Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Φίλε πήρα πριν μια βδομάδα την Μπέτυ σε κανονικό πρόγραμμα και έγινε της πουτάνας!
Η αγαπημένη μου στάση είναι η ιεραποστολική και σε διαβεβαιώνω η Μπέτυ γουστάρει τρελό σφυροκόπημα και σε παροτρύνει να  το κάνεις έτσι! Σταματούσα για να μην τελειώσω πρόωρα και με είχε αρπάξει από το λαιμό και μου φώναζε πιο δυνατά!
Απλά δεν έγραψα κριτική? Τι να γράψω? Αλλωστε έχω γράψει τόσες φορές για την Μπέτυ, και είναι αστέρι η κοπέλα! Μπορεί εμφανησιακά να μην είναι Τζένη ή Μαρίνα, αλλά τέτοιο σεξ δεν το ζεις συχνά...
Την Κέλλυ το σκέφτομαι αν θα πάρω αυταρχικό ή κανονικό πρόγραμμα μαζί της.. Είναι κόλαση η κοπέλα, έχει σωματάρα...

Όχι!!! Έπρεπε να γράψεις κριτική!!! Έτσι για να κάνεις πάταγο :) Την Μπέτυ ο μόνος λόγος που δεν την έχω επισκεφτεί είναι ότι είναι άβυζη κι έχω ένα κόλλημα μ' αυτό το θέμα αλλά κάποια στιγμή θα την επισκεφτώ σίγουρα, είναι ίσως η μοναδική που μπορώ να κάνω "αυταρχικό" πρόγραμμα με αυτή σε ΠΑΘΗΤΙΚΟ ρόλο (στα όρια του επιτρεπτού βέβαια...) Όσο για Κέλλυ εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα σε κανονικό πρόγραμμα & όχι σε αυταρχικό γιατί το αυταρχικό είναι απαιτητικό πρόγραμμα & δεν ξέρεις η συγκεκριμένη επειδή είναι καινούρια πόσο value for money θα αποδειχτεί...

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Όχι!!! Έπρεπε να γράψεις κριτική!!! Έτσι για να κάνεις πάταγο :) Την Μπέτυ ο μόνος λόγος που δεν την έχω επισκεφτεί είναι ότι είναι άβυζη κι έχω ένα κόλλημα μ' αυτό το θέμα αλλά κάποια στιγμή θα την επισκεφτώ σίγουρα, είναι ίσως η μοναδική που μπορώ να κάνω "αυταρχικό" πρόγραμμα με αυτή σε ΠΑΘΗΤΙΚΟ ρόλο (στα όρια του επιτρεπτού βέβαια...) Όσο για Κέλλυ εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα σε κανονικό πρόγραμμα & όχι σε αυταρχικό γιατί το αυταρχικό είναι απαιτητικό πρόγραμμα & δεν ξέρεις η συγκεκριμένη επειδή είναι καινούρια πόσο value for money θα αποδειχτεί...

Ναι η Μπέτυ δεν έχει μεγάλο στήθος... και μάλιστα ανατριχιάζει λιγάκι στις ρώγες της, και δεν της πολυαρέσει. Εγώ το σέβομαι και δεν την πειράζω πολύ εκεί. Ομως έχει απίστευτη ενέργεια, και τα δίνει όλα 100% στο κρεβάτι!
Εγώ κοιτάζω πρώτα τη διάθεση..και μετά την εμφάνιση... (κόλλημα μου..)
Να σου πω.. τώρα κοιτάζω και τις φώτογραφίες της Μαρίνας (που και αυτή την έχω πάρει σε αυταρχικό)..και τρελαίνομαι... Τελικά οι φωτο είναι μεγάλο δέλεαρ... και καλά έκανε και της ανανέωσε η Αντζελα, γιατί μας ανανεώνει και το ενδιαφέρον...
Με την Κέλλυ θα πάρω κανονικό πρόγραμμα... υπόψιν κάνει και πρωκτικό! (κόλαση τα οπίσθια της)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ναι η Μπέτυ δεν έχει μεγάλο στήθος... και μάλιστα ανατριχιάζει λιγάκι στις ρώγες της, και δεν της πολυαρέσει. Εγώ το σέβομαι και δεν την πειράζω πολύ εκεί. Ομως έχει απίστευτη ενέργεια, και τα δίνει όλα 100% στο κρεβάτι!
Εγώ κοιτάζω πρώτα τη διάθεση..και μετά την εμφάνιση... (κόλλημα μου..)
Να σου πω.. τώρα κοιτάζω και τις φώτογραφίες της Μαρίνας... και τρελαίνομαι... Τελικά οι φωτο είναι μεγάλο δέλεαρ... και καλά έκανε και της ανανέωσε η Αντζελα, γιατί μας ανανεώνει και το ενδιαφέρον...
Με την Κέλλυ θα πάρω κανονικό πρόγραμμα... υπόψιν κάνει και πρωκτικό! (κόλαση τα οπίσθια της)

Καλά η Μαρίνα γνωστό τούμπανο παλαιόθεν. Όσο για την Κέλλυ παρ' ότι οι φωτογραφίες της που ανέβηκαν είναι πολύ συντηρητικές φαίνεται ότι όντως έχει φοβερό κώλο!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Άντζυ μελαχροινός πειρασμός η Κέλλυ...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
) Την Τζένη πάντως αν δεν την πήρες τελικά δε θα τη χαρείς φίλε γιατί η Άντζελα είπε ότι θα δουλέψει 1-2 μήνες επαρχία :( Το θέμα είναι πού δουλεύει, για τσέκαρε μήπως σε λυπήθηκε η θεά Αφροδίτη & δουλεύει στο μέρος που θα πας να δουλέψεις :)

καλε βρε μωρο δεν παρακολουθεις το blog μας? :cheesy:
μεχρι και συνεντευξεις δινει εκει η τζενη(τζανινα)
κανονικη star :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε πούστη μου δεν υπάρχει αυτή η Μαρίνα είναι τούμπανο!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πηγα πριν λιγο και την επισκεφτηκα...και απο τη θολουρα μολις την ειδα στο δωματιο ξεχασα να την ντυσω καλογρια....
στο δρομο που γυρναγα το θυμηθηκα...και ελεγα κατι ξεχασα αλλα τι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε γεμιζει το δωματιο ...αλογο ειναι η ρουφιανα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πηγα πριν λιγο και την επισκεφτηκα...και απο τη θολουρα μολις την ειδα στο δωματιο ξεχασα να την ντυσω καλογρια....
στο δρομο που γυρναγα το θυμηθηκα...και ελεγα κατι ξεχασα αλλα τι;;; :2funny: :2funny: :2funny:
μιλαμε γεμιζει το δωματιο ...αλογο ειναι η ρουφιανα...

Ναι ρε συ... Εμένα το μόνο που με χαλάει με το Μαρινάκι είναι το ότι δεν κάνει σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά & δεν είναι GFE... Κατά τ' άλλα σαν εμφάνιση, απόδοση στο δωμάτιο & γενικά επαγγελματισμό δεν παίζεται!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
καλε βρε μωρο δεν παρακολουθεις το blog μας? :cheesy:
μεχρι και συνεντευξεις δινει εκει η τζενη(τζανινα)
κανονικη star :cheesy:

Καλύτερα που δεν την είχα διαβάσει... "Τί είναι αυτό που σε διεγείρει σ' έναν άντρα"; - "Το χοντρό και φουσκωμένο... πορτοφόλι του"! :headbang: :headbang: :headbang:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εν τω μεταξύ ρε Άντζυ η Τζένη από πότε έχει tattoo & σκουλαρίκι στο... επίμαχο σημείο; Έχω & κάτι μήνες να την επισκεφτώ αλλά δε θυμάμαι να είχε τότε... Μόνο το κλασσικό tattoo χαμηλά στην πλάτη.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλύτερα που δεν την είχα διαβάσει... "Τί είναι αυτό που σε διεγείρει σ' έναν άντρα"; - "Το χοντρό και φουσκωμένο... πορτοφόλι του"! :headbang: :headbang: :headbang:

