Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:pipa3:
μα το προβλημα δεν το εχουν οι κοπελες......
αμα τις ενοχλουσατε ετσι κι αλλιως δεν θα ασχολιοντουσαν μαζι σας ;)
οι υπηρεσιες το εχουν το προβλημα με ολα αυτα τα μηχανηματα του διαβολου που εχει γεμισει η κουζινα τους :2funny:
και επειδη δεν πολυτολμανε να παραπονεθουνε στα κοριτσια γιατι ειναι ολες τσαουσες εκει μεσα :2funny:
λενε τον πονο τους σε μενα :2funny:
λες και εμενα με νοιαζει αν τα κοριτσια στα διαλειματα τους μπαινουν στο φορουμ
ισα ισα που καλα κανουν ;)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

του διαβολου λεει...

Αν φερετε δηλαδη τιποτα IPAD και ΙPHONE4 θα φερουν παππα για εξορκισμο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Το λενιω ειδικα εχει μεγαλο κολλημα,εχει παθει εξαρτηση με το νετ...
Η ΛΕΝΙΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ι ΤΣΑΤΣΔΕΣ :P :P ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ;) ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΜΙΡΑΖΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΚΟΠΣΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
Φιλαρακι και συναγαπουλη Σταμ,θα κανονισουμε μια φορα που θα ειναι βαρδια οι αγαπες μας :smitten: :smitten: να τις επισκεφτουμε μαζι,να γνωριστουμε και απο κοντα,συμφωνεις????

Θα είμαι κι εγώ εκεί για να τιμωρήσω δύο αγαπούληδες μαζί, να μη σας ψάχνω τον καθένα ξεχωριστά :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3:

Kostas99

Μέγας
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
4.655
Η ΛΕΝΙΩ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ι ΤΣΑΤΣΔΕΣ :P :P ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ;) ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΦΤΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟ ΜΙΡΑΖΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΘΕΛΟ ΝΑ ΚΟΠΣΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑ :)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Μπραβο μωρο μου..... :-* :-* :-* :-*

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Λενιω χωρις εσενα δε ζω.....

Που κοντα μενεις??? σε ποια περιοχη???

Kostas99

Μέγας
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
4.655
Ετσι,  :s&m_2: να τους βαλουμε σε ταξη τους αγαπουληδες!!  :grin:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαρακι λιγο δυσκολο το βλεπω,μην σου πω ακατορθωτο.. :2funny: :2funny: :2funny:Εχουμε μεγαλη δυναμη οι αγαπουληδες και υπαρχει πηγη που την αντλουμε ;) ;) ;) ;)....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.280
Πόντοι
6.615
γιατι εχετε ξεμυαλισει τις κοπελες και οποτε εχουν βαρδια ειναι συνεχεια με το λαπτοπ στο χερι
οι τσατσαδες ομως δεν τα θελουν τα λαπτοπ στη κουζινα (γιατι ειναι και καποιας ηλικιας) και τα κοιτανε με μισο ματι :2funny:
ασε ολες παραπονα μου κανανε σημερα και χθες :(
"τι ειναι αυτη η κατασταση εδω εχουμε γεμισει υπολογιστες" μου λενε :2funny:
εδω που τα λεμε βεβαια μπαινεις μεσα στο studio και νομιζεις οτι εισαι σε πολυεθνικη :2funny:
εμενα βεβαια μαρεσει εχει και αυτο το κατι της του :cheesy:

Μωρό να σου πω την αλήθεια τώρα τελευταία έχω αρχίσει και ανησυχώ μήπως η Κέλλυ και η Ελένη που είναι και οι πιο φανατικές του thread ξεπετάνε πιο γρήγορα τους πελάτες για να απαντήσουν στους επίδοξους αγαπούληδες :2funny: :2funny: :2funny: Θα επισκεφτώ την Κέλλυ σύντομα, ελπίζω να μη διαπιστώσω καμία τέτοιου είδους βιασύνη :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Λενιω χωρις εσενα δε ζω.....

Που κοντα μενεις??? σε ποια περιοχη???
ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΣΙΝΕΧΙΑ :P :P :P
ΑΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΑ ΕΧΟ ΕΙΣΙΧΙΑ   :)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μωρό να σου πω την αλήθεια τώρα τελευταία έχω αρχίσει και ανησυχώ μήπως η Κέλλυ και η Ελένη που είναι και οι πιο φανατικές του thread ξεπετάνε πιο γρήγορα τους πελάτες για να απαντήσουν στους επίδοξους αγαπούληδες :2funny: :2funny: :2funny: Θα επισκεφτώ την Κέλλυ σύντομα, ελπίζω να μη διαπιστώσω καμία τέτοιου είδους βιασύνη :2funny: :2funny: :2funny:
θα της μιλαω εγω εκεινη την ωρα για να σε ξεπετάξει κρυφαγαπούλη  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΜΟΥ ΣΙΝΕΧΙΑ :P :P :P
ΑΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ  :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΜΕ ΤΠΤ ΑΛΑ ΕΧΟ ΕΙΣΙΧΙΑ   :)
Λιγα με τους ολυμπιακους  :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom