Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

silverviper

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μωρο τι κανεις?Αυριο τι ωρα δουλευεις?

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ελα holic οβερ??? με ακους???? λοιπον την εστειλα την Ελενη παλι,την εστησα στον τοιχο για τα καλα,τι εχεις να πεις γι αυτο???(αναμενεται απαντηση απο τον holic) perimene kai tha deis lenio mou esi...... :grin:
τι ειναι χαιρομαστε με τον ομαναχολικ και τι δεν μπορεις μονοσ σου ε

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
καληνιχτα και ονιρα γλικα αλα προσεχε να μην κανεις καμια ζιμια στο υπνο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειπα οτι θα παω για υπνο ρε Λενιο! Δεν θα σας κανω την χαρη απο τωρα!

Εννοουσα οτι εχω λιωσει στο γελιο!  :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
ισως εαν δουλεψεις απογευμα να πατησει και κανεις σπιτι σου,ποτε δε ξερεις......... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
οχι μωρο μου στο σπιτι ειμαι μια νοικοκυρα που συμμαζευει το σπιτι τισ στισ δουλιεσ ενο για το σεχ υπαρχι διαφορα μερι που να ειναι αξεχαστεσ να εχουμε τι να θιμομαστε οταν οταν γερασουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ειπα οτι θα παω για υπνο ρε Λενιο! Δεν θα σας κανω την χαρη απο τωρα!

Εννοουσα οτι εχω λιωσει στο γελιο!  :2funny:
προσεξε τοτε μωρο μου να μην πεσουν τα δοντια σου απο το γελιο ,ε αν σου εχουν βγι ακομα γιατι ειπαμε οτι εισαι και μικροσ ακομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
προσεξε τοτε μωρο μου να μην πεσουν τα δοντια σου απο το γελιο ,ε αν σου εχουν βγι ακομα γιατι ειπαμε οτι εισαι και μικροσ ακομα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα σκανε σιγα σιγα και ποναω! για αυτο δεν κοιμαμαι!
δεν ειναι και η μαμα μου εδω ! αστα να πανε!

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

οχι μωρο μου στο σπιτι ειμαι μια νοικοκυρα που συμμαζευει το σπιτι τισ στισ δουλιεσ ενο για το σεχ υπαρχι διαφορα μερι που να ειναι αξεχαστεσ να εχουμε τι να θιμομαστε οταν οταν γερασουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Με αυτα που μας λες,εχεις γερασει ηδη.......τουλαχιστον να ξεφυγεις το αλτσχαιμερ,θα ειναι μεγαλη επιτυχια για σενα.... :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
τωρα σκανε σιγα σιγα και ποναω! για αυτο δεν κοιμαμαι!
δεν ειναι και η μαμα μου εδω ! αστα να πανε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πιεσ καμια ποτηρι τσιπουρο μωρο να σου περασει αλα προσεχε να μιν ζαλιστισ :S

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πιεσ καμια ποτηρι τσιπουρο μωρο να σου περασει αλα προσεχε να μιν ζαλιστισ :S
Παντως απο εδω το πας, απο εκει το πας, να με μεθυσεις θες για να με ρηξεις στο κρεβατι !
Ειπαμε δεν σου καθομαι!  :dancing:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Με αυτα που μας λες,εχεις γερασει ηδη.......τουλαχιστον να ξεφυγεις το αλτσχαιμερ,θα ειναι μεγαλη επιτυχια για σενα.... :2funny:
και αμα εχω γερασει ακομα καλυτερα μωρο γιατι σημερα ι γριεσ κοκοτεσ εχουν το ζουμη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
και αμα εχω γερασει ακομα καλυτερα μωρο γιατι σημερα ι γριεσ κοκοτεσ εχουν το ζουμη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

Ναι αλλα αμα γερασεις δεν πρεπει να εισαι σε αυτο το ποστο,πρεπει να γινεις τσατσα!!!  :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Παντως απο εδω το πας, απο εκει το πας, να με μεθυσεις θες για να με ρηξεις στο κρεβατι !
Ειπαμε δεν σου καθομαι!  :dancing:
οχι ρε αλιμονο σου ειπα οτι δεν μου κανεις αγορι μου απλα σε λιπαμε που πονασ για φτ :grin: :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom