You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
ο σταμουλης ειναι εδω σου κανειεσυ κελλυ μου εισαι εδω?![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
ο σταμ? ειναι νεφελιμ δεν τον θελωο σταμουλης ειναι εδω σου κανει![]()
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Θα την βαλεις στον σταυρο βρε ουμαναχολικ ????![]()
Και μετα...???????![]()
![]()
ΥΓ. Ελενακι ασε να δουμε τι εχεις να τραβηξεις!![]()
Στον πάγκο στα 4 θα τη βάλω να βλέπω την κωλάρα της και θα τη δείρω
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
φυλαρακη προσεξε και συ μι το λεσ γιατι θα βγυ το ονομασου οποσ και ο taftar μετα το ποτο τον καταντισουν καποσ ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάντως όποτε έρχομαι στο 104 μετά τη... συνουσία βαράω πάντα κανα δυο ποτηράκια βότκα να συνέλθω... Μία στο studio και μία την παίρνω σε πλαστικό ποτηράκι και τη βάζω στο αμάξι δίπλα μου ενώ οδηγώ σαν να είναι νερό
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
Τί κωλάρα έχει αυτός ο κορίτσαρος...
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
εχεις και εσυ μια αδυναμια στουςΤί κωλάρα έχει αυτός ο κορίτσαρος...
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
![Kissass :kissass: :kissass:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kissass.gif)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.246
- Πόντοι
- 5.015
εχεις και εσυ μια αδυναμια στους![]()
βλεπω
![]()
![]()
Ε ναι... Ρώτα και το συναγωνιστή που μου τα έχωνε γι' αυτή μου την αδυναμία επειδή σιχαινόταν το πρωκτικό
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να με και εγω ξανα! μολις τελειωσα την κορονα μου σε παραλιακο καφε ! (μιας και το ριξαμε στις μπυρες)τι εγινε πολυ νεκρα επεσε μαλλον σασ επιασε η μπυρα ε taftar![]()
![]()
![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
αρε γιγαντα μην τα λες αυτα γιατι μας βγαζουν το ονομα μετα οτι ειμαστε μπεκροιΝα με και εγω ξανα! μολις τελειωσα την κορονα μου σε παραλιακο καφε ! (μιας και το ριξαμε στις μπυρες)![]()
![Zombie :zombie: :zombie:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zombie.gif)
![Zombie :zombie: :zombie:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zombie.gif)
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγαπησαμε κυριεεεεεεεεεεε!!!! (αυτο να απαντας αρχηγε μου)αρε γιγαντα μην τα λες αυτα γιατι μας βγαζουν το ονομα μετα οτι ειμαστε μπεκροι![]()
![]()
![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Τα ήπιες στο όνομα της ε? τιτανομεγιστε ομόλογαΑγαπησαμε κυριεεεεεεεεεεε!!!! (αυτο να απαντας αρχηγε μου)![]()
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γκουχ γκουχ!!!Τα ήπιες στο όνομα της ε? τιτανομεγιστε ομόλογα![]()
![]()
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γειααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαρανταν!Γεια χαρα,πηγα μια βολτιτσα με την αυτοκινηταρα μου και γυρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
γεια χαραΓεια χαρα,πηγα μια βολτιτσα με την αυτοκινηταρα μου και γυρισα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Η Κελλυ αναστατωνει καρδιες!Παντως πολυ ησυχια εχει,ξεσηκωνει τα πληθη η κελλυ??? τι γινεται????