Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
Τι να κανουμε φιλαρακι,δεν μπορεις να παραμελεις τις υποχρεωσεις ειδικα αν ειναι οικογενειακες.αστα άμα δεν ξεκουράζεσαι και λίγο αυτήν την εποχή είναι ζόρια
Τι να κανουμε φιλαρακι,δεν μπορεις να παραμελεις τις υποχρεωσεις ειδικα αν ειναι οικογενειακες.αστα άμα δεν ξεκουράζεσαι και λίγο αυτήν την εποχή είναι ζόρια
δεν χρειαζεσε αλλο ξεφτηλισμα εσυ κοριτσαρα μου....εσυ εισαι ετοιμη για συγγρου η καβαλας....βρομοπουτανο ξεκωλιαρα....μαλιστα κυρια κελλυ οποτε μου ζητησετε θα ερθω κιαν θελετε δινω και το ονομα μου και το μαιλ μου εδω να με χεφτυλισετε
οπως παντα εισαι πολυ ευγενηκος γλυκε μου....σε ευχαριστω....Κελλυ μας,δεν μας ειπες σου αρεσε η φωτο?????
Τιτανομεγιστε έμαθα πολιορκήσε και από άλλες γυναίκεςΚαλημερα σας κυριες και κυριοι!
καλημερα γλυκο και μικρο μου πονυ.....Καλημερα σας κυριες και κυριοι!
Δεν χρειαζεται να μ' ευχαριστεις,οι τζεντλεμαν κυριοι ετσι φερονται στις γυναικες με ευγενεια ;) ;).Πιστευω να συμφωνεις.οπως παντα εισαι πολυ ευγενηκος γλυκε μου....σε ευχαριστω....
Δεν χρειαζεται να μ' ευχαριστεις,οι τζεντλεμαν κυριοι ετσι φερονται στις γυναικες με ευγενεια
Τι να κανω δικιε μου ειμαι ομορφο αγορι!!!Τιτανομεγιστε έμαθα πολιορκήσε και από άλλες γυναίκες
συμφωνω...100%Δεν χρειαζεται να μ' ευχαριστεις,οι τζεντλεμαν κυριοι ετσι φερονται στις γυναικες με ευγενεια ;) ;).Πιστευω να συμφωνεις.
Κελλακυ μου!καλημερα γλυκο και μικρο μου πονυ.....
αντε τα λεμε καλη δουλειαΕγω θα σας αφησω,ηρθε η ωρα να παμε για δουλεια ,καλη συνεχεια και να μην εκνευριζεται την Κελλυ μας. :-* :-* :-* :-* :-* πολλα κουκλα,καλο υπολοιπο μεχρι να σχολασεις,τα λεμε το βραδυ.
σε ευχαριστω μωρο μου...καλη συνεχεια...τα λεμε το βραδακι...Εγω θα σας αφησω,ηρθε η ωρα να παμε για δουλεια ,καλη συνεχεια και να μην εκνευριζεται την Κελλυ μας. :-* :-* :-* :-* :-* πολλα κουκλα,καλο υπολοιπο μεχρι να σχολασεις,τα λεμε το βραδυ.
μπααααα??? με θυμηθηκες???Κελλακυ μου!
Μάρλον Μπράντο μουΤι να κανω δικιε μου ειμαι ομορφο αγορι!!!
Ομως εγω σταθερος ! ;)
Ειμαι μονογαμικος τυπος
Τσαο Τυπε! καλη δουλεια!Εγω θα σας αφησω,ηρθε η ωρα να παμε για δουλεια ,καλη συνεχεια και να μην εκνευριζεται την Κελλυ μας. :-* :-* :-* :-* :-* πολλα κουκλα,καλο υπολοιπο μεχρι να σχολασεις,τα λεμε το βραδυ.
δεν με ξερεις και απο χθες για να με λες "ρε κελλυ"....και βαριεμαι να ασχολουμε με ξεφτηλισμενες πουτανες σαν εσενα....ελα απο κοντα να σε ισιωσω....λαμπαδα θα σε κανω ξεκωλο ψωλακι
Ποτε δεν σε ξεχασα!μπααααα??? με θυμηθηκες???