Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Σωστός!!!
Αχ πως τσιμπατε!!
Σωστός!!!
Φανταστείτε τον Σαρουμαν (ή Στραπονμαν) ντυμένο καλόγρια να τον μαστιγώνει η θεά Μπέττυ για να εξιλεωθεί από τα ψέματα που μας έχει ξεφουρνισει κατά καιρούς!!!
Συντομα εγω...Επειδη εχω ερωτευτει ηδη την αλικη απο τις απιστευτες φοτος της εχει δοκιμασει καποιος αλλος εκτος του τακμαν που δεν ειναι αντιπροσωπευτικη κριτικη?
Νομίζω πως ο ΤΑΚΜΑΝ έχει το δικαίωμα να γράψει την κριτική του, εφόσον αναφέρεται σε εμπειρία του σε στούντιο. Τώρα ο τρόπος που την περιγράφει είναι προσωπικός, όπως και στον καθένα άλλωστε..
Και εμένα οι κριτικές μου σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μου την είπαν ένα σωρό "προσωπικότητες"...
Προσωπικά δε μου άρεσε γιατί χρησιμοποιεί μια περίεργη ορολογία και ένα τρόπο που κάθε άλλο παρά ενημερωτικός είναι..
Πιστεύω για αυτόν ΚΥΡΙΩΣ το λόγο πρέπει να γράφονται οι κριτικές, για ενημέρωση.
Τώρα αν του άρεσε η υπηρεσία στο Φ104 αυτό είναι δικό του πρόβλημα, και γούστο του να το κάνει.. Εδώ έχουν ανοίξει ολόκληρο thread για την Εύα τη τσατσα στη Φυλής, ο ΤΑΚΜΑΝ σας πείραξε επειδή του άρεσε η καΠέτρα!
Απλά αναμένουμε από την Αντζελα γαργαλιστικές λεπτομερειες για τα μετέπειτα... πως αντέδρασε η υπηρεσία, η Αλίκη αλλά και η ίδια όταν το έμαθε....
Αξιότιμη κυρία Άντζελα,
διχως να θέλω να θίξω το κορίτσι, εαν οι φωτογραφίες που δημοσιευσατε είναι προϊον επαγγελματικής λήψεως και επεξεργασίας, θα σας συμβούλευα να απολύσετε τον φωτογράφο! Για να μην παρεξηγηθώ, μιλώ μονον για τις φωτογραφίες και όχι για την κοπέλα ή την επιχειρησή σας και ομιλώ καθαρά απο τεχνικής και αισθητικής άποψης!
καλο σας απόγευμα
Υ.Γ. στις φωτογραφιες την Μαρινας αναφερομαι
τυπε ο χριστοπουλος εισαι απο το next top model?Αξιότιμη κυρία Άντζελα,
διχως να θέλω να θίξω το κορίτσι, εαν οι φωτογραφίες που δημοσιευσατε είναι προϊον επαγγελματικής λήψεως και επεξεργασίας, θα σας συμβούλευα να απολύσετε τον φωτογράφο! Για να μην παρεξηγηθώ, μιλώ μονον για τις φωτογραφίες και όχι για την κοπέλα ή την επιχειρησή σας και ομιλώ καθαρά απο τεχνικής και αισθητικής άποψης!
καλο σας απόγευμα
Υ.Γ. στις φωτογραφιες την Μαρινας αναφερομαι
τυπε ο χριστοπουλος εισαι απο το next top model?
αν ειναι φερε και την μπαλατσινου και τον κοτεντο,να μας δωσετε μια συνολικη εικονα,για να ξερουμε αν περασει η κοπελα στο τελικο.
οχι δεν ειμαι ουτε ο χριστοπουλος ουτε ο χριστοδουλος! μια γνωμη ειπα!τυπε ο χριστοπουλος εισαι απο το next top model?
αν ειναι φερε και την μπαλατσινου και τον κοτεντο,να μας δωσετε μια συνολικη εικονα,για να ξερουμε αν περασει η κοπελα στο τελικο.
Πάντως εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες της Αλίκης "κολάστηκα"...δεν άντεξα και πήγα σήμερα το απόγευμα να τις εξομολογηθώ της αμαρτίες μου!
Η Αλίκη ντυμένη evil nun μου έκανε το καλύτερο footjob της ζωής μου!
Αυτή η κοπέλα έχει τρομερά πόδια και ξέρει να τα χρησιμοποιεί!
Μπράβο Αλίκη!!! Σε ευχαριστώ! (δείτε στη 2η φώτο τι εκπληκτικά πόδια έχει!!!)
Sarouman Δύο ερωτήσεις: 1) Εσύ δε θα πήγαινες μόνιμα επαρχία για δουλειά; 2) Την Αλίκη δεν την πήρες σε αυταρχικό πρόγραμμα;;;
Φεύγω στο τέλος του μήνα με αρχές του άλλου. Περίπου σε 2 εβδομάδες αδειάζει η θεση που πάω να καλύψω. Ελπίζω να έχω και αυτοκίνητο μέχρι τότε...
Την Αλίκη ναι την έχω ξαναπάρει σε αυταρχικό πρόγραμμα. Σήμερα είχε πολλή ποδολαγνεία αλλά και τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Θα πάρω και την Κέλλυ πριν φύγω...και φυσικά την αγαπημένη μου Μπέτυ.
Μετά σας αφήνω γεια για 6 μήνες (ελπίζω να έχω ίντερνετ να τα λέμε...)
Όχι ρε πούστη μου... Και περίμενα ότι θα είχες πάρει την Αλίκη σε κανονικό πρόγραμμα όπως μου έλεγες ότι σκόπευες να κάνεις με την Τζένη... Περιμένω πώς & πώς να δω μια μέρα δημοσιευμένη κριτική σου για κοπέλα σε κανονικό πρόγραμμα αναλυτική όπως οι άλλες Την Τζένη πάντως αν δεν την πήρες τελικά δε θα τη χαρείς φίλε γιατί η Άντζελα είπε ότι θα δουλέψει 1-2 μήνες επαρχία Το θέμα είναι πού δουλεύει, για τσέκαρε μήπως σε λυπήθηκε η θεά Αφροδίτη & δουλεύει στο μέρος που θα πας να δουλέψεις Εγώ π.χ. τον περασμένο Ιούλιο είχα πάει ένα τριήμερο στο Άργος για διακοπές στο σπίτι ενός φίλου & στα εκεί σπιτάκια που είναι ΕΞΟΧΑ είχα "επισκεφτεί" ισάριθμες κοπέλες Όσο για Κέλλυ φαίνεται τρελό εργαλείο.