Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Τωρα μου την ειπε ταχα, εγω το κραταω αυτο,το εχω στο αρχειο και θα σκασω μυτη μονος στις 3 τη νυχτα για να ξενερωσεις............ :)
Θα σε παρακολουθώ από το μπαλκόνι μην μου πάθεις και κάτι  :2funny: :2funny:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Ασε τα ψοφια.  :grin:

Την αδεια την παιρνεις απο μονη σου........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ξερεις ποσο υπακουει γυναικα ειμαι και παραδοσιακη...δεν φευγω χωρις να μου δωσεις αδια...ΑΝΤΟΝΑΚΗ ΜΟΥ..."η δε γυνη να φοβηται τον αντρα" δυο γυναικες τετοιες εχουμε μεινει εγω και η μαρο κοντου

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αλι φορα οταν θα ερθισ θα γεμισουμε ολο το δρομο απο τοσπιτι σου μεχρι στο στουντιο μα μπραβουσ για να εισαι υσιχοσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσενα σου δωσαμε πολυ αερα εδω μεσα,κατι πρεπει να κανουμε γι αυτο,περιμενε να ερθει ο holicakos και θα δουμε,οποτε σε κραταω στην αναμονη εσενα,προεχει το κελακι μου  :)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Εσενα σου δωσαμε πολυ αερα εδω μεσα,κατι πρεπει να κανουμε γι αυτο,περιμενε να ερθει ο holicakos και θα δουμε,οποτε σε κραταω στην αναμονη εσενα,προεχει το κελακι μου  :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:το κελεκυ το προσεχι ο σταμ τωρα δεν θελι εμενα αλα ουτε εσενα για να τιν προσεχουμε

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
κελακυ που ειναι ο αντρουκλισ σου ο σταμ προσεχε κακομιρα μιποσ γιρναη πολι νκαι δεν εχει μαζεφτι ακομα  :think: :think: :think:κατι μου μιριζι ποσ  :knockinb:αλου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αφου ξερεις ποσο υπακουει γυναικα ειμαι και παραδοσιακη...δεν φευγω χωρις να μου δωσεις αδια...ΑΝΤΟΝΑΚΗ ΜΟΥ..."η δε γυνη να φοβηται τον αντρα" δυο γυναικες τετοιες εχουμε μεινει εγω και η μαρο κοντου
Δηλαδη μετα το "στεφανι" αλλαζεις και εσυ συμπεριφορα οπως η Μαρω Κοντου ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
περημενω να ερθουν να με παρουνε γιατι δεν εχει ταξι....και να ειχε δηλαδη παλι το ιδιο θα γυνοταν....γιατι βιαζεσε να με ξεφορτωθεις?

Οχι εγω θελω να μεινεις αλλα αφου το θελεις ετσι,ας γινει ετσι,παντα με προσοχη.........εαν ειναι αντρας μη του δινεις και πολυ σημασια,γιατι υπαρχω εγω,εαν ειναι φιλη σου πες της χαιρετισματα!!!!  ;)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Δηλαδη μετα το "στεφανι" αλλαζεις και εσυ συμπεριφορα οπως η Μαρω Κοντου ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εεεεεεγωωωωωωωω????? οχι βεβαια...με εχεις για τετοια??? περημενω κατι απο σενα στεγιενακι μου :boobies: :boobies:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Οχι εγω θελω να μεινεις αλλα αφου το θελεις ετσι,ας γινει ετσι,παντα με προσοχη.........εαν ειναι αντρας μη του δινεις και πολυ σημασια,γιατι υπαρχω εγω,εαν ειναι φιλη σου πες της χαιρετισματα!!!!  ;)
Α είσαι και πονηρός δεν θες να πάει με άντρα αλλά άμα είναι γυναίκα την θες και αυτήν  :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom