Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ε μα τώρα αυτά μου δείχνεις και με τρελαίνεις!!!

Μαρέσουν οι προκλήσεις... Οταν ξαναέρθω....όλα είναι πιθανά!!! (αρκεί να είσαι εσύ η 6η για να τις συντονίζεις)
Χμ...το σκέφτομαι σοβαρά τώρα...

εγω θα ειμαι η 7η  :cheesy: ;) :-* :-* :-*

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γειασου μωρο  ;)
ναι η βιβιαν ειναι πολυ καλη κοπελα ;)
μωρε ξερεις τι γινετε με την κρεμα που λες....
η βιβιαν εβαζε παλια την κρεμα απο πριν απλα τωρα η κοπελα θελοντας να ανταγωνιστει ολες τις αλλες κοπελες που εχουν φουλ προγραμματα κτλ προσπαθει και κανει το κατι παραπανω στους πελατες της.
την κρεμα λοιπον τη βαζει μεσα στο δωματιο σε περιπτωση που παει σε καποιο απλο προγραμμα σαν το δικο σου και ο πελατης εκεινη τη στιγμη μπορει να της ζητησει να γυρισει 69 να του κανει λιγο μασαζ κτλ
και μπραβο της της κοπελας που προσπαθει να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι ανεξαρτητος αρχικου προγραμματος και χρηματων
οποτε αν ειχε κρεμα απο πριν και της ζηταγες να γυρισει για λιγο 69 θα επρεπε να πλυθει να σκουπιστει κτλ
ναι ισως θα πρεπει να την βαζει πιο διακριτικα την κρεμα και της τοπα
να μην την βαλει παλι καθολου δεν γινετε για πολλους λογους με πρωτο και καλυτερο τον κινδυνο να σπασει το προφυλακτικο

τιποτα μωρο μου ;)

Το απόγευμα στο studio Aλίκη Νεφέλη Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten: :smitten:

Bρε Αντζελα, τι σχεση έχει το 69 με την κρέμα?????? :think:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Bρε Αντζελα, τι σχεση έχει το 69 με την κρέμα?????? :think:

ε δεν εχει βρε μωρο........
για σκεψου το
γινετε να κανει η κοπελα 69 και να εχει βαλει απο πριν κρεμα?
δεν γινετε ;)
εκτος και αν ποια βαλει καποια κρεμα με γευση φρουτων ή σοκολάτας :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ε δεν εχει βρε μωρο........
για σκεψου το
γινετε να κανει η κοπελα 69 και να εχει βαλει απο πριν κρεμα?
δεν γινετε ;)
εκτος και αν ποια βαλει καποια κρεμα με γευση φρουτων ή σοκολάτας :cheesy:

α Μπου-Μπου πες μας οτι εχεις τέτοια κρέμα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
α Μπου-Μπου πες μας οτι εχεις τέτοια κρέμα.

οχι στο studio δεν εχουμε γιατι αυτες οι κρεμες συνηθος εχουν χρωστικη και λερωνουν τα στεντονια, αλλα κυκλοφορουνε διαφορες στο εμποριο ;)

Μέχρι τις 5 στο studio Aναστασία + Στέλλα  :smitten: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
οχι στο studio δεν εχουμε γιατι αυτες οι κρεμες συνηθος εχουν χρωστικη και λερωνουν τα στεντονια, αλλα κυκλοφορουνε διαφορες στο εμποριο ;)

α κρίμα, αλλα δεν το ήξερα οτι υπάρχουν!!!

παρεπιπτόντως πέρασα τις προάλλες, που είχε βάρδυα η Αλεξάνδρα, η Νεφέλη και η Αλίκη, αλλα δεν μπήκα αφού ήμουν πολύ κουρασμένος (αν ξάπλωνα κυριολεκτικά θα με έπαιρνε ο ύπνος :fart-in-bed:) αλλα ήμουν περίεργος να δώ την Αλίκη και την Αλεξάδρα που δεν τις ξέρω. Για όσους δεν τις εχουν δει θα πω μόνο οτι η Αλεξάνδρα μοιάζει σαν να βγήκε απο το αμερικάνικο Playboy. Ανετα θα έκανε καριέρα στο Baywatch και γενικα έχει το δυτικοαμερικανικοτσοντέ bimbo στύλ που προσωπικα δεν με τρελαίνει αλλα σε πολλούς αρέσει. Πάντως άμα τις δώσετε να φορέσει και στολή Playboy (πε παπιγον, αυτάκια κουνελου κ.α.) θα είναι τρέλλα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Η Αλίκη είναι τελείως διαφορετική. Το πρόσωπο της θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας και γενικα αν την δείς στον δρόμο δύσκολα θα νομίζεις οτι δουλευει σε στούντιο.  :kissass: φαντάζομαι οτι αν περασω μεσα μαζι της μετα θα της ζητήσω να παμε και για κανένα κινηματογράφο και βόλτα στην παραλία... :idiot: :idiot: :idiot: πάντως είναι στα υπόψιν μαζί με Ελένη και Αναστασία που μου αρεσε πολύ εμφανισιακά. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

