τι ενοεις?
θα χουμε εξελιξεις τωρα
τι ενοεις?
χαχα και να ηθελε αγορι μου δεν θα καθομουν εγω γιατι μου πεφτισ μικροσ και θα θεσ να πιπιλασ συνεχεια τισ ρογουλεσ μου
προσεξε γιατι θα σε καθαρισει ο STAMτι ενοεις?
Μικρουλης αλλα γλυκουλης και αγαπουλης!χαχα και να ηθελε αγορι μου δεν θα καθομουν εγω γιατι μου πεφτισ μικροσ και θα θεσ να πιπιλασ συνεχεια τισ ρογουλεσ μου
Αυτο που καταλαβες!τι ενοεις?
αχχχχχχχχχχ το χέρι του ομαναχολικ πως και μονο σου τωρα δεν φοβασεενταξει εαν νομιζεις οτι ολοι σε χουν θεογκομενα,εισαι πολυ γελασμενη κοριτσακι,παντως εμενα δε μου κανεις,αντε γειααααα!!!!
αχχχχχχχχχχ το χέρι του ομαναχολικ πως και μονο σου τωρα δεν φοβασε
αχχχχχχχχ τι μασ λεσ τωρο οτι δεν σου κανουμε και απο πανο
αχχχχχχχχχχ το χέρι του ομαναχολικ πως και μονο σου τωρα δεν φοβασε
αχχχχχχχχ τι μασ λεσ τωρο οτι δεν σου κανουμε και απο πανο
αχχχχχχχχχ γλυκουλι μου νομιζο ποσ τα μυαλα σου πετανε αυτη την στιγμι, και γιατι αλλιως θα εκανεσ νανι νανι τωρα απλα δεν μπορρισ απο τισ καυλεσ σου και παραδεξουΜικρουλης αλλα γλυκουλης και αγαπουλης!
ελα τωρα αφου το ξερω οτι με θες παραδεξου το!
Πετανε και ξερεις προς τα που! ;)αχχχχχχχχχ γλυκουλι μου νομιζο ποσ τα μυαλα σου πετανε αυτη την στιγμι, και γιατι αλλιως θα εκανεσ νανι νανι τωρα απλα δεν μπορρισ απο τισ καυλεσ σου και παραδεξου
δεν το καταλαβα με τι να αναψω πασ καλα για να αναψω θελο πουτσαρααααααααααααΕτσι θελω να αναψεις !!!
δεν το καταλαβα με τι να αναψω πασ καλα για να αναψω θελο πουτσαραααααααααααα
αλα οχει το δικοσου
προσεξε να μην χαθει οταν θα μπει στο γατακιΠετανε και ξερεις προς τα που! ;)
Καυλες δεν εχω! Δεν μου σηκωνεται! Ειμαι μικρος ακομα!
και βεβαια αν εχεισ και κανα μικρο τσουτσουνι θα τρομάξωτο ξερω οτι δε θελεις τη δικια μου διοτι αμα τη δεις θα τρομαξεις
Δεν τον βαζω μεσα σε γατακια ! γρατζουνανε!προσεξε να μην χαθει οταν θα μπει στο γατακι
και βεβαια αν εχεισ και κανα μικρο τσουτσουνι θα τρομάξω
πολλα και διαφορα μηπως θεσ και συ απλα τα κραταω για παρτι μουΤι πινεις και δε μας δινεις????