TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
τι μου το θυμησες τωρα
παω να χτυπησω μια
και να παραγγειλω καμια πιτσα![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
τι μου το θυμησες τωρα
παω να χτυπησω μια
βαρελισιαΖεστή ε? πια παγωμένη μπυριτσα είναι ότι πρέπει![]()
![]()
φυλαρακη προσεξε και συ μι το λεσ γιατι θα βγυ το ονομασου οποσ και ο taftar μετα το ποτο τον καταντισουν καποσ ετσιτι μου το θυμησες τωρα
παω να χτυπησω μια
Χρειάζεται για χαλάρωμαβαρελισια![]()
![]()
![]()
Α ώστε και εσύ ε?φυλαρακη προσεξε και συ μι το λεσ γιατι θα βγυ το ονομασου οποσ και ο taftar μετα το ποτο τον καταντισουν καποσ ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
μπα το καλοκαιρι τις κατεβαζω τις μπυριτσες μουφυλαρακη προσεξε και συ μι το λεσ γιατι θα βγυ το ονομασου οποσ και ο taftar μετα το ποτο τον καταντισουν καποσ ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
ναι γιαυτο ειδα μπυροκοιλιες στο μσνμπα το καλοκαιρι τις κατεβαζω τις μπυριτσες μου
ανοσια εχω παθει![]()
ναι γιαυτο ειδα μπυροκοιλιες στο μσν![]()
![]()
![]()
![]()
κανε διαιτα
το χειμωνα ξεφουσκωνω ομως
το εχεις δει με τα ματια σου
φετος το χω παρακανει παντως :S
πως θα εμφανηστω ετσι στη ψαρου :S
και γω μωρο αλα σημερα ιπια μονο ρεντμπουλΑ ώστε και εσύ ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ψαρου εεεε.....πο πο τι μου θυμισες τωρα...
το χειμωνα ξεφουσκωνω ομως
το εχεις δει με τα ματια σου
φετος το χω παρακανει παντως :S
πως θα εμφανηστω ετσι στη ψαρου :S
εξαντλήθηκες?και γω μωρο αλα σημερα ιπια μονο ρεντμπουλ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις σαν δεν ντρεπονταιψαρου εεεε.....πο πο τι μου θυμισες τωρα...
δεν πιραζει μωρο μου εγω θα ξεχασω και θα ησυχασω που θα παειΔεν σε αφήνουν να ησυχάσεις σαν δεν ντρεπονται![]()
![]()
![]()
τα καλα δεν πρεπει να ξεχνιουντεδεν πιραζει μωρο μου εγω θα ξεχασω και θα ησυχασω που θα παει
υπαρχουν ομως και καποια καλα που πρεπει να ξεπερνιουντε....τα καλα δεν πρεπει να ξεχνιουντε
και τα ασχημα να ξεπερνιουντε![]()
χα χα και μόλις σου εστειλα pm για το ιδιο πραγματι εγινε πολυ νεκρα επεσε μαλλον σασ επιασε η μπυρα ε taftar![]()
![]()
![]()