TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
ποσο μ'αρεσει αυτη η εκφραση.....παρα πολυ....Ομορφιά μου εσύ![]()
![]()
δεν την βαρέθηκες όμως? πρέπει να στην έχουν πει πολλές φορές… ;)ποσο μ'αρεσει αυτη η εκφραση.....παρα πολυ....
δεν θα την βαρεθω ποτε....μου θυμιζει πολλα....και η αληθεια ειναι οτι την ακουω πολλες φορες την ημερα....αλλα και την νυχτα....δεν την βαρέθηκες όμως? πρέπει να στην έχουν πει πολλές φορές… ;)
Και θα την ακούς για καιρό ακόμα πίστεψε με....δεν θα την βαρεθω ποτε....μου θυμιζει πολλα....και η αληθεια ειναι οτι την ακουω πολλες φορες την ημερα....αλλα και την νυχτα....
υπερβολες.....Και θα την ακούς για καιρό ακόμα πίστεψε με....
μετριόφρων...υπερβολες.....
παντα......μετριόφρων...![]()
και εγω....και το ξερεις.... ;) ;) ;)Γι αυτό σε πάω![]()
![]()
kelly niwthw teleiws ginaika mesa mou alla den exw vrei akoma atoma na mou to vgaloun na niwsw epitelous ginaika kai eksw mou.ti na kanw?
Καλημερα κωσταΚαλημερααααα στους συναδελφους αγαπουληδες![]()
![]()
![]()
και στην Κελλυ μας που εργαζεται τωρα.....Τι κανεις κουκλα,πιστευω σημερα που εισαι πρωινη θα εισαι ησυχο κοριτσι ετσι ;) ;) ;)????
Γράψε ελληνικά φίλε μουre kelly se rwtisa kati parapanw toso diskolo einai na apantiseis?
Καλημερααααα στους συναδελφους αγαπουληδες![]()
![]()
![]()
και στην Κελλυ μας που εργαζεται τωρα.....Τι κανεις κουκλα,πιστευω σημερα που εισαι πρωινη θα εισαι ησυχο κοριτσι ετσι ;) ;) ;)????
δεν με ξερεις και απο χθες για να με λες "ρε κελλυ"....και βαριεμαι να ασχολουμε με ξεφτηλισμενες πουτανες σαν εσενα....ελα απο κοντα να σε ισιωσω....λαμπαδα θα σε κανω ξεκωλο ψωλακιρε κελλυ σε ρωτησα κατι παραπανω ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις?