσιναμπασ και πορνοεπιζιτο τιν μεγιστι πορνοδεσ τιμορια!
τιμορισε με αμαζονα!!!!οοο εσι ιπερλαμπρι και ιπερκαυλι αμαζονα τισ τροπικισ γκαυλασ!!!!
Η ΚΕΛΛΥ ειναι ΚΥΡΙΑ, και θα πρεπει να της φαιρομαστε αναλογα !!!
Ελπιζω να εγινα κατανοητος !!!
Σε ευχαριστω, για την κατανοηση σου !!!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μπραβο ρε γιγανταΦιλαρακο, ως εδω !!!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Φιλαρακο, ως εδω !!!
μπραβο ρε γιγαντα
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ
Επισκέπτης
γιατι με μαλονισ πορνοδεσ αγορι?????πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!Φιλαρακο, ως εδω !!!
ειμαι πορνοαθοοσ!!!!
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Tι να κανουμε ρε φιλαρακι περσι η Κοπεγχαγη,φετος η Οντενσε σας ,σας παει η Δανια..λίγα τα λόγια σας για την πανάθα...και οι μεγάλες ομάδες έχουν τις κακκιές τους μέρες!!!