Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
hi άντζελα.ποτε δουλεύεις εσύ?
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω πολυ.ευχαριστω.
χθες δουλευα μωρο
την επομενη εβδομαδα τωρα ;)
hi άντζελα.ποτε δουλεύεις εσύ?
γραφε με ελληνικους χαρακτηρες σε παρακαλω πολυ.ευχαριστω.
ναι ειναι ωραια και νεα κοπέλα η Paris μωρο ;)
ολα τα προγραμματα εκτος απο πρωκτικο κανει ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
αλλες φωτο απο Paris ?( στο site δεν εχει )
καθοτι νεος στον χωρο θα μπορουσε κανεις να μου πει τι περιλαμβανει το φουλ προγραμμα ?
καλημερα σε ολους, τωρα και μεχρι της 5 το απογευμα στο studio η Αμαντα :-* :-*
Άντζυ δεν ανοίγει...
Άμα κάνεις κανονικό κλικ σε βγάζει σε σελίδα του imagerous που ζητάει login.
Κάνεις δεξί κλικ, προβολή εικόνας, και στην εμφανίζει κανονικά. ;)
Οταν λες τα παντα ; τι εννοεις ; ασχετο αλλα εισαι απαιχτη ;απο μενα μωρο μου τα παντα ;) :-*
αντζυ μπορεισ να μασς πεισ μερικα πραγματα για την ντορετα?
αναμενουμε κριτικη σου φιλε πραγματικα ειναι εκπληκτικεσ οι κριτικεσ σου απο τισ λιγεσ που διαβαζω και ειναι τοσο αναλυτικεσΜόλις επέστρεψα από τη μεσημεριανή επίσκεψη στην Μπέτυ. Για άλλη μια φορά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Παιδιά τι να πω... είναι η δεύτερη φορά που την επισκέπτομαι και ήταν ακόμα καλύτερη από την πρώτη.
Ελπίζω στο νέο site που ετοιμάζει η Αντζελα να βάλει περισσότερες φωτογραφίες της..
Μπετούλα είσαι φοβερή! (Αντζελα σευχαριστώ και πάλι)
αναμενουμε κριτικη σου φιλε πραγματικα ειναι εκπληκτικεσ οι κριτικεσ σου απο τισ λιγεσ που διαβαζω και ειναι τοσο αναλυτικεσ
σε καταλαβαινω αν και δεν ειμαι λατρησ του αυταρχικου αυτα ειναι γουστα του καθενα και δικαιωμα του να κανει οτι θελει στην ζωη του.....μην δινεισ σημασια καποιουσ αλλουσ τουσ βοηθασ πιστευω οποτε λεω να συνεχισεισ κατα την γνωμη μουΦίλε μου θα έγραφα κριτική (γιατί σήμερα με την Μπέτυ είχα την καλύτερη εμπειρία μου σε αυταρχικό πρόγραμμα) αλλά δέχτηκα κάποια κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια (για τις κριτικές μου και τα γούστα μου) σε κάποιο άλλο thread και χαλάστηκα.