TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
από Τυρναβο ?5 λεπτα εχω ενα τσιπουρο στο ψυγειο να σου το στειλω????![]()
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
από Τυρναβο ?5 λεπτα εχω ενα τσιπουρο στο ψυγειο να σου το στειλω????![]()
Ελενάκι δεν πιστεύω να είσαι στεναχωρημένη και δεν μας μιλάς :'( :'( :'( :'(
από Τυρναβο ?![]()
δεν ντρεπεσαι τι ειναι αυτα που λεςΕλενη μη του μιλας,τον εχετε καλομαθει απεχει μολις 5 λεπτα απο το στουντιο και βαριεται να ερθει,ετσι μου ειπε![]()
Με ενδιαφερουν τα παντα για αυτην!![]()
![]()
![]()
καθλου μωρο γιατι να ειμαι χεχε απλα ιχα δουλια και τορα ειμαι σπιτι :-* :-* :-*Ελενάκι δεν πιστεύω να είσαι στεναχωρημένη και δεν μας μιλάς :'( :'( :'( :'(
ετσι μπραβοκαθλου μωρο γιατι να ειμαι χεχε απλα ιχα δουλια και τορα ειμαι σπιτι :-* :-* :-*
τι λες για ενα ποτακι?καθλου μωρο γιατι να ειμαι χεχε απλα ιχα δουλια και τορα ειμαι σπιτι :-* :-* :-*
εσυ ποσ τα πασ τι εχουν μερικι που σε ενοχλουν επιδι εισαι 5 λεπτα με τα ποδια μακριαμασετσι μπραβο![]()
![]()
καλα ειμαι και εγω.. πες τα να μην τα λεω μονο εγω οι ζηλιάρηδεςεσυ ποσ τα πασ τι εχουν μερικι που σε ενοχλουν επιδι εισαι 5 λεπτα με τα ποδια μακριαμασ![]()
![]()
μιν δινισ σιμασια εχει μεγαλι ζιλιαααααααααααα
εγω δυστυχως θα σας αφησω γιατι εχω κανονησει εξοδο σημερα....καλα να περασετε φιλακια πολλα
εγω δυστυχως θα σας αφησω γιατι εχω κανονησει εξοδο σημερα....καλα να περασετε φιλακια πολλα
καλη διασκεδαση κουκλαεγω δυστυχως θα σας αφησω γιατι εχω κανονησει εξοδο σημερα....καλα να περασετε φιλακια πολλα
κανεις λαθος γλυκε μου...δεν θα βγω με το μαρινακι....bay bay....Καλα να περασεις με το Μαρινακι ;)