Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
εσυ ποσ τα πασ τι εχουν μερικι  που σε ενοχλουν επιδι εισαι 5 λεπτα με τα ποδια μακριαμασ  :2funny: :2funny: :2funny:μιν δινισ σιμασια εχει μεγαλι ζιλιαααααααααααα

Τι να ζηλεψω??? 5 λεπτα ειναι και δεν τα εκμεταλευεται,εγω μπαινω στο νετ που απεχω 5 ωρες απο το στουντιο,αν ημουν 5 λεπτα σχεδον καθε μερα εκει θα ημουν.....αλλα ειναι και εκεινη η περιοχη αστα να πανε----πακισταν....τελος παντων δεν λεει σε κεινο το σημειο να κυκλοφορεις μονος σου αργα τη νυχτα μπορει να σου τυχει κατι.....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
.τελος παντων δεν λεει σε κεινο το σημειο να κυκλοφορεις μονος σου αργα τη νυχτα μπορει να σου τυχει κατι.....
μην μασας ειμαι κομαντο εγω τοσα χρονια εμπειρια  :uzi: :uzi:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Τι να ζηλεψω??? 5 λεπτα ειναι και δεν τα εκμεταλευεται,εγω μπαινω στο νετ που απεχω 5 ωρες απο το στουντιο,αν ημουν 5 λεπτα σχεδον καθε μερα εκει θα ημουν.....αλλα ειναι και εκεινη η περιοχη αστα να πανε----πακισταν....τελος παντων δεν λεει σε κεινο το σημειο να κυκλοφορεις μονος σου αργα τη νυχτα μπορει να σου τυχει κατι.....
λες μαλακιες...εμεις ειμαστε καθε μερα και νυχτα εκει και δεν μας εχει συμβει ποτε τιποτα...αν εσυ εισαι τοσο φοβιτσιαρης να πας εκει που πηγες με τον ξα.....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
λες μαλακιες...εμεις ειμαστε καθε μερα και νυχτα εκει και δεν μας εχει συμβει ποτε τιποτα...αν εσυ εισαι τοσο φοβιτσιαρης να πας εκει που πηγες με τον ξα.....
Πες  τα μου σπιλώνουν την γειτονια μου   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
αλι φορα οταν θα ερθισ θα γεμισουμε ολο το δρομο απο τοσπιτι σου μεχρι στο στουντιο μα μπραβουσ για να εισαι υσιχοσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Τωρα μου την ειπε ταχα, εγω το κραταω αυτο,το εχω στο αρχειο και θα σκασω μυτη μονος στις 3 τη νυχτα για να ξενερωσεις............ :)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom