Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Φίλε πήρα πριν μια βδομάδα την Μπέτυ σε κανονικό πρόγραμμα και έγινε της πουτάνας!
Η αγαπημένη μου στάση είναι η ιεραποστολική και σε διαβεβαιώνω η Μπέτυ γουστάρει τρελό σφυροκόπημα και σε παροτρύνει να το κάνεις έτσι! Σταματούσα για να μην τελειώσω πρόωρα και με είχε αρπάξει από το λαιμό και μου φώναζε πιο δυνατά!
Απλά δεν έγραψα κριτική? Τι να γράψω? Αλλωστε έχω γράψει τόσες φορές για την Μπέτυ, και είναι αστέρι η κοπέλα! Μπορεί εμφανησιακά να μην είναι Τζένη ή Μαρίνα, αλλά τέτοιο σεξ δεν το ζεις συχνά...
Την Κέλλυ το σκέφτομαι αν θα πάρω αυταρχικό ή κανονικό πρόγραμμα μαζί της.. Είναι κόλαση η κοπέλα, έχει σωματάρα...
Όχι!!! Έπρεπε να γράψεις κριτική!!! Έτσι για να κάνεις πάταγο Την Μπέτυ ο μόνος λόγος που δεν την έχω επισκεφτεί είναι ότι είναι άβυζη κι έχω ένα κόλλημα μ' αυτό το θέμα αλλά κάποια στιγμή θα την επισκεφτώ σίγουρα, είναι ίσως η μοναδική που μπορώ να κάνω "αυταρχικό" πρόγραμμα με αυτή σε ΠΑΘΗΤΙΚΟ ρόλο (στα όρια του επιτρεπτού βέβαια...) Όσο για Κέλλυ εγώ στη θέση σου θα την έπαιρνα σε κανονικό πρόγραμμα & όχι σε αυταρχικό γιατί το αυταρχικό είναι απαιτητικό πρόγραμμα & δεν ξέρεις η συγκεκριμένη επειδή είναι καινούρια πόσο value for money θα αποδειχτεί...