You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
μαλλον εχουμε διαφορετικη γνωμη φιλε μου σαρουμαν.κολαση ειναι αλλα οχι στο αυταρχικο.και εσυ ξερεις απο αυτο το προγραμμα.
Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας...
Η Μαρίνα στο αυταρχικό έχει πολύ δύναμη, τα φυσικά προσόντα και το "ψυχρό" (μην παρεξηγηθώ) στυλ που απαιτείται για το ρόλο της mistress.
Απλά είναι κάπως λιγομίλητη..
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... (πχ. και την Αλίκη δεν την είχα για αυταρχικό...αλλά...)
Νομίζω είναι πως θα ταιριάξει και η χημεία του καθενός με την κοπέλα (πχ. ο φίλος maletsouli περνάει εκπληκτικά με τη Μαρίνα .. για αυταρχικό μιλάμε πάντα)
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
σε ευχαριστω μαρινακι μου.δεν εχω προβλημα μαζι σου.ισα ισα που σε συμπαθω παρα πολυ και εισαι πολυ καλο κοριτσι.εγω ειπα απλα την γνωμη μου.ειμαι τακτικος πελατης στο στουντιο και δεν σας αλλαζω με τιποτα γιατι παρεχεται υψηλου επιπεδου υπηρεσιες σε σχεση με αλλα στουντιο και εννοιται απο τοτε εχω δοκιμασει την μπετυ και εχω μεινει απολυτα ικανοπιοιμενος σε αυτο το προγραμμα αλλα εξακολουθεις για εμενα να εισαι η ποιο ωραια γυναικα του στουντιο.
;)
μωρό μου ... εγώ όπως και εσύ το είπες δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε μαζί σου ούτε με κάποιος άλλος πελάτης ( δικός μου η γενικά στο μαγαζί ) απλά να σου προτιμώ κάποια άλλη κοπελια για να βρείς άντο που ψάχνεις και να περάσεις τέλεια την επομενη φορα όταν έρθεις σε μας ...
πρώτα από όλα εγώ θέλω η πελάτες μας να μείνουνε ευχαριστημένη ...
kisses by marina
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Για τα προγράμματα του αυταρχικου........
αλλα και για ερωτικα παιχνιδια φαντασιωσενων με ρολους μπατσινας-δεσμοφυλακα και κρατουμενου-φυλακισμενου........
το studio και συγκεκριμενα το δωματιο 4!
σημερα εξοπλίστηκε με ενα σιδερενιο κλουδί 2 μετρων υψους με 3 ανεξαρτητα πορτακια που φυσικα κλειδωνουν καποιον μεσα ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Σας ευχομαστε καλες παραμονες πισω απο τα σιδερα ;)
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αλλα και για ερωτικα παιχνιδια φαντασιωσενων με ρολους μπατσινας-δεσμοφυλακα και κρατουμενου-φυλακισμενου........
σημερα εξοπλίστηκε με ενα σιδερενιο κλουδί 2 μετρων υψους με 3 ανεξαρτητα πορτακια που φυσικα κλειδωνουν καποιον μεσα ;)
Οποιος εχει φταιξει...να πληρωσει!
Ααα ολα κι ολα...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Τα σιδερα ειναι για τους αντρες??
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
το ξερω φιλε μου σαρουμαν επιδη εσυ ξερεις απο αυτο το προγραμμα και ειμαι λατρης αυτου του προγραμματος και καταλαβενω καποια πραγματα θα σου στιλω κατι πρωσοπικα.Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας...
Η Μαρίνα στο αυταρχικό έχει πολύ δύναμη, τα φυσικά προσόντα και το "ψυχρό" (μην παρεξηγηθώ) στυλ που απαιτείται για το ρόλο της mistress.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... (πχ. και την Αλίκη δεν την είχα για αυταρχικό...αλλά...)
Νομίζω είναι πως θα ταιριάξει και η χημεία του καθενός με την κοπέλα (πχ. ο φίλος maletsouli περνάει εκπληκτικά με τη Μαρίνα .. για αυταρχικό μιλάμε πάντα)
Επισκέπτης
αυτο ειναι κριτικη?
η στατιστικη για το που κυκλοφορουνε γριες?
παντως μια γρια μουναρα+ενας γυπας+ενα τρολει+μια τσατσα,= μαπα γαμησι απο πουτανα.
και για να ανακεφαλαιωσω εχουμε τα εξης.
γρια-γυπας-τρολει-τσατσα-μαπα γαμησι.
οπως λεγαμε και παλια οζον-ασβεστης-σανιτας.
απολυτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ελα να ξεδιαλυνεις την κατασταση.
Iσως ότι καλύτερο έχει γραφτεί εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(στην κριτική τού παμμέγιστου ΤΑΚΜΑΝ αναφέρομαι)
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
πρωτα απο ολους ειπα οτι η μαρινα εχει το καταληλο στυλ της αφεντρας το θεμα ειναι τι γινεται στην ουσια και το <<προιον>> που λαμβανει ο πελατης οταν εχεις παει με την μπετυ και την σουζανα οποιος θυμαται τοτε ο πηχης ανεβενει πολυ ψηλα!απλως στο προγραμμα που λεγεται αυταρχικο απετουνται καποια στανταρ για να λεγεται αυταρχικο και εξαρταται πως ερμηνευει κανεις το αυταρχικο και απο οτι εχω διαβασει στης κριτικες σου μαλλον εχουμε της ιδιες απαιτισεις απο αυτο το προγραμμα!Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας...
swan
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
ειστε χρονια μπροστα!!εγω θα παρω τον δεσμοφυλακα παντος!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Αυτό για εμένα είναι ίσως & το μοναδικό μειονέκτημα της Μαρίνας. Και αναφέρομαι στα κανονικά προγράμματα, όχι στο αυταρχικό.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Ρε μωρό τι άλλο θα δούμε από 'σένα σ' αυτό το studio... Εσύ εν μέσω κρίσης αντί να σφίγγεις το ζωνάρι ανοίγεσαι περισσότερο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις αυτό φίλε, μάλλον το αντίθετο θα συμβεί
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ρε μωρό τι άλλο θα δούμε από 'σένα σ' αυτό το studio... Εσύ εν μέσω κρίσης αντί να σφίγγεις το ζωνάρι ανοίγεσαι περισσότερο
εχω σκεφτει (ιδεα της Μαρινας ειναι) και κατι αλλο πολυ εξυπνο, τρομερα πρωτοτυπο, και παρα πολυ χρησιμο για να μπει σε ολα τα δωματια ;)
καμια σχεση με το αυταρχικο κτλ
σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι ετοιμο
απλα θα αργησει λιγο γιατι η εγκατασταση θελει τουλαχιστον 3-4 μεροκαματα (για να υπαρχει και αισθητικο αποτελεσμα) τα οποια ομως θα γινουν σπαστα 7-9 το πρωι οταν το μαγαζι θα ειναι κλειστο ;)
μη με ρωτησεις τι ;)
θα δεις στη πορεια ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
εχω σκεφτει (ιδεα της Μαρινας ειναι) και κατι αλλο πολυ εξυπνο, τρομερα πρωτοτυπο, και παρα πολυ χρησιμο για να μπει σε ολα τα δωματια ;)
καμια σχεση με το αυταρχικο κτλ
σε 1-2 εβδομαδες θα ειναι ετοιμο
απλα θα αργησει λιγο γιατι η εγκατασταση θελει τουλαχιστον 3-4 μεροκαματα ;)
μη με ρωτησεις τι ;)
θα δεις στη πορεια ;)
Ωχ... Ανυπομονούμε!!! Κανονικό παράδεισο του sex το έχεις καταντήσει το studio.