Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στην ιταλια δεν πηγε?

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ  ;) ;) ;)

Gennaro_Gattuso.jpg

τσουλιτσα θα γινει οπως κανει η ελενη τους αντρες στο αυταχρικο  :s&m_2: :s&m_2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
αντζελά μου καλημέρα...είμαι καινούριος στην παρέα...προχτές επισκέφθηκα το μαγαζί...πολύ ωραία όλα..να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος χρόνος που μπορείς να κάτσεις με ένα κορίτσι??

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στην ιταλια δεν πηγε?

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ  ;) ;) ;)

Gennaro_Gattuso.jpg

τσουλιτσα θα γινει οπως κανει η ελενη τους αντρες στο αυταχρικο  :s&m_2: :s&m_2:

Εσας σας γαμησε αυτο εχει σημασια,δεν εφυγε με αδεια χερια,σας απολαυσε και μετα την εκανε  :grin: :grin: :grin:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ρε λαγοι στα λαγουμια σας ειπαμε δεν θα το κανουμε αθλητικο thread εδω μεσα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αντζελά μου καλημέρα...είμαι καινούριος στην παρέα...προχτές επισκέφθηκα το μαγαζί...πολύ ωραία όλα..να σε ρωτήσω, ποιος είναι ο μέσος χρόνος που μπορείς να κάτσεις με ένα κορίτσι??

γειασου μωρο μου
δεν υπαρχει μεσος χρονος ματια μου
15-20-25-30 λεπτα....
εσυ μπορει να τελιωσεις νωρις καποιος αλλος μπορει να αργησει και να κατσει παραπανω
συγουρα στα πιο μεγαλα προγραμματα υπαρχει περισσοτερη ανεση χρονου αλλα και στο απλο προγραμμα δεν εχει παραπονεθει κανεις για το χρονο ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
γειασου μωρο μου
δεν υπαρχει μεσος χρονος ματια μου
15-20-25-30 λεπτα....
εσυ μπορει να τελιωσεις νωρις καποιος αλλος μπορει να αργησει και να κατσει παραπανω
συγουρα στα πιο μεγαλα προγραμματα υπαρχει περισσοτερη ανεση χρονου αλλα και στο απλο προγραμμα δεν εχει παραπονεθει κανεις για το χρονο ;)
είχε βγει μια φήμη για 7λπτο...από άλλους οίκους/...

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Λενιω εισαι εδω???  :cheesy:
ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεγαλο προβλιμα με πεταξε η συνδεσι γιατι το εχο 2 μυνεσ απλιροτο και πιγα στο γιτονα του ζιτισα τον κοδικο ασε σου λεο εγινα ρεζιλι και του ειπα ποσ ειναι η δουλιαμου μεσο ειντερνετ και δεν μπορο και δεν εχο που να το πλιροσο τετια ορα :'( :'( :'( :'(

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μεγαλο προβλιμα με πεταξε η συνδεσι γιατι το εχο 2 μυνεσ απλιροτο και πιγα στο γιτονα του ζιτισα τον κοδικο ασε σου λεο εγινα ρεζιλι και του ειπα ποσ ειναι η δουλιαμου μεσο ειντερνετ και δεν μπορο και δεν εχο που να το πλιροσο τετια ορα :'( :'( :'( :'(

Λοιπον αφου εγινε ετσι πες του γειτονα να μη ξαναμπει γιατι εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος,πλακα κανω τιποτα δεν υπαρχει,προσπαθησε να εισαι συνεπης στις υποχρεωσεις σου,αυριο το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας να πληρωσεις οτι οφειλες εχεις,σε ποια εταιρια εισαι λενιω????  

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
το αστερι σου πιγε και εγινε ρεζιλι ζιταει κοδικουσ απο τουσ γιτονεσ τετια ορα τον βρικα μαι υσορουχα και ντραπικα >:( >:( >:( :S
Καλά και εσύ με τα εσώρουχα πήγες :grin: ….ατυχια να μην ήμουν γειτονά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
είχε βγει μια φήμη για 7λπτο...από άλλους οίκους/...

τι να σου πω βρε μωρο μου......
δεν εχουμε καμια εγκυκλιο απο το σωματειο μας για το πως θα δουλευουμε ολοι οι οικοι μαζι το ιδιο :cheesy:
(και ουτε θα εχουμε και ποτε ;))
ο καθενας λειτουργει οπως θελει την επιχειρηση του :sunglasses:
προσωπικα και εγω αλλα και ολες οι κοπελς του studio προτιμουμε να κατσεις και παραπανω μαζι μας ετσι ωστε να περασεις καλα ,να μας προτεινεις σε φιλους σου και καποια στιγμη να μας ξαναρθεις κιολας ;)
παρα να κατσεις 7 λεπτα και μετα να μην σε ξαναδουμε ποτε των ποτων :-
απλη λογικη ειναι ;)
παντα πιστευα και πιστευω αλλωστε οτι η κοπελα την ωρα της βαρδιας της δεν δουλευει για τη βαρδια της αλλα για τις επομενες της βαρδιες ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Λοιπον αφου εγινε ετσι πες του γειτονα να μη ξαναμπει γιατι εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος,πλακα κανω τιποτα δεν υπαρχει,προσπαθησε να εισαι συνεπης στις υποχρεωσεις σου,αυριο το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να πας να πληρωσεις οτι οφειλες εχεις,σε ποια εταιρια εισαι λενιω????  
βονταφον μωρο αλα αλεσ φορεσ μου το αφινανε και 3 μετα τα πλιρονα μαζεμενα γιατι με οσα βλεπισ εχουμε και δουλιτσεσ μεγαλεσ σαν πχ να γραφουμε στο φορουμ :cheesy: :cheesy:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
δεν εχουμε καμια εγκυκλιο απο το σωματειο μας για το πως θα δουλευουμε ολοι οι οικοι μαζι το ιδιο :cheesy:
προσωπικα και εγω αλλα και ολες οι κοπελς του studio προτιμουμε να κατσεις και παραπανω μαζι μας ετσι ωστε να περασεις καλα ,να μας προτεινεις σε φιλους σου και καποια στιγμη να μας ξαναρθεις κιολας ;)
απλη λογικη ειναι ;)
παντα πιστευα και πιστευω αλλωστε οτι η κοπελα την ωρα της βαρδιας της δεν δουλευει για τη βαρδια της αλλα για τις επομενες της βαρδιες ;)
λαγονισιο να βαλο και γω τιν υπογραφι μου να εισαι 100/100 συγουροσ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
απλη λογικη ειναι ;)
Γεια σου Άντζελα συγχαρητήρια για την επαγγελματικότητα που υπάρχει στο studio …πάντα περνάω πολύ όμορφα με τα κοριτσια σου…  ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Καλά και εσύ με τα εσώρουχα πήγες :grin: ….ατυχια να μην ήμουν γειτονά σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμααααααααα τι να εκανα να εβαζα το κοστουμη και να πιγενα σιγα αφου ετσι και αλιοσ αντρασ ειταν εισα εισα τετια ορα το ειχαι ανανγι να δει :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:εσυ αμα υσουν μονο θα τα εβλεπεσ ενο τωρα και τα αγιζησ  :P :P :P

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom