Το ξέρω βρε... Σ' εμένα το λες;
Το 'χεις σκεφτεί όμως να κάνεις περισσότερες βάρδιες; Είναι κρίμα να μην κάνεις φουλ προγράμματα σε βάρδιές σου μόνο & μόνο επειδή δεν προλαβαίνεις...
ετσι οπως ειναι μωρο τα πραγματα με εμενα να δουλευω 1 φορα την εβδομαδα ή τις 2 εβδομαδες ειναι μια χαρα ;)
ετσι και αλλιως καθημερηνα το μαγαζι μου τρωει πολυ χρονο και με κουραζει και ας μην δουλευω :-
απο την αλλη το να ειμαι δυσευρετη και δυσκολη να με βρειτε ειναι κατι που εσας τους αντρες σας ιντριγκαρει και σας τσιγκλαει, μπορει να ειναι αγοραιος ερωτας αλλα οι αντρες δεν παυετε να ειστε κυνηγοι και δεν σας αρεσουν τα ευκολα ;)
τοσο μεγαλη οικονομικη αναγκη δεν εχω για να δουλευω συνεχεια
αλλοδαπη δεν ειμαι ετσι ωστε να δουλεψω 1-2 χρονια συνεχομενα και μετα να παω στη πατριδα μου
νεα και ομορφη παντοτε θα ειμαι (ας ειναι καλα η επιστημη
)
οποτε δεν υπαρχει λογος μαναρι να φθαρω χωρις λογο και να με εχετε δεδομενη ;)
Αντζελα φιλάκια...
όσον αφορά τις βάρδιες...
Κανονίζεις εσύ ποιες κοπέλες θα κάνουν πόσες βάρδιες? (καλά το πότε θα τις κάνουν πιστεύω εξαρτάται και από τις προτιμήσεις/υποχρεώσεις της καθεμιας).
Γιατί βλέπω πχ. η Μαρίνα κάνει καθημερινά, Μπέτυ και Ντορέτα από 2, Σουζάνα 2-3, Τζένη 1 (!) (μου κάνει εντύπωση επειδή αν δεν κάνω λάθος είναι από τις αρχαιότερες του μαγαζιού) και οι υπόλοιπες από 1 (εβδομαδιαία πάντα)
Θέλω να πω αποφασίζεις εσύ ποσες θα κάνουν ή παίζουν λόγο και άλλοι παράγοντες (πχ. αναγνωρισιμότητα κοπέλας αό τον κόσμο, η κίνηση που θα έχει στις βάρδιες της κλπ)
γειασου μαναρακι
εγω το βγαζω το προγραμμα με τις βαρδιες εννοειτε φυσικα αφου συνενουμαι πρωτα με τις κοπέλες τι ωρες και μερες μπορει η καθε μια
συγουρα ολοι αυτοι οι παραγοντες που ανεφερεις οπως και αλλοι πιο συνθετοι παιζουν το ρολο τους
τιποτα δεν ειναι στο studio αφημενο στην τυχη του ;)