Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Νομίζω πως ο ΤΑΚΜΑΝ έχει το δικαίωμα να γράψει την κριτική του, εφόσον αναφέρεται σε εμπειρία του σε στούντιο. Τώρα ο τρόπος που την περιγράφει είναι προσωπικός, όπως και στον καθένα άλλωστε..
Και εμένα οι κριτικές μου σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μου την είπαν ένα σωρό "προσωπικότητες"...
Προσωπικά δε μου άρεσε γιατί χρησιμοποιεί μια περίεργη ορολογία και ένα τρόπο που κάθε άλλο παρά ενημερωτικός είναι..
Πιστεύω για αυτόν ΚΥΡΙΩΣ το λόγο πρέπει να γράφονται οι κριτικές, για ενημέρωση.
Τώρα αν του άρεσε η υπηρεσία στο Φ104 αυτό είναι δικό του πρόβλημα, και γούστο του να το κάνει.. Εδώ έχουν ανοίξει ολόκληρο thread για την Εύα τη τσατσα στη Φυλής, ο ΤΑΚΜΑΝ σας πείραξε επειδή του άρεσε η καΠέτρα!

Απλά αναμένουμε από την Αντζελα γαργαλιστικές λεπτομερειες για τα μετέπειτα... πως αντέδρασε η υπηρεσία, η Αλίκη αλλά και η ίδια όταν το έμαθε....

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Kαλησπέρα !  :smitten: :smitten: :smitten:

Ελπίζω να σας αρέσουν  " Νέες φωτογραφίες".
Aυτό είναι μόνο η αρχή.  ;)
Περιμένουμε περισσότερες και διαφορετικές.
Ευχαριστώ σε όλους για τα καλά λόγια!  :-* :-* :-*

Σας εύχομαι περισσότερα αξέχαστες στιγμές μαζί μας!!! :dancing: :smitten:

:smitten: :grouphug:  :-* :grouphug: :smitten:

kisses by marina

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Α ρε αντζελα τι μας κανεις με την Μαρίνα...    :kissass2:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Επειδη εχω ερωτευτει ηδη την αλικη απο τις απιστευτες φοτος της εχει δοκιμασει καποιος αλλος εκτος του τακμαν που δεν ειναι αντιπροσωπευτικη κριτικη?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επειδη εχω ερωτευτει ηδη την αλικη απο τις απιστευτες φοτος της εχει δοκιμασει καποιος αλλος εκτος του τακμαν που δεν ειναι αντιπροσωπευτικη κριτικη?
Συντομα εγω...

τωρα δεν ξερω αν δεν με προλάβεις  :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Νομίζω πως ο ΤΑΚΜΑΝ έχει το δικαίωμα να γράψει την κριτική του, εφόσον αναφέρεται σε εμπειρία του σε στούντιο. Τώρα ο τρόπος που την περιγράφει είναι προσωπικός, όπως και στον καθένα άλλωστε..
Και εμένα οι κριτικές μου σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και μου την είπαν ένα σωρό "προσωπικότητες"...
Προσωπικά δε μου άρεσε γιατί χρησιμοποιεί μια περίεργη ορολογία και ένα τρόπο που κάθε άλλο παρά ενημερωτικός είναι..
Πιστεύω για αυτόν ΚΥΡΙΩΣ το λόγο πρέπει να γράφονται οι κριτικές, για ενημέρωση.
Τώρα αν του άρεσε η υπηρεσία στο Φ104 αυτό είναι δικό του πρόβλημα, και γούστο του να το κάνει.. Εδώ έχουν ανοίξει ολόκληρο thread για την Εύα τη τσατσα στη Φυλής, ο ΤΑΚΜΑΝ σας πείραξε επειδή του άρεσε η καΠέτρα!

Απλά αναμένουμε από την Αντζελα γαργαλιστικές λεπτομερειες για τα μετέπειτα... πως αντέδρασε η υπηρεσία, η Αλίκη αλλά και η ίδια όταν το έμαθε....

Sarouman μη συγκρίνεις τις κριτικές σου με αυτή του TAKMAN. Αυτό το... πράγμα που δημοσίευσε ο TAKMAN δεν είναι κριτική αλλά μεγαλείο ψυχικής ανωμαλίας όπως είπα. Και προφανώς δεν τον κρίνω γιατί του άρεσε η υπηρεσία ούτε γιατί του αρέσουν οι γριές αλλά για την ορολογία που χρησιμοποιεί, για τους γύπες, τα ριγκάκια αλλά & τη φλυαρία του & το γεγονός ότι αφιέρωσε τόσο χρόνο για να γράψει ένα πράγμα που μόνο κριτική δεν το λες. Ο τύπος μπορεί άνετα να θεωρηθεί ψυχανώμαλος ακόμη κι από εμάς που μπαίνοντας εδώ & διαβάζοντας για τα μύρια όσα βίτσια έχει "ανοίξει" το μυαλό μας. Οι δικές σου κριτικές περάν του ότι είχαν κριθεί σεξιστικά από πολλούς & θεωρήθηκαν υπερβολικές στην πραγματικότητα ήταν ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΕΣ, ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΕΣ & φυσικά γραμμένες με πηγαίο συγγραφικό ταλέντο :) Και στο λέω εγώ αυτό που είχα κατηγορηθεί κιόλας παλιότερα από πολλούς επειδή είχα ανοίξει αντιπαράθεση σ' ένα βαθμό με μέλη - φίλους των αυταρχικών προγραμμάτων.

Επισκέπτης
Αξιότιμη κυρία Άντζελα,

διχως να θέλω να θίξω το κορίτσι, εαν οι φωτογραφίες που δημοσιευσατε είναι προϊον επαγγελματικής λήψεως και επεξεργασίας, θα σας συμβούλευα να απολύσετε τον φωτογράφο! Για να μην παρεξηγηθώ, μιλώ μονον για τις φωτογραφίες και όχι για την κοπέλα ή την επιχειρησή σας και ομιλώ καθαρά απο τεχνικής και αισθητικής άποψης!

καλο σας απόγευμα

Υ.Γ. στις φωτογραφιες την Μαρινας αναφερομαι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αξιότιμη κυρία Άντζελα,

διχως να θέλω να θίξω το κορίτσι, εαν οι φωτογραφίες που δημοσιευσατε είναι προϊον επαγγελματικής λήψεως και επεξεργασίας, θα σας συμβούλευα να απολύσετε τον φωτογράφο! Για να μην παρεξηγηθώ, μιλώ μονον για τις φωτογραφίες και όχι για την κοπέλα ή την επιχειρησή σας και ομιλώ καθαρά απο τεχνικής και αισθητικής άποψης!

καλο σας απόγευμα

Έχεις κι εσύ τα δίκια σου... Εγώ το έχω πει επανειλλημένως πως μακράν οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί εδώ πέρα είναι αυτές που δημοσιεύονταν πριν την ανακαίνιση... Δεν ξέρω αν τις έβγαζε επαγγελματίας ή όχι, πάντως ήταν γαμάτες...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Αξιότιμη κυρία Άντζελα,

καλο σας απόγευμα

τυπε ο χριστοπουλος εισαι απο το next top model?
αν ειναι φερε και την μπαλατσινου και τον κοτεντο,να μας δωσετε μια συνολικη εικονα,για να ξερουμε αν περασει η κοπελα στο τελικο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
αν ειναι φερε και την μπαλατσινου και τον κοτεντο,να μας δωσετε μια συνολικη εικονα,για να ξερουμε αν περασει η κοπελα στο τελικο.

Δεν έχει να κάνει με την κοπέλα αλλά με την ποιότητα των φωτογραφιών που πίστεψέ με επηρεάζει πολύ κόσμο.

Επισκέπτης
οχι δεν ειμαι ουτε ο χριστοπουλος ουτε ο χριστοδουλος! μια γνωμη ειπα!

εσεις μηπως ειστε ο φωτογραφος?  :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες της Αλίκης "κολάστηκα"...δεν άντεξα και πήγα σήμερα το απόγευμα να τις εξομολογηθώ της αμαρτίες μου!
Η Αλίκη ντυμένη evil nun μου έκανε το καλύτερο footjob της ζωής μου!
Αυτή η κοπέλα έχει τρομερά πόδια και ξέρει να τα χρησιμοποιεί!
Μπράβο Αλίκη!!! Σε ευχαριστώ! (δείτε στη 2η φώτο τι εκπληκτικά πόδια έχει!!!)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πάντως εγώ βλέποντας τις φωτογραφίες της Αλίκης "κολάστηκα"...δεν άντεξα και πήγα σήμερα το απόγευμα να τις εξομολογηθώ της αμαρτίες μου!
Η Αλίκη ντυμένη evil nun μου έκανε το καλύτερο footjob της ζωής μου!
Αυτή η κοπέλα έχει τρομερά πόδια και ξέρει να τα χρησιμοποιεί!
Μπράβο Αλίκη!!! Σε ευχαριστώ! (δείτε στη 2η φώτο τι εκπληκτικά πόδια έχει!!!)

Sarouman Δύο ερωτήσεις: 1) Εσύ δε θα πήγαινες μόνιμα επαρχία για δουλειά; 2) Την Αλίκη δεν την πήρες σε αυταρχικό πρόγραμμα;;;

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Sarouman Δύο ερωτήσεις: 1) Εσύ δε θα πήγαινες μόνιμα επαρχία για δουλειά; 2) Την Αλίκη δεν την πήρες σε αυταρχικό πρόγραμμα;;;

Φεύγω στο τέλος του μήνα με αρχές του άλλου. Περίπου σε 2 εβδομάδες αδειάζει η θεση που πάω να καλύψω. Ελπίζω να έχω και αυτοκίνητο μέχρι τότε...
Την Αλίκη ναι την έχω ξαναπάρει σε αυταρχικό πρόγραμμα. Σήμερα είχε πολύ ποδολαγνεία αλλά και τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Θα πάρω και την Κέλλυ πριν φύγω...και φυσικά την αγαπημένη μου Μπέτυ.
Μετά σας αφήνω γεια για 6 μήνες (ελπίζω να έχω ίντερνετ να τα λέμε...)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φεύγω στο τέλος του μήνα με αρχές του άλλου. Περίπου σε 2 εβδομάδες αδειάζει η θεση που πάω να καλύψω. Ελπίζω να έχω και αυτοκίνητο μέχρι τότε...
Την Αλίκη ναι την έχω ξαναπάρει σε αυταρχικό πρόγραμμα. Σήμερα είχε πολλή ποδολαγνεία αλλά και τα υπόλοιπα όπως πάντα.
Θα πάρω και την Κέλλυ πριν φύγω...και φυσικά την αγαπημένη μου Μπέτυ.
Μετά σας αφήνω γεια για 6 μήνες (ελπίζω να έχω ίντερνετ να τα λέμε...)

Όχι ρε πούστη μου... Και περίμενα ότι θα είχες πάρει την Αλίκη σε κανονικό πρόγραμμα όπως μου έλεγες ότι σκόπευες να κάνεις με την Τζένη... Περιμένω πώς & πώς να δω μια μέρα δημοσιευμένη κριτική σου για κοπέλα σε κανονικό πρόγραμμα αναλυτική όπως οι άλλες :) Την Τζένη πάντως αν δεν την πήρες τελικά δε θα τη χαρείς φίλε γιατί η Άντζελα είπε ότι θα δουλέψει 1-2 μήνες επαρχία :( Το θέμα είναι πού δουλεύει, για τσέκαρε μήπως σε λυπήθηκε η θεά Αφροδίτη & δουλεύει στο μέρος που θα πας να δουλέψεις :) Εγώ π.χ. τον περασμένο Ιούλιο είχα πάει ένα τριήμερο στο Άργος για διακοπές στο σπίτι ενός φίλου & στα εκεί σπιτάκια που είναι ΕΞΟΧΑ είχα "επισκεφτεί" ισάριθμες κοπέλες :) Όσο για Κέλλυ φαίνεται τρελό εργαλείο.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Όχι ρε πούστη μου... Και περίμενα ότι θα είχες πάρει την Αλίκη σε κανονικό πρόγραμμα όπως μου έλεγες ότι σκόπευες να κάνεις με την Τζένη... Περιμένω πώς & πώς να δω μια μέρα δημοσιευμένη κριτική σου για κοπέλα σε κανονικό πρόγραμμα αναλυτική όπως οι άλλες :) Την Τζένη πάντως αν δεν την πήρες τελικά δε θα τη χαρείς φίλε γιατί η Άντζελα είπε ότι θα δουλέψει 1-2 μήνες επαρχία :( Το θέμα είναι πού δουλεύει, για τσέκαρε μήπως σε λυπήθηκε η θεά Αφροδίτη & δουλεύει στο μέρος που θα πας να δουλέψεις :) Εγώ π.χ. τον περασμένο Ιούλιο είχα πάει ένα τριήμερο στο Άργος για διακοπές στο σπίτι ενός φίλου & στα εκεί σπιτάκια που είναι ΕΞΟΧΑ είχα "επισκεφτεί" ισάριθμες κοπέλες :) Όσο για Κέλλυ φαίνεται τρελό εργαλείο.

Φίλε πήρα πριν μια βδομάδα την Μπέτυ σε κανονικό πρόγραμμα και έγινε της πουτάνας!
Η αγαπημένη μου στάση είναι η ιεραποστολική και σε διαβεβαιώνω η Μπέτυ γουστάρει τρελό σφυροκόπημα και σε παροτρύνει να  το κάνεις έτσι! Σταματούσα για να μην τελειώσω πρόωρα και με είχε αρπάξει από το λαιμό και μου φώναζε πιο δυνατά!
Απλά δεν έγραψα κριτική? Τι να γράψω? Αλλωστε έχω γράψει τόσες φορές για την Μπέτυ, και είναι αστέρι η κοπέλα! Μπορεί εμφανησιακά να μην είναι Τζένη ή Μαρίνα, αλλά τέτοιο σεξ δεν το ζεις συχνά...
Την Κέλλυ το σκέφτομαι αν θα πάρω αυταρχικό ή κανονικό πρόγραμμα μαζί της.. Είναι κόλαση η κοπέλα, έχει σωματάρα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom