Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
ραντεον ζησ :huh: η σκευτεσε ακομα αν θα εισουν ο γιτοναζ μου η  :think:σκεφτεσε τα :-* :-* :-*

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0

Συνημμένα

• save-the-whale-fat-girl-pool.jpg
    save-the-whale-fat-girl-pool.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 16

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
παλι μπανακι?δεν ντρεπεσαι καθολου... :grin:
μπανακι και τπτ αλο μου εχει λιψι φετοσ δεν το εχο χαρι κανονικα οποσ θαπρεπε που πιγα εγω το εβδομο θα ειναι αυριο ενο εσυ τα εκανεσ μαζεμενα :'( :'( :'(

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μπανακι και τπτ αλο μου εχει λιψι φετοσ δεν το εχο χαρι κανονικα οποσ θαπρεπε που πιγα εγω το εβδομο θα ειναι αυριο ενο εσυ τα εκανεσ μαζεμενα :'( :'( :'(
θα ερθει η ωρα να παρεις αδεια...αντε καληνυχτα κουκλα μου... :-* :-* :-*

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
καληνυχτα στα παιδια που θα πανε για υπνο....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.265
Πόντοι
6.615
41 σελίδες γράφτηκαν σε μια μέρα;;; Καλά χαίρετε, βαριέμαι ακόμα και τις μισές να διαβάσω... Μου φαίνεται πως έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα όσοι έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και βαριόμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... Εγώ ευτυχώς την Παρασκευή φεύγω, φτάνει το κάψιμο...

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
41 σελίδες γράφτηκαν σε μια μέρα;;; Καλά χαίρετε, βαριέμαι ακόμα και τις μισές να διαβάσω... Μου φαίνεται πως έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα όσοι έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα και βαριόμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... Εγώ ευτυχώς την Παρασκευή φεύγω, φτάνει το κάψιμο...

χολιτσακο μας πηρε απο κατω και στις μισες σελιδες εχει μαλακιες,τι να διαβασεις,εβαλα κι εγω δυο τρια βιντεακια απο παναθηναικο,αστα να πανε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
μου χροστασ μια απαντιση δεν σου φτεο εγω που αργισεσ και γραφτικαν πολα ψαξτο και βρεστο εγο θα περιμενο ε αν ναι τσουπ σφεντονα θα ειμαι δεν θα θελα να το χασο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
χαχαχα σε λιγο θα παμε ολι γιατι αυρι θα εχουμε και για μπανακι
Την πιο γλυκιά καλημέρα στα κορίτσια του μαγαζιού που παλεύουν για την διασκέδασή μας!!! σήμερα μπανάκι και ηλιοθεραπεία και ρακέτα στην ανάβυσσο στο έντεν!!!όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :dancing: :dancing:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την πιο γλυκιά καλημέρα στα κορίτσια του μαγαζιού που παλεύουν για την διασκέδασή μας!!! σήμερα μπανάκι και ηλιοθεραπεία και ρακέτα στην ανάβυσσο στο έντεν!!!όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :dancing: :dancing:
Εγω το απογευμα, θα ειμαι στο Blue beach !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

καλημερα μωρο μου ;)
καλα να περασεις ;)
και εγω μια απ τα ιδια :cheesy:
πινω καφε και.......

μέχρι τις 17:00 στο studio οι Αλίκη - Κελλυ - Γιασμίν  :smitten: :smitten: :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
καλημερα μωρο μου ;)
καλα να περασεις ;)
και εγω μια απ τα ιδια :cheesy:
πινω καφε και.......

μέχρι τις 17:00 στο studio οι Αλίκη - Κελλυ - Γιασμίν  :smitten: :smitten: :smitten:

ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου, ατα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου!!! πες που θες και φύγαμε...μύκονο, σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, ίο, σπέτσες...όπου θες εσυ!!! :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου, ατα μεγάλα νησιά του μυαλού και του χάρτη σου!!! πες που θες και φύγαμε...μύκονο, σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, ίο, σπέτσες...όπου θες εσυ!!! :rockon: :rockon:

ο αυγουστος μωρο μου ειναι μονο για Ιονιο ;) :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom