Εφαγες καλα εχθες, φιλε TAFTAAR !!!Καλημέρα Κελλυ μου...πως τα περασες χθες ομορφια μου ολα καλα?
Κουφαλιτσα !!! :'( :'( :'(
Εφαγες καλα εχθες, φιλε TAFTAAR !!!Καλημέρα Κελλυ μου...πως τα περασες χθες ομορφια μου ολα καλα?
καλημερα κουκλε μου.....περασα πολυ ωραια καρδια μου.....σε ευχαριστωΚαλημέρα Κελλυ μου...πως τα περασες χθες ομορφια μου ολα καλα?
καλημερα χαζουλι μου......με το μπουμπου εννοουσα την αντζελα..... αντρακλα μου..... :-*....Καλημερα γλυκα μου !!!
Η αλλαγη ονοματος, απαγορευεται μωρο μου !!! :-* :-* :-*
Εφαγες καλα εχθες, φιλε TAFTAAR !!!
Κουφαλιτσα !!! :'( :'( :'(
Καλημερα στην Αντζελα, με παραθεση σε εμενα ??? :-* :-* :-*καλημερα κουκλε μου.....περασα πολυ ωραια καρδια μου.....σε ευχαριστωκαλημερα χαζουλι μου......με το μπουμπου εννοουσα την αντζελα..... αντρακλα μου..... :-*....
Στα γενεθλια ???Δεν πιστεύω να ήπιες πολύ ε?
οχι χθες...Στα γενεθλια ???
λεονταρακο δεν μας πρωι πρωι???Καλημερα στην Αντζελα, με παραθεση σε εμενα ??? :-* :-* :-*
δεν ηπια....ειμανε καλο κορτσονι χθες.....Δεν πιστεύω να ήπιες πολύ ε?
Έτσι μπράβο μάτια μου μην έχουμε κανένα ατύχημα πάλι…. :-* :-* :-* :-*δεν ηπια....ειμανε καλο κορτσονι χθες.....
Το θελω, αλλα κωλυομαι !!!λεονταρακο δεν μας πρωι πρωι???δεν ηπια....ειμανε καλο κορτσονι χθες.....
Το θελω, αλλα κωλυομαι !!!
Γιατι απορεις ???
τι συμενει κωλυομαι?Το θελω, αλλα κωλυομαι !!!
Δεν μπορω, για καποιον λογο !!!τι συμενει κωλυομαι?
πορνοφοβατε μαλλον ο πορνοσ!!!!εχι πορνικεσ σκεψισ στο πορνομιαλο του!και γι αυτο πορνοκολιετε!!!!τι συμενει κωλυομαι?
πορνοφοβατε μαλλον ο πορνοσ!!!!εχι πορνικεσ σκεψισ στο πορνομιαλο του!και γι αυτο πορνοκολιετε!!!!
πορνοδεσ ριμα το πορνοκολιομε ε?
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥΝΑΡΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΟΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ..........
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!
τιμορισε το το ξεβρακοκεφαλο πορνιδιο πουτσαρα μου!!!!!!ραντισε το με το κρεατινο ραβδι σου!!!!
αγιασε το με το μαγικο σου ζομο!
Πορνοφοβουμεσ ???πορνοφοβατε μαλλον ο πορνοσ!!!!εχι πορνικεσ σκεψισ στο πορνομιαλο του!και γι αυτο πορνοκολιετε!!!!
πορνοδεσ ριμα το πορνοκολιομε ε?