παρεπιπτόντως πέρασα τις προάλλες, που είχε βάρδυα η Αλεξάνδρα, η Νεφέλη και η Αλίκη, αλλα δεν μπήκα αφού ήμουν πολύ κουρασμένος (αν ξάπλωνα κυριολεκτικά θα με έπαιρνε ο ύπνος :fart-in-bed:) αλλα ήμουν περίεργος να δώ την Αλίκη και την Αλεξάδρα που δεν τις ξέρω. Για όσους δεν τις εχουν δει θα πω μόνο οτι η Αλεξάνδρα μοιάζει σαν να βγήκε απο το αμερικάνικο Playboy. Ανετα θα έκανε καριέρα στο Baywatch και γενικα έχει το δυτικοαμερικανικοτσοντέ bimbo στύλ που προσωπικα δεν με τρελαίνει αλλα σε πολλούς αρέσει. Πάντως άμα τις δώσετε να φορέσει και στολή Playboy (πε παπιγον, αυτάκια κουνελου κ.α.) θα είναι τρέλλα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Η Αλίκη είναι τελείως διαφορετική. Το πρόσωπο της θυμίζει κορίτσι της διπλανής πόρτας και γενικα αν την δείς στον δρόμο δύσκολα θα νομίζεις οτι δουλευει σε στούντιο.  :kissass: φαντάζομαι οτι αν περασω μεσα μαζι της μετα θα της ζητήσω να παμε και για κανένα κινηματογράφο και βόλτα στην παραλία... :idiot: :idiot: :idiot: πάντως είναι στα υπόψιν μαζί με Ελένη και Αναστασία που μου αρεσε πολύ εμφανισιακά. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

επρεπε βρε μαναρι να ζητησεια απο την υπηρεσια να σου φτιαξει καφε ;)
ή ακομα καλυτερα να σου δωσει ενα red bull :cheesy:

το απόγευμα στο studio Νεφέλη + Ελένη  :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επρεπε βρε μαναρι να ζητησεια απο την υπηρεσια να σου φτιαξει καφε ;)
ή ακομα καλυτερα να σου δωσει ενα red bull :cheesy:

το απόγευμα στο studio Νεφέλη + Ελένη  :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

Μπου-Μπου και πάλι δεν είχα όρεξη αφού ήμουν φορτισμένος απο την δουλεία + οτι είχα δευτερη δουλεία στο κέντρο, δεν είχα φαει, δεν είχα καθησει καθόλου κ.α.  :- :-

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Γεια σας! Γεια σας! Εγω μολις γυρισα απο παραλια.. Ζηλια? Dawn ησουν κι εσυ...? ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εμένα παντως το θεμα της κρεμας δεν με πειραζει. Αλλωστε όλη μερα με τόσους αντρες που πηγαινοερχονται αναγκαστικα πρέπει να βάλουν κρεμούλα αλλιώς δεν θα την παλέψουν. Δεν είναι και ευκολο.
Το μόνο πρόβλημα είναι οτι καμια φορα (γενικα μιλαω οχι για καποια συγκεκριμένη κοπέλα του στούντιο) μερικές βαζουν πολύ κρέμα με αποτέλεσμα να γλυστράμε μεσα τους και να μήν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Εδώ οφείλω να μνημονεύσω την Εύα η οποία ήταν αλλεργική στην κρέμα όπως έλεγαν οι γνώστες και δεν έβαζε ποτέ :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
την επομενη φορα μωρο πρεπει να κανονισεις αντι για 3 να παρεις 6 ;)
οχι τιποτα να μας σπασεις και το ρεκορ των 5 κοριτσιων μαζι με εναν πελατη :cheesy:

4 δεν ήταν το ρεκόρ, έγινε 5; Ποιες 6 να πάρει, π.χ. Άντζελα - Μπέτυ - Μαρίνα - Βίβιαν - Αλίκη και δεν ξέρω ποια ακόμα; Δε θα επιζήσει μωρό αν μιλάμε για αυταρχικό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Άσε ρε Dawn προσπαθώ να βάλω κάποιες προτεραιότητες γιατί δεν μπορώ να ξοδεύω και τα άπειρα λεφτά το μήνα και μπερδεύομαι... Ποια να πρωτοδιαλέξεις απ' τις καινούριες;;; Είναι όλες φωτιά και λάβρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom