KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
η φραση αυτη ειναι δικη σου.....εσυ μου την ειπες για πρωτη φορα....δικο σου ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑότι βλέπω, λέω!
η φραση αυτη ειναι δικη σου.....εσυ μου την ειπες για πρωτη φορα....δικο σου ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑότι βλέπω, λέω!
Παντα εχεις δικιο.. μωρο μου! Αλλα πες μου τελικα θα πιουμε κανενα ποτακι το βραδυ?
η φραση αυτη ειναι δικη σου.....εσυ μου την ειπες για πρωτη φορα....δικο σου ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ 104 ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΓΙΩΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΙΣ ΚΕΛΛΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΟ W ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ 104 ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΓΙΩΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΙΣ ΚΕΛΛΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΟ W ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ...ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σας αγορια και κοριτσια!Τι κανετε? Μου λειψατε! Ειχα καιρο να μπω στο Forumαι βλεπω εξελιξεις...
Ερωτηση προς τον κ.φιλολογο: το βραδυ το μυαλο σας που το εχετε?![]()
τα κοριτσια ετημαζονται να το καψουνΚαλησπερααααα ολος ο καλος ο κοσμος μαζεμενος![]()
το μωρο μου,η Αλικη μας,η Κελλυ και φυσικα το φιλαρακι ο Σταμ χαιρομαι.Τι εγινε,εχουμε τιποτα καλο για σημερα??? ;) ;) ;)
Ετσι ε,τα κοριτσια ετημαζονται να το καψουν![]()
Ευχαριστουμε μωρο μου....χρονια πολλα κουκλα!!!!
τα κοριτσια ετημαζονται να το καψουν![]()
γτ μπομπου μου? Εγω ημουν ευγενικος με την υπηρεσιαεσενα παντως μαζι με τον κωστα99 και 2-3 αλλους θα σας καψουν οι τσατσαδες του studio αν μαθουν ποιοι ειστε![]()
![]()
![]()
το ποδαράκι σου είναι καλύτερα???μιλάμε τρόμαξα π'αρα πολύ με αυτό που έγινε...Ευχαριστουμε μωρο μου....
μια χαρα ειμαι μωρο μου.....δεν παθαινω τιποτα εγω....ειμαι δυνατη και τα ξεπερναω ΟΛΑ μα ΟΛΑτο ποδαράκι σου είναι καλύτερα???μιλάμε τρόμαξα π'αρα πολύ με αυτό που έγινε...
εσενα παντως μαζι με τον κωστα99 και 2-3 αλλους θα σας καψουν οι τσατσαδες του studio αν μαθουν ποιοι ειστε![]()
![]()
![]()