You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aoratos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτη παντως π ειναι θ.365 ειναι 35αρα κ λεει οτι ειναι απο ελλαδα.... εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτη???Πρέπει να είναι η ίδια που δούλευε (δουλεύει ?) Βριλησού 42 και Θησέως 365,...!
Τσέχα, ψηλή, ξανθιά, με νάτουραλ βυζουά 3άρι, καλό βάλιου για μένα !
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
Φιλε η Μπετουλα γραφει,οχι η Μαρινα.....Μαρινάκι,
απάνω που είπα για τα Ελληνικά σου .......
Μάλλον ενθουσιάστηκες πολύ και τα ξέχασες όλα....
Πές μας κάτι Τσέχικο ή ότι άλλο θές...
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
καλησπερα σε ολουσ! :-* :-* :-*σαρουμαν,καλοσ που ηρθεσ και επεισκεπτεικεσ εμασ!!! ιδιαιτερον σε ευχαριστω για ωραιο μουσικι!!! :-* :-* :-*και για την κριτικι σου!!! :-* φιλια πολλα σε ολουσ!!!
Εγώ σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες εμπειρίες που είχα μαζί σου!
Για μένα είσαι το Νο1!!
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
εννοεις την τσατσα
ε ναι.. την τσατσα. αν ήταν και άλλος συναγωνιστής στην αναμονή θα είχε πρόβλημα !
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
αυτη παντως π ειναι θ.365 ειναι 35αρα κ λεει οτι ειναι απο ελλαδα.... εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτη???
30 ναι ! 35 με τπτ ! Αυτή είναι 101% ! Καλό βάλιου 4 μάνι αϊ σέϊ εγκέν ! ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 5.015
Άτιμη κοινωνία που σπρώχνεις τέτοια μανάρια στο κλαρί και μας ξετρελλαίνουν!!!!
Όντως αν σκεφτείς πόσες θεές στελεχώνουν την πορνοβιομηχανία, τον αγοραίο έρωτα κ.τ.λπ. μάλλον θα βγάλεις το συμπέρασμα ότι τα ωραία μουνιά είναι ανεξάντλητα... 'Ισως αν δε στρέφονταν σ' αυτούς τους κλάδους να κυκλοφορούσαν και περισσότερες ωραίες γυναίκες ανάμεσά μας
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βάλε την άκρη και 5 Ευρώ για ταξί να είσαι μέσα .....
Αν πας για αυταρχικό, ο ηλεκτρικός μετά .....ειδικά για κάποιες που είναι πολύ προπονημένες....
Αν όχι, τότε ΟΚ κάτι θα βρείς.
Φιλε, τελικά λετουργούν οι σταθμοί? Δε καταλαβα..
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φιλε, τελικά λετουργούν οι σταθμοί? Δε καταλαβα..
νομιζω δεν λειτουργει ακομη μωρο μου :-
ή θα βγεις με τον ηλεκτρικο ομονοια θα πας 3ης σεμπτεμβριου και θα βγεις βικτωρια με οποιο λεοφωρειο περασει
ή ακομα καλυτερα βγαινεις με το μετρο π.αττικης και μετα ανεβαινεις την παρασιου με τα ποδια(5-10 λεπτα περπατημα ειναι ;))
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
θα κουραστει Αντζελα μου και μετα θα τον πεθανουν και οι κοπελες!!!!!νομιζω δεν λειτουργει ακομη μωρο μου :-
ή θα βγεις με τον ηλεκτρικο ομονοια θα πας 3ης σεμπτεμβριου και θα βγεις βικτωρια με οποιο λεοφωρειο περασει
ή ακομα καλυτερα βγαινεις με το μετρο π.αττικης και μετα ανεβαινεις την παρασιου με τα ποδια(5-10 λεπτα περπατημα ειναι ;))
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα κουραστει Αντζελα μου και μετα θα τον πεθανουν και οι κοπελες!!!!!
Επίσκεψη μετά από καιρό στο εν λόγω μαγαζί...ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα...πολύ όμορφος χώρος, άψογη και ευγενική υπηρεσία υποδοχής κτλ...
Νεφέλη απασχολημένη, συνάντηση με Βίβιαν...κορμί θανατηφόρο, πολύ ευγενική, καλή επαγγελματίας...
ένα πράγμα με χάλασε....πριν ξεκινήσει, βγάζει την κρέμα και αρχίζει να αλοίφεται για
οκ, ρε γαμώτο, κάνε το με τρόπο λίγο διακριτικά ή έστω πρίν, δεν ξέρω με ξενέρωσε αυτό....