marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Εννοείται Μέχρι και τη Μαρίνα θα με κάνει να ξεχάσω
aaa έτσι ... ακριβώς από εσένα δεν το περίμενα ... ahhaah τώρα τσαντίστηκα την επομενη φορα τα ξεχάσεις ποιος είσαι ... όχι εμενα ))
Εννοείται Μέχρι και τη Μαρίνα θα με κάνει να ξεχάσω
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγώ συμφωνώ μαζί σου Άντζελα.Ωστόσο έχεις υποχρέωση με τις πρώτες κακές κριτικές που μπορεί να γράψουν πελάτες να απομακρύνεις όποια δε συμφωνεί με το προφιλ του στούντιο που διευθύνεις.
Και εγώ σου χω εμπιστοσύνη αφού η γλυκήτατη Μαρίνα μου χει προσφέρει τις πιο όμορφες στιγμές..Ελπίζω όταν κάποια στιγμή δοκιμάσω και κάποιο άλλο κορίτσι να περάσω το ίδιο καλά αν και γω είμαι κολλημένος με τη Μαρίνα ;)
πολυ σωστος φιλε!επιβαλλεται για μας εδω πανω να ρθει η αντζελα...μακαρι!Αν και το έχω ξαναπεί Άντζελα πρέπει να ανοίξεις παράρτημα στη Θεσσαλονίκη
Αν και το έχω ξαναπεί Άντζελα πρέπει να ανοίξεις παράρτημα στη Θεσσαλονίκη
Καλησπερα κουκλαρα Αντζελα,τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αναστασία διαλέξατε για όνομα πουτάνας πανάθεμά σας; Και μετά μου λες, γίνε χριστιανός!!!
Αναστασία διαλέξατε για όνομα πουτάνας πανάθεμά σας; Και μετά μου λες, γίνε χριστιανός!!!
τοσο πολυ με μισεις μωρο?
εδω με ενα studio βρε για να λειτουργει οπως πρεπει να λειτουργει εχω θυσιασει απο τα νευρα μου μεχρι ολο τον προσωπικο μου χρονο
αρκει να σου πω οτι με τοσες υπηρεσιες τοσες κοπελες και τοσα θεματα που προκυπτουν καθημερινα ξεκιναω τη μερα μου με φουλ μπαταρια σε καινουργιο κινητο και μεχρι το απογευμα εχει αδειασει :o
με 2 μαγαζια θα αποτρελλαθω τελειος :-
καλησπερα απο ενα επαρχιωτη!! αντζελα εισαι κουκλαρα αλλα και το μαρινακι σκετη καβλα και αυτη τι να πρωτο ''διαλεξεις''!!!
καλημερα μαναρι μου :-* :-* :-*
Άντζελα, με τέτοια εμπειρία αλλά και όρεξη που έχεις -χωρίς πλάκα- θεωρώ ότι το επόμενο βήμα σου (ίσως σε 3-5 χρόνια) θα πρέπει να είναι το πρώτο Ελληνικό FKK κάπου στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μια επένδυση σε οικόπεδο....
Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλα τα κορίτσια του στουντιο.Παλια και νέα
Άντζελα η βίβιαν θα λειπει καιρο διοτι βλεπω οτι απο τεταρτη και μετα δεν ειναι καμια μερα. :o :o