TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Σου κάνω εγώ? :-* :-* :-*
Σου κάνω εγώ? :-* :-* :-*
καλησπερα σας κυριε Κωστα.....μια χαρα κανουμε......ολα καλα ;)Καλησπερα σας κυρια Κελλυ,τι κανετε?Ολα καλα?
καλως το μου......
Την κελλυ θελω, και θα τη παρω μαζι μου μακρια σασΣου κάνω εγώ? :-* :-* :-*
γιατι με μαλονισ πορνοδεσ αγορι?????πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!
ειμαι πορνοαθοοσ!!!!
πες ταρε πίτσι με την πορνορθογραφία σου με πορνοστράβωσες, πορνοαστέρια βλέπω γμτ.
καλησπερα κωσταΧαιρομαι που εισαι καλα Κελλυ μου.Την καλησπερα και στα φιλαρακια Σταμ και TAFTAAR.
κυριε οσιε0909 πειτε μας μια καλησπερα και μας και ας μη μας αγαπατερε πίτσι με την πορνορθογραφία σου με πορνοστράβωσες, πορνοαστέρια βλέπω γμτ.
Είμαι φορτωμένος τα μάλα και σε λίγο φεύγω για Γιασμίν Και αύριο το πρωί φεύγω για διακοπές τρεις βδομάδες οπότε μάγκες σας χαιρετώ, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να 'χετε και κουράγιο όσοι μείνετε στην Αθήνα ακόμη και τώρα τον Αύγουστο για οικονομικούς λόγους... Μόλις επιστρέψω μετά από λίγες μέρες θα μπω φαντάρος αλλά θα μαλακιστούμε για κανα πενθήμερο εδώ, τα σέβη μου.
τα σεβη μου αλλα σε προλαβε αλλος τιτανομεγιστε στην κριτικη για την γιασμινΕίμαι φορτωμένος τα μάλα και σε λίγο φεύγω για Γιασμίν Και αύριο το πρωί φεύγω για διακοπές τρεις βδομάδες οπότε μάγκες σας χαιρετώ, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να 'χετε και κουράγιο όσοι μείνετε στην Αθήνα ακόμη και τώρα τον Αύγουστο για οικονομικούς λόγους... Μόλις επιστρέψω μετά από λίγες μέρες θα μπω φαντάρος αλλά θα μαλακιστούμε για κανα πενθήμερο εδώ, τα σέβη μου.
κυριε οσιε0909 πειτε μας μια καλησπερα και μας και ας μη μας αγαπατε
τωρα με θυμηθικες???καλησπέρα όμορφο κορίτσι.
τωρα ομως εγω την κανω με ελαφρια.....σχολαω...παω κομμωτηριο μετα εχω μαθημα οδηγισης και μετα εχω εξοδο και παλι παω να διασκεδασω...μμμμ
όχι, δεν σε ξέχασα.
τωρα ομως εγω την κανω με ελαφρια.....σχολαω...παω κομμωτηριο μετα εχω μαθημα οδηγισης και μετα εχω εξοδο και παλι παω να διασκεδασω...
Γι αυτό μου αρέσεις γιατί το γλεντάς κάθε στιγμή ….καλά να περάσεις και πάλι ομορφιά μου :-* :-* :-* :-*τωρα ομως εγω την κανω με ελαφρια.....σχολαω...παω κομμωτηριο μετα εχω μαθημα οδηγισης και μετα εχω εξοδο και παλι παω να διασκεδασω...
Λυπαμαι το δασκαλο, στην Σχολη Οδηγων !!!τωρα ομως εγω την κανω με ελαφρια.....σχολαω...παω κομμωτηριο μετα εχω μαθημα οδηγισης και μετα εχω εξοδο και παλι παω να διασκεδασω...
Λυπαμαι το δασκαλο, στην Σχολη Οδηγων !!!
Αντε να σου πει τιποτα ο ανθρωπακος, θα τον βαλεις κατω και !!!