Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Eλενακι οτι και να ανοιξω επανω σου πεφτω
;) :-* :-* :-*
Στην ιταλια δεν πηγε?
αντζελά μου καλημέρα...είμαι καινούριος στην παρέα...προχτές επισκέφθηκα το μαγαζί...πολύ ωραία όλα..να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος χρόνος που μπορείς να κάτσεις με ένα κορίτσι??Eλενακι οτι και να ανοιξω επανω σου πεφτω;) :-* :-* :-*
Στην ιταλια δεν πηγε?
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ;) ;) ;)
![]()
τσουλιτσα θα γινει οπως κανει η ελενη τους αντρες στο αυταχρικο![]()
![]()
αντζελά μου καλημέρα...είμαι καινούριος στην παρέα...προχτές επισκέφθηκα το μαγαζί...πολύ ωραία όλα..να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος χρόνος που μπορείς να κάτσεις με ένα κορίτσι??
τι να κανουμε μωρο οποσ το εχουμε πει ειμαστε STARRRRRRRRRR τυσεο δεν νομυζοEλενακι οτι και να ανοιξω επανω σου πεφτω;) :-* :-* :-*
είχε βγει μια φήμη για 7λπτο...από άλλους οίκους/...γειασου μωρο μου
δεν υπαρχει μεσος χρονος ματια μου
15-20-25-30 λεπτα....
εσυ μπορει να τελιωσεις νωρις καποιος αλλος μπορει να αργησει και να κατσει παραπανω
συγουρα στα πιο μεγαλα προγραμματα υπαρχει περισσοτερη ανεση χρονου αλλα και στο απλο προγραμμα δεν εχει παραπονεθει κανεις για το χρονο ;)
αστερια μου εσεις :-* :-* :-* :-*τι να κανουμε μωρο οποσ το εχουμε πει ειμαστε STARRRRRRRRRR τυσεο δεν νομυζο![]()
![]()
![]()
![]()
ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεγαλο προβλιμα με πεταξε η συνδεσι γιατι το εχο 2 μυνεσ απλιροτο και πιγα στο γιτονα του ζιτισα τον κοδικο ασε σου λεο εγινα ρεζιλι και του ειπα ποσ ειναι η δουλιαμου μεσο ειντερνετ και δεν μπορο και δεν εχο που να το πλιροσο τετια ορα :'( :'( :'( :'(Λενιω εισαι εδω???![]()
το αστερι σου πιγε και εγινε ρεζιλι ζιταει κοδικουσ απο τουσ γιτονεσ τετια ορα τον βρικα μαι υσορουχα και ντραπικα >αστερια μου εσεις :-* :-* :-* :-*
ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεγαλο προβλιμα με πεταξε η συνδεσι γιατι το εχο 2 μυνεσ απλιροτο και πιγα στο γιτονα του ζιτισα τον κοδικο ασε σου λεο εγινα ρεζιλι και του ειπα ποσ ειναι η δουλιαμου μεσο ειντερνετ και δεν μπορο και δεν εχο που να το πλιροσο τετια ορα :'( :'( :'( :'(
Καλά και εσύ με τα εσώρουχα πήγεςτο αστερι σου πιγε και εγινε ρεζιλι ζιταει κοδικουσ απο τουσ γιτονεσ τετια ορα τον βρικα μαι υσορουχα και ντραπικα >>
>
:S
είχε βγει μια φήμη για 7λπτο...από άλλους οίκους/...
βονταφον μωρο αλα αλεσ φορεσ μου το αφινανε και 3 μετα τα πλιρονα μαζεμενα γιατι με οσα βλεπισ εχουμε και δουλιτσεσ μεγαλεσ σαν πχ να γραφουμε στο φορουμΛοιπον αφου εγινε ετσι πες του γειτονα να μη ξαναμπει γιατι εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος,πλακα κανω τιποτα δεν υπαρχει,προσπαθησε να εισαι συνεπης στις υποχρεωσεις σου,αυριο το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας να πληρωσεις οτι οφειλες εχεις,σε ποια εταιρια εισαι λενιω????
λαγονισιο να βαλο και γω τιν υπογραφι μου να εισαι 100/100 συγουροστι να σου πω βρε μωρο μου......
δεν εχουμε καμια εγκυκλιο απο το σωματειο μας για το πως θα δουλευουμε ολοι οι οικοι μαζι το ιδιο
(και ουτε θα εχουμε και ποτε ;))
ο καθενας λειτουργει οπως θελει την επιχειρηση του
προσωπικα και εγω αλλα και ολες οι κοπελς του studio προτιμουμε να κατσεις και παραπανω μαζι μας ετσι ωστε να περασεις καλα ,να μας προτεινεις σε φιλους σου και καποια στιγμη να μας ξαναρθεις κιολας ;)
παρα να κατσεις 7 λεπτα και μετα να μην σε ξαναδουμε ποτε των ποτων :-
απλη λογικη ειναι ;)
παντα πιστευα και πιστευω αλλωστε οτι η κοπελα την ωρα της βαρδιας της δεν δουλευει για τη βαρδια της αλλα για τις επομενες της βαρδιες ;)
Γεια σου Άντζελα συγχαρητήρια για την επαγγελματικότητα που υπάρχει στο studio …πάντα περνάω πολύ όμορφα με τα κοριτσια σου… ;)τι να σου πω βρε μωρο μου......
δεν εχουμε καμια εγκυκλιο απο το σωματειο μας για το πως θα δουλευουμε ολοι οι οικοι μαζι το ιδιο
(και ουτε θα εχουμε και ποτε ;))
ο καθενας λειτουργει οπως θελει την επιχειρηση του
προσωπικα και εγω αλλα και ολες οι κοπελς του studio προτιμουμε να κατσεις και παραπανω μαζι μας ετσι ωστε να περασεις καλα ,να μας προτεινεις σε φιλους σου και καποια στιγμη να μας ξαναρθεις κιολας ;)
παρα να κατσεις 7 λεπτα και μετα να μην σε ξαναδουμε ποτε των ποτων :-
απλη λογικη ειναι ;)
παντα πιστευα και πιστευω αλλωστε οτι η κοπελα την ωρα της βαρδιας της δεν δουλευει για τη βαρδια της αλλα για τις επομενες της βαρδιες ;)
εμααααααααα τι να εκανα να εβαζα το κοστουμη και να πιγενα σιγα αφου ετσι και αλιοσ αντρασ ειταν εισα εισα τετια ορα το ειχαι ανανγι να δειΚαλά και εσύ με τα εσώρουχα πήγες….ατυχια να μην ήμουν γειτονά σου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου Άντζελα συγχαρητήρια για την επαγγελματικότητα που υπάρχει στο studio …πάντα περνάω πολύ όμορφα με τα κοριτσια σου… ;)