Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
Γιατι Αντζελα μου,τι καναμε???εσενα παντως μαζι με τον κωστα99 και 2-3 αλλους θα σας καψουν οι τσατσαδες του studio αν μαθουν ποιοι ειστε![]()
![]()
![]()
Γιατι Αντζελα μου,τι καναμε???εσενα παντως μαζι με τον κωστα99 και 2-3 αλλους θα σας καψουν οι τσατσαδες του studio αν μαθουν ποιοι ειστε![]()
![]()
![]()
γτ μπομπου μου? Εγω ημουν ευγενικος με την υπηρεσια![]()
ΑΚΥΡΟ ΤΟ W....ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ VILLA MERCEDES ΜΕΡΙΑ....
αει ρε... Ολες οι υπηρεσεις λογο ηλικιας ειναι ολντ φασιον :-γιατι εχετε ξεμυαλισει τις κοπελες και οποτε εχουν βαρδια ειναι συνεχεια με το λαπτοπ στο χερι
οι τσατσαδες ομως δεν τα θελουν τα λαπτοπ στη κουζινα (γιατι ειναι και καποιας ηλικιας) και τα κοιτανε με μισο ματι
ασε ολες παραπονα μου κανανε σημερα και χθες
"τι ειναι αυτη η κατασταση εδω εχουμε γεμισει υπολογιστες" μου λενε
εδω που τα λεμε βεβαια μπαινεις μεσα στο studio και νομιζεις οτι εισαι σε πολυεθνικη
εμενα βεβαια μαρεσει εχει και αυτο το κατι της του![]()
γιατι εχετε ξεμυαλισει τις κοπελες και οποτε εχουν βαρδια ειναι συνεχεια με το λαπτοπ στο χερι
οι τσατσαδες ομως δεν τα θελουν τα λαπτοπ στη κουζινα (γιατι ειναι και καποιας ηλικιας) και τα κοιτανε με μισο ματι
εδω που τα λεμε βεβαια μπαινεις μεσα στο studio και νομιζεις οτι εισαι σε πολυεθνικη
έτσι σε θέλω!!!σε γλωσσόφαγε η κακκούργα η γριά!!! δεν ξέρω αν γενικά είναι ανάποδη, αλλά όταν με κοίταξε ήταν λές και μου έριξε κεραυνό κάποιος....πολύ κακή ενέργεια...όλο άντε κορίτσια και άντε κορίτσια ήταν...μια χαρα ειμαι μωρο μου.....δεν παθαινω τιποτα εγω....ειμαι δυνατη και τα ξεπερναω ΟΛΑ μα ΟΛΑ
αει ρε... Ολες οι υπηρεσεις λογο ηλικιας ειναι ολντ φασιον :-
Και που να βαλουν λιβε βιντεο απο το μαγαζι. Εκει να δεις παραπονα!!![]()
γιατι εχετε ξεμυαλισει τις κοπελες και οποτε εχουν βαρδια ειναι συνεχεια με το λαπτοπ στο χερι
ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......![]()
![]()
![]()
Οκ τοτε Αντζυ,ας μας πουν οι κοπελες οτι δεν θελουν να τις ξαναενοχλησουμε οταν θα εχουν βαρδια στο μαγαζι,και εμεις σαν καλα παιδια που ειμαστε θα το τηρησουμε.Τα λεω σωστα φιλαρακι Σταμ????
Τι οχιιιιι???Πειτε μας τι ακριβως θελετε να κανουμε και η επιθυμια σας διαταγη.ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......![]()
![]()
:'( :'( :'( :'( :'(
ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......![]()
![]()
:'( :'( :'( :'( :'(
εννοειτε ;)
γιαυτο και οποτε δουλευω εγω για υπηρεσια στο σαλονι εχω τη Μαρινα ;)
www.postimage.org/][/url]
αρε φιλε τη μας λες η νανα ηταν η καλυτερη οσοι δεν δοκιμασαν εχασαν ακομα την αποζητω σε εφιαχνε
![]()
![]()
![]()
Οκ τοτε Αντζυ,ας μας πουν οι κοπελες οτι δεν θελουν να τις ξαναενοχλησουμε οταν θα εχουν βαρδια στο μαγαζι,και εμεις σαν καλα παιδια που ειμαστε θα το τηρησουμε.Τα λεω σωστα φιλαρακι Σταμ????
Τι οχιιιιι???Πειτε μας τι ακριβως θελετε να κανουμε και η επιθυμια σας διαταγη.![]()
![]()
![]()
Eμενα αντιθετα η Νανα ηταν η χειροτερη εμπειρια μου στο Φ104.
Κορυφαια η Κελλυ μεχρι τωρα, ακολουθει η Ελενη.
Πολυ καλη εντυπωση και απο την Μαρινα ειδικα την δευτερη φορα που βρεθηκαμε.
Με την Μπετυ και την Αλεξανδρα με τις οποιες εχω συνευρεθει σε αλλα ιδρυματα εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος.
Επισης απο την Μολβαδη Κατεριναεχω αριστες αναμνησεις, ενω λιγοτερο καλη ηταν η Ευα χωρις ομως να ηταν ασχημα.
Ασχημες εμπειριες εχω απο την Νικολ και την Τατιαννα οι οποιες εχουν αποχωρησει εδω και καιρο.
Στα επομενα σχεδια μου η Νεφελη (την οποια μου προτεινεi ανεπιφυλακτα ο Womanaholic ;)) και η Γασμιν..
Τωρα το επιασα γιατι δεν ανοιγει κανεις την πορτα οταν δουλευεις! ;) Το Μαρινακι αταχτο τρεχει για να "βοηθησει"αλλους πελατες στο μαγαζι!
![]()
![]()
Ε λοιπον θελω μια φορα να ειναι υπηρεσια η αντζελα και να δουλευει και η κελλυ ταυτοχρονα![]()
![]()
![]()
![]()
Να τον προσεχεις αυτον τον Ουμαναχολικ!![]()
![]()
![]()
Δεν ανησυχω.
Κατα βαθος ειναι καλο παληκαρι......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()