osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Τωρα μου την ειπε ταχα, εγω το κραταω αυτο,το εχω στο αρχειο και θα σκασω μυτη μονος στις 3 τη νυχτα για να ξενερωσεις............![]()
άστο καλύτερα να ξεχαστεί.
Τωρα μου την ειπε ταχα, εγω το κραταω αυτο,το εχω στο αρχειο και θα σκασω μυτη μονος στις 3 τη νυχτα για να ξενερωσεις............![]()
Θα σε παρακολουθώ από το μπαλκόνι μην μου πάθεις και κάτιΤωρα μου την ειπε ταχα, εγω το κραταω αυτο,το εχω στο αρχειο και θα σκασω μυτη μονος στις 3 τη νυχτα για να ξενερωσεις............![]()
Μήπως θες να πηγαίνω και κάθε μέρα?Μονο 2 φορες και απεχει 5 λεπτα????? ελεος τι αλλο να πω????![]()
αφου ξερεις ποσο υπακουει γυναικα ειμαι και παραδοσιακη...δεν φευγω χωρις να μου δωσεις αδια...ΑΝΤΟΝΑΚΗ ΜΟΥ..."η δε γυνη να φοβηται τον αντρα" δυο γυναικες τετοιες εχουμε μεινει εγω και η μαρο κοντουΑσε τα ψοφια.
Την αδεια την παιρνεις απο μονη σου........
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα στην γkρίνιαγιατι ποτε τα ειχατε καλα εσυσ η δυο![]()
![]()
ολα
![]()
![]()
εισαι
αλι φορα οταν θα ερθισ θα γεμισουμε ολο το δρομο απο τοσπιτι σου μεχρι στο στουντιο μα μπραβουσ για να εισαι υσιχοσ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μυριζω βαρβατηλα.....αααα εσυ εισαι? καλα το καταλαβα...καλησπερα αντρακλαάστο καλύτερα να ξεχαστεί.
επ Πρόσεχε πως μιλάςΕσενα σου δωσαμε πολυ αερα εδω μεσα
μυριζω βαρβατηλα.....αααα εσυ εισαι? καλα το καταλαβα...καλησπερα αντρακλα
μυριζω βαρβατηλα.....αααα εσυ εισαι? καλα το καταλαβα...καλησπερα αντρακλα
Εσενα σου δωσαμε πολυ αερα εδω μεσα,κατι πρεπει να κανουμε γι αυτο,περιμενε να ερθει ο holicakos και θα δουμε,οποτε σε κραταω στην αναμονη εσενα,προεχει το κελακι μου![]()
περημενω να ερθουν να με παρουνε γιατι δεν εχει ταξι....και να ειχε δηλαδη παλι το ιδιο θα γυνοταν....γιατι βιαζεσε να με ξεφορτωθεις?Τελικα θα φυγεις η θα μεινεις???
Και εσενα μωρακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το κελεκυ το προσεχι ο σταμ τωρα δεν θελι εμενα αλα ουτε εσενα για να τιν προσεχουμε
Δηλαδη μετα το "στεφανι" αλλαζεις και εσυ συμπεριφορα οπως η Μαρω Κοντου ?αφου ξερεις ποσο υπακουει γυναικα ειμαι και παραδοσιακη...δεν φευγω χωρις να μου δωσεις αδια...ΑΝΤΟΝΑΚΗ ΜΟΥ..."η δε γυνη να φοβηται τον αντρα" δυο γυναικες τετοιες εχουμε μεινει εγω και η μαρο κοντου
προτα ο ταφταρ επιδη ειναι σινεχια μεσα thred και μετα εσυΚαι εσενα μωρακι![]()
![]()
μου ποιος σε προσεχει?????
περημενω να ερθουν να με παρουνε γιατι δεν εχει ταξι....και να ειχε δηλαδη παλι το ιδιο θα γυνοταν....γιατι βιαζεσε να με ξεφορτωθεις?
εεεεεεγωωωωωωωω????? οχι βεβαια...με εχεις για τετοια??? περημενω κατι απο σενα στεγιενακι μουΔηλαδη μετα το "στεφανι" αλλαζεις και εσυ συμπεριφορα οπως η Μαρω Κοντου ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α είσαι και πονηρός δεν θες να πάει με άντρα αλλά άμα είναι γυναίκα την θες και αυτήνΟχι εγω θελω να μεινεις αλλα αφου το θελεις ετσι,ας γινει ετσι,παντα με προσοχη.........εαν ειναι αντρας μη του δινεις και πολυ σημασια,γιατι υπαρχω εγω,εαν ειναι φιλη σου πες της χαιρετισματα!!!! ;)
Τι ?εεεεεεγωωωωωωωω????? οχι βεβαια...με εχεις για τετοια??? περημενω κατι απο σενα στεγιενακι μου![]()
![]()