ε βρε μωρο με ειλικρινια απαντησε η κοπέλα ;)
εδω το πορτοφολι το κοιταμε εμεις οι Ελληνιδες που μεγαλωσαμε και δεν μας ελειψε και τιποτα
δεν θα το κοιτανε οι ξενες που μεγαλωσαν σε φτωχα κρατη?
και δεν ειναι μονο οι γυναικες που το κοιτανε αλλα τωρα πια τα χρηματα τα κοιτανε και οι αντρες :P
προσφατο ειναι το παραδειγμα μου: εχω μια φιλη κουκλαρα,πολυ ομορφη (καμια σχεση με αυτο το χωρο) και ομως ο δικος της με δουλεια-μισθο 2500 την παρατησε για να φυγει μονιμα στο εξωτερικο με μια κακασχημη(πολυ ασχημη ομως) απλα επειδη αυτη εχει εκει δουλεια-μισθο 10.000 και αυτουνου του βρηκε δουλεια με 6.000. οποτε?
η τζενη και η καθε τζενη δεν θα κοιταξει τη βολεψη της?
(και αμα τον δεις αυτον ειναι και κουκλος :P θα βγαινει εξω με την αλλη και θα γελαει ο κοσμος :cheesy:)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι ρε συ... Εμένα το μόνο που με χαλάει με το Μαρινάκι είναι το ότι δεν κάνει σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά & δεν είναι GFE... Κατά τ' άλλα σαν εμφάνιση, απόδοση στο δωμάτιο & γενικά επαγγελματισμό δεν παίζεται!
ρε τυπε για να ειμαι ειλικρινης εγω ζαλιζομαι μολις ανοιξει η πορτα και τα χανω....τι GFE PSE και ρεστα μου λες....κολυμπαω να μη πνιγω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ε βρε μωρο με ειλικρινια απαντησε η κοπέλα ;)
εδω το πορτοφολι το κοιταμε εμεις οι Ελληνιδες που μεγαλωσαμε και δεν μας ελειψε και τιποτα
δεν θα το κοιτανε οι ξενες που μεγαλωσαν σε φτωχα κρατη?
η τζενη και η καθε τζενη δεν θα κοιταξει τη βολεψη της?

Κι όμως μωρό παρατηρώ ότι οι νέες κοπέλες που έχουν έρθει απ' τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες είναι λίγο κακομαθημένες. Ειδικά οι πιτσιρίκες που είναι στις ηλικίες 20-25 το πολύ. Βλέπεις από μεριάς τους συμπεριφορές & νοοτροπίες που δεν έβλεπες στης αντίστοιχης ηλικίας κοπέλες πριν καμιά δεκαετία ας πούμε που εγώ πρωτοείχα έρθει σε επαφή με το "χώρο". Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί οι μεν & οι δε μεγάλωσαν σε διαφορετικά καθεστώτα...

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
ωραια γυναικα εχει το καταλληλο στυλ για αυταρχικο αλλα δεν κανει για αυτο το προγραμμα.

:(

δοκίμασε και άλλη , βρε μωρό μου  ;) ... για να βρείς άντο που ψάχνεις
ελπίζω να το βρείς σε μας ... εγώ μπορώ να σου προτιμώ η Μπέτυ ... έχουμε διαφορετικό στιλ και αν δεν σου κάνω εγώ τότε μπορεί να σου κάνει Μπέτυ ....

:-* :-* :-*

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Μαρινάκι μου εγώ λέω πως είσαι κόλαση στο αυταρχικό!!!
(και ξέρεις το λέω εγώ που είμαι κολλημένος με την Μπέτυ....)

Και με αυτές τις φωτογραφίες που έβγαλες...με έχεις τρελάνει!!!
Είσαι πολύ κουκλάρα!!!

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
:(

δοκίμασε και άλλη , βρε μωρό μου  ;) ... για να βρείς άντο που ψάχνεις
ελπίζω να το βρείς σε μας ... εγώ μπορώ να σου προτιμώ η Μπέτυ ... έχουμε διαφορετικό στιλ και αν δεν σου κάνω εγώ τότε μπορεί να σου κάνει Μπέτυ ....

:-* :-* :-*
σε ευχαριστω μαρινακι μου.δεν εχω προβλημα μαζι σου.ισα ισα που σε συμπαθω παρα πολυ και εισαι πολυ καλο κοριτσι.εγω ειπα απλα την γνωμη μου.ειμαι τακτικος πελατης στο στουντιο και δεν σας αλλαζω με τιποτα γιατι παρεχεται υψηλου επιπεδου υπηρεσιες σε σχεση με αλλα στουντιο και εννοιται απο τοτε εχω δοκιμασει την μπετυ και εχω μεινει απολυτα ικανοπιοιμενος σε αυτο το προγραμμα αλλα εξακολουθεις για εμενα να εισαι η ποιο ωραια γυναικα του στουντιο.

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
Μαρινάκι μου εγώ λέω πως είσαι κόλαση στο αυταρχικό!!!
(και ξέρεις το λέω εγώ που είμαι κολλημένος με την Μπέτυ....)

Και με αυτές τις φωτογραφίες που έβγαλες...με έχεις τρελάνει!!!
Είσαι πολύ κουκλάρα!!!
μαλλον εχουμε διαφορετικη γνωμη φιλε μου σαρουμαν.κολαση ειναι αλλα οχι στο αυταρχικο.και εσυ ξερεις απο αυτο το προγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom