Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη μετά από καιρό στο εν λόγω μαγαζί...ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα...πολύ όμορφος χώρος, άψογη και ευγενική υπηρεσία υποδοχής κτλ...

Νεφέλη απασχολημένη, συνάντηση με Βίβιαν...κορμί θανατηφόρο, πολύ ευγενική, καλή επαγγελματίας...

ένα πράγμα με χάλασε....πριν ξεκινήσει, βγάζει την κρέμα και αρχίζει να αλοίφεται για  :fuck2:

οκ, ρε γαμώτο, κάνε το με τρόπο λίγο διακριτικά ή έστω πρίν, δεν ξέρω με ξενέρωσε αυτό....

Συναγωνιστή η Βίβιαν είναι χύμα, εγώ όταν είχα πάει την περίμενα 10' να βάψει τα νύχια της... Εμένα προσωπικά με γοητεύει αυτό, εσένα δυστυχώς σε χαλάει :) Δευτερεύον όμως γιατί είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ και πολύ - πολύ καθαρή...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συναγωνιστή η Βίβιαν είναι χύμα, εγώ όταν είχα πάει την περίμενα 10' να βάψει τα νύχια της... Εμένα προσωπικά με γοητεύει αυτό, εσένα δυστυχώς σε χαλάει :) Δευτερεύον όμως γιατί είναι ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ και πολύ - πολύ καθαρή...

Αν μου επιτρέπετε και εμένα μία παρέμβαση... η Βίβιαν είναι τρελοκομείο τελείως! (αλλά με τη εύθυμη διάθεση το λέω!) Εχει τρομερή ενέργεια και είναι πολύ καυλιάρα στους τρόπους της!
Με την Μπέτυ είναι δίδυμο φωτιά!
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω προχθές στην κριτική...όταν χτυπιόταν από πάνω μου σε μια στγμή...βγάζει την τσίχλα που μασούσε και μου τη βάζει με το ζόρι στο στόμα!
Μιλάμε τρελές φάσεις... αλλά εμένα μαρεσουν αυτά...σε άλλους όχι...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σε κατούρησε και αυτή; Τελικά το κάτουρο στο Φ.104 κοστίζει περισσότερο από το πετρέλαιο κίνησης!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η ΝΑΣΑ ετοιμάζει νεο ασφαλή τρόπο παραγωγής του ώστε να το προμηθευόμαστε από πρατήρια καυσίμων!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros8

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω δεν λειτουργει ακομη μωρο μου :-
ή θα βγεις με τον ηλεκτρικο ομονοια θα πας 3ης σεμπτεμβριου και θα βγεις βικτωρια με οποιο λεοφωρειο περασει
ή ακομα καλυτερα βγαινεις με το μετρο π.αττικης και μετα ανεβαινεις την παρασιου με τα ποδια(5-10 λεπτα περπατημα ειναι ;))

Ευχαριστώ πολύ Αντζελα.. Θα την βρω την ακρη..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Επίσκεψη μετά από καιρό στο εν λόγω μαγαζί...ομολογώ ότι εντυπωσιαστηκα...πολύ όμορφος χώρος, άψογη και ευγενική υπηρεσία υποδοχής κτλ...

Νεφέλη απασχολημένη, συνάντηση με Βίβιαν...κορμί θανατηφόρο, πολύ ευγενική, καλή επαγγελματίας...

ένα πράγμα με χάλασε....πριν ξεκινήσει, βγάζει την κρέμα και αρχίζει να αλοίφεται για  :fuck2:

οκ, ρε γαμώτο, κάνε το με τρόπο λίγο διακριτικά ή έστω πρίν, δεν ξέρω με ξενέρωσε αυτό....

γειασου μωρο  ;)
ναι η βιβιαν ειναι πολυ καλη κοπελα ;)
μωρε ξερεις τι γινετε με την κρεμα που λες....
η βιβιαν εβαζε παλια την κρεμα απο πριν απλα τωρα η κοπελα θελοντας να ανταγωνιστει ολες τις αλλες κοπελες που εχουν φουλ προγραμματα κτλ προσπαθει και κανει το κατι παραπανω στους πελατες της.
την κρεμα λοιπον τη βαζει μεσα στο δωματιο σε περιπτωση που παει σε καποιο απλο προγραμμα σαν το δικο σου και ο πελατης εκεινη τη στιγμη μπορει να της ζητησει να γυρισει 69 να του κανει λιγο μασαζ κτλ
και μπραβο της της κοπελας που προσπαθει να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι ανεξαρτητος αρχικου προγραμματος και χρηματων
οποτε αν ειχε κρεμα απο πριν και της ζηταγες να γυρισει για λιγο 69 θα επρεπε να πλυθει να σκουπιστει κτλ
ναι ισως θα πρεπει να την βαζει πιο διακριτικα την κρεμα και της τοπα
να μην την βαλει παλι καθολου δεν γινετε για πολλους λογους με πρωτο και καλυτερο τον κινδυνο να σπασει το προφυλακτικο

Ευχαριστώ πολύ Αντζελα.. Θα την βρω την ακρη..

τιποτα μωρο μου ;)

Το απόγευμα στο studio Aλίκη Νεφέλη Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten: :smitten:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως το καλυτερο σωματακι το χει η Αλικη........και τις καλυτερες φωτογραφιες,γι αυτο μπηκε στο avatar μου  :grin:

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
γεια χαρα, αντζελα μπορω να βρεθω με μια κοπέλα και αφου τελειώσω εαν θέλω και άλλο να ζητήσω αμέσως και άλλη κοπέλα? με το αντοιστιχο τιμημα βεβαια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
γειασου μωρο  ;)
ναι η Βιβιαν ειναι πολυ καλη κοπελα ;)
μωρε ξερεις τι γινετε με την κρεμα που λες....
η Βιβιαν εβαζε παλια την κρεμα απο πριν απλα τωρα η κοπελα θελοντας να ανταγωνιστει ολες τις αλλες κοπελες που εχουν φουλ προγραμματα κτλ προσπαθει και κανει το κατι παραπανω στους πελατες της.
την κρεμα λοιπον τη βαζει μεσα στο δωματιο σε περιπτωση που παει σε καποιο απλο προγραμμα σαν το δικο σου και ο πελατης εκεινη τη στιγμη μπορει να της ζητησει να γυρισει 69 να του κανει λιγο μασαζ κτλ
και μπραβο της της κοπελας που προσπαθει να φευγουν ολοι ευχαριστημενοι ανεξαρτητος αρχικου προγραμματος και χρηματων
οποτε αν ειχε κρεμα απο πριν και της ζηταγες να γυρισει για λιγο 69 θα επρεπε να πλυθει να σκουπιστει κτλ

ναι ισως θα πρεπει να την βαζει πιο διακριτικα την κρεμα και της τοπα
να μην την βαλει παλι καθολου δεν γινετε για πολλους λογους με πρωτο και καλυτερο τον κινδυνο να σπασει το προφυλακτικο

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Άλλωστε ένα μουνάκι σαν της Βίβιαν το θέλει το γλείψιμό του, δυστυχισμένοι όσοι αρνούνται να το κάνουν :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εμένα παντως το θεμα της κρεμας δεν με πειραζει. Αλλωστε όλη μερα με τόσους αντρες που πηγαινοερχονται αναγκαστικα πρέπει να βάλουν κρεμούλα αλλιώς δεν θα την παλέψουν. Δεν είναι και ευκολο.

το μόνο πρόβλημα είναι οτι καμια φορα (γενικα μιλαω οχι για καποια συγκεκριμένη κοπέλα του στούντιο) μερικές βαζουν πολύ κρέμα με αποτέλεσμα να γλυστράμε μεσα τους και να μήν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
γεια χαρα, αντζελα μπορω να βρεθω με μια κοπέλα και αφου τελειώσω εαν θέλω και άλλο να ζητήσω αμέσως και άλλη κοπέλα? με το αντοιστιχο τιμημα βεβαια.

ναι φυσικα και μπορεις μαναρι ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

To απόγευμα στο studio και μέχρι τις 23:00 η 3αδα Νεφέλη - Βίβιαν - Αλίκη  :smitten: :smitten: :smitten:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ORIENTAL :tits2: :kissass:

:smitten: :grouphug: :smitten:
                                                        (ΦΙΛΙΑ ΕΛΕΝΑΡΑ) :-* :-* :-* 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γεια σου κουκλαρα Ελένη...
Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθω θα κανονίσω να έχουμε ένα πρόγραμμα "οι δυο μας"... γιατί με την πολυκοσμία (τις άλλες δυο κοπέλες εννοώ)...δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω καλά!
Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα...
Α! και νομίζω είσαι πολύ πιο όμορφη απ'οτι στις φωτο....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γεια σου κουκλαρα Ελένη...
Την επόμενη φορά που θα ξαναέρθω θα κανονίσω να έχουμε ένα πρόγραμμα "οι δυο μας"... γιατί με την πολυκοσμία (τις άλλες δυο κοπέλες εννοώ)...δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω καλά!
Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα...
Α! και νομίζω είσαι πολύ πιο όμορφη απ'οτι στις φωτο....

την επομενη φορα μωρο πρεπει να κανονισεις αντι για 3 να παρεις 6 ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
οχι τιποτα να μας σπασεις και το ρεκορ των 5 κοριτσιων μαζι με εναν πελατη :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ε μα τώρα αυτά μου δείχνεις και με τρελαίνεις!!!

Μαρέσουν οι προκλήσεις... Οταν ξαναέρθω....όλα είναι πιθανά!!! (αρκεί να είσαι εσύ η 6η για να τις συντονίζεις)
Χμ...το σκέφτομαι σοβαρά τώρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom