Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αχ αχ αχ... Και μετά μου λέει ο JVC γιατί κολλάω με τους κώλους του 104...
Επίσκεψη μετά από καιρό στο εν λόγω μαγαζί...ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα...πολύ όμορφος χώρος, άψογη και ευγενική υπηρεσία υποδοχής κτλ...
Νεφέλη απασχολημένη, συνάντηση με Βίβιαν...κορμί θανατηφόρο, πολύ ευγενική, καλή επαγγελματίας...
ένα πράγμα με χάλασε....πριν ξεκινήσει, βγάζει την κρέμα και αρχίζει να αλοίφεται για
οκ, ρε γαμώτο, κάνε το με τρόπο λίγο διακριτικά ή έστω πρίν, δεν ξέρω με ξενέρωσε αυτό....
Συναγωνιστή η Βίβιαν είναι χύμα, εγώ όταν είχα πάει την περίμενα 10' να βάψει τα νύχια της... Εμένα προσωπικά με γοητεύει αυτό, εσένα δυστυχώς σε χαλάει Δευτερεύον όμως γιατί είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ και πολύ - πολύ καθαρή...
τουλαχιστον στο μελλον θα ειναι το νεο καυσιμοΣε κατούρησε και αυτή; Τελικά το κάτουρο στο Φ.104 κοστίζει περισσότερο από το πετρέλαιο κίνησης!!!!
νομιζω δεν λειτουργει ακομη μωρο μου :-
ή θα βγεις με τον ηλεκτρικο ομονοια θα πας 3ης σεμπτεμβριου και θα βγεις βικτωρια με οποιο λεοφωρειο περασει
ή ακομα καλυτερα βγαινεις με το μετρο π.αττικης και μετα ανεβαινεις την παρασιου με τα ποδια(5-10 λεπτα περπατημα ειναι ;))
Επίσκεψη μετά από καιρό στο εν λόγω μαγαζί...ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα...πολύ όμορφος χώρος, άψογη και ευγενική υπηρεσία υποδοχής κτλ...
Νεφέλη απασχολημένη, συνάντηση με Βίβιαν...κορμί θανατηφόρο, πολύ ευγενική, καλή επαγγελματίας...
ένα πράγμα με χάλασε....πριν ξεκινήσει, βγάζει την κρέμα και αρχίζει να αλοίφεται για
οκ, ρε γαμώτο, κάνε το με τρόπο λίγο διακριτικά ή έστω πρίν, δεν ξέρω με ξενέρωσε αυτό....
Ευχαριστώ πολύ Αντζελα.. Θα την βρω την ακρη..
γειασου μωρο ;)
ναι η Βιβιαν ειναι πολυ καλη κοπελα ;)
μωρε ξερεις τι γινετε με την κρεμα που λες....
η Βιβιαν εβαζε παλια την κρεμα απο πριν απλα τωρα η κοπελα θελοντας να ανταγωνιστει ολες τις αλλες κοπελες που εχουν φουλ προγραμματα κτλ προσπαθει και κανει το κατι παραπανω στους πελατες της.
την κρεμα λοιπον τη βαζει μεσα στο δωματιο σε περιπτωση που παει σε καποιο απλο προγραμμα σαν το δικο σου και ο πελατης εκεινη τη στιγμη μπορει να της ζητησει να γυρισει 69 να του κανει λιγο μασαζ κτλ
και μπραβο της της κοπελας που προσπαθει να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι ανεξαρτητος αρχικου προγραμματος και χρηματων
οποτε αν ειχε κρεμα απο πριν και της ζηταγες να γυρισει για λιγο 69 θα επρεπε να πλυθει να σκουπιστει κτλ
ναι ισως θα πρεπει να την βαζει πιο διακριτικα την κρεμα και της τοπα
να μην την βαλει παλι καθολου δεν γινετε για πολλους λογους με πρωτο και καλυτερο τον κινδυνο να σπασει το προφυλακτικο
Για να το γραφεις, κατι θα ξερεις !!!Άλλωστε ένα μουνάκι σαν της Βίβιαν το θέλει το γλείψιμό του, δυστυχισμένοι όσοι αρνούνται να το κάνουν
γεια χαρα, αντζελα μπορω να βρεθω με μια κοπέλα και αφου τελειώσω εαν θέλω και άλλο να ζητήσω αμέσως και άλλη κοπέλα? με το αντοιστιχο τιμημα βεβαια.
Γεια σου κουκλαρα Ελένη...
Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθω θα κανονίσω να έχουμε ένα πρόγραμμα "οι δυο μας"... γιατί με την πολυκοσμία (τις άλλες δυο κοπέλες εννοώ)...δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω καλά!
Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα...
Α! και νομίζω είσαι πολύ πιο όμορφη απ'οτι στις φωτο....