silverviper
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα μωρο τι κανεις?Αυριο τι ωρα δουλευεις?
θα ειμαι νυχτα μωρο μετα τισ 11 και οπως βλεπεις τα βραδια ειμαι πανα μεσ τιν καυλα μουΚαλησπερα μωρο τι κανεις?Αυριο τι ωρα δουλευεις?
τι ειναι χαιρομαστε με τον ομαναχολικ και τι δεν μπορεις μονοσ σου εΕλα holic οβερ??? με ακους???? λοιπον την εστειλα την Ελενη παλι,την εστησα στον τοιχο για τα καλα,τι εχεις να πεις γι αυτο???(αναμενεται απαντηση απο τον holic) perimene kai tha deis lenio mou esi......![]()
θα ειμαι νυχτα μωρο μετα τισ 11 και οπως βλεπεις τα βραδια ειμαι πανα μεσ τιν καυλα μου:-* :-* :-* :-*
θα ειμαι νυχτα μωρο μετα τισ 11 και οπως βλεπεις τα βραδια ειμαι πανα μεσ τιν καυλα μου:-* :-* :-* :-*
καληνιχτα και ονιρα γλικα αλα προσεχε να μην κανεις καμια ζιμια στο υπνο σου![]()
![]()
![]()
Σε καλο σας νυχτιατικο!
δουλευω προι μωρο και στο σπιτι μου δεν παταει κανεις ;)Μοναξιες μωρο τετοια ωρα? Κανεις δεν παταει?![]()
καληνιχτα και ονιρα γλικα αλα προσεχε να μην κανεις καμια ζιμια στο υπνο σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αμα χυσω τι θα γινει για αυτο τα εχουμε για να τα βγαλουμε απο μεσα μασ για το αμα θεσ βγαλτο και συσιγα προσεχε μη χυσεις...![]()
![]()
![]()
δουλευω προι μωρο και στο σπιτι μου δεν παταει κανεις ;)
οχι μωρο μου στο σπιτι ειμαι μια νοικοκυρα που συμμαζευει το σπιτι τισ στισ δουλιεσ ενο για το σεχ υπαρχι διαφορα μερι που να ειναι αξεχαστεσ να εχουμε τι να θιμομαστε οταν οταν γερασουμεισως εαν δουλεψεις απογευμα να πατησει και κανεις σπιτι σου,ποτε δε ξερεις.........![]()
![]()
![]()
προσεξε τοτε μωρο μου να μην πεσουν τα δοντια σου απο το γελιο ,ε αν σου εχουν βγι ακομα γιατι ειπαμε οτι εισαι και μικροσ ακομα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ειπα οτι θα παω για υπνο ρε Λενιο! Δεν θα σας κανω την χαρη απο τωρα!
Εννοουσα οτι εχω λιωσει στο γελιο!![]()
τωρα σκανε σιγα σιγα και ποναω! για αυτο δεν κοιμαμαι!προσεξε τοτε μωρο μου να μην πεσουν τα δοντια σου απο το γελιο ,ε αν σου εχουν βγι ακομα γιατι ειπαμε οτι εισαι και μικροσ ακομα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι μωρο μου στο σπιτι ειμαι μια νοικοκυρα που συμμαζευει το σπιτι τισ στισ δουλιεσ ενο για το σεχ υπαρχι διαφορα μερι που να ειναι αξεχαστεσ να εχουμε τι να θιμομαστε οταν οταν γερασουμε![]()
![]()
![]()
τωρα σκανε σιγα σιγα και ποναω! για αυτο δεν κοιμαμαι!
δεν ειναι και η μαμα μου εδω ! αστα να πανε!
Δεν κανει να πινω αλκοολ ειμαι μικρουλης ακομα!![]()
![]()
![]()
![]()
πιεσ καμια ποτηρι τσιπουρο μωρο να σου περασει αλα προσεχε να μιν ζαλιστισ :S
Παντως απο εδω το πας, απο εκει το πας, να με μεθυσεις θες για να με ρηξεις στο κρεβατι !![]()
![]()
![]()
![]()
πιεσ καμια ποτηρι τσιπουρο μωρο να σου περασει αλα προσεχε να μιν ζαλιστισ :S
και αμα εχω γερασει ακομα καλυτερα μωρο γιατι σημερα ι γριεσ κοκοτεσ εχουν το ζουμηΜε αυτα που μας λες,εχεις γερασει ηδη.......τουλαχιστον να ξεφυγεις το αλτσχαιμερ,θα ειναι μεγαλη επιτυχια για σενα....![]()
και αμα εχω γερασει ακομα καλυτερα μωρο γιατι σημερα ι γριεσ κοκοτεσ εχουν το ζουμη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε αλιμονο σου ειπα οτι δεν μου κανεις αγορι μου απλα σε λιπαμε που πονασ για φτΠαντως απο εδω το πας, απο εκει το πας, να με μεθυσεις θες για να με ρηξεις στο κρεβατι !
Ειπαμε δεν σου καθομαι!![]()