Επισκέπτης
εννοείται πως ακόμη το μυαλό μου είναι στην θέση του... ...μαζεύω λεφτά σιγά σιγά κ μετα στην ΤΖΕΝΗ
Μπορείς νά γράψεις καί τηλεοπτική σειρά μέ θέμα: "ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ" ή "ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ".
εννοείται πως ακόμη το μυαλό μου είναι στην θέση του... ...μαζεύω λεφτά σιγά σιγά κ μετα στην ΤΖΕΝΗ
περιτο ειναι βρε μωρο μου το φουλ προγραμμα για την περιπτωση σου ;)
1η φορα σε studio και κατευθειαν στα <<βαθια>> του φουλ προγραμματος? :o :o
αν αρχισεις απο τωρα τα φουλ μετα δεν θα μηνει και τιποτα αλλο να παρεις στο μελλον
ενα απλο προγραμμα για αρχη μια χαρα ειναι και για τα οικονομικα σου αλλα και για να αποκτησεις μια πρωτη εμπειρια ;)
τωρα αν θελεις κατι παραπανω το ιδανικο για τους πρωταρηδες ειναι ενα προγραμμα μασαζ που και περισσοτερο χρονο εχει αλλα και καποια πρωτη απλη επαφη για να σπασει ο παγος και το τρακ για τη συνεχεια ;)
καλημέρα φίλε μου,δεν ξέρω ποσο είσαι,αλλά πραγματικά ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα η ζωή για εμάς τους φοιτητές δεν είναι κ η καλύτερη δυνατή...Μαθαίνουμε απο τωρα τι εστί οικονομία....Ας είναι καλά το στοίχημα που όλο κ μας δίνει κατι...Μπορείς νά γράψεις καί τηλεοπτική σειρά μέ θέμα: "ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ" ή "ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ".
καλημέρα αντζελάκι....Μμμμμμ,πολύ ωραία ιδέα την βρίσκω κούκλα μου.Οπότε καλύτερα ένα προγραμματάκι με μασάζ γτ είμαι σίγουρος πως θα τν χρειαστώ αυτον τν παραπάνω χρόνο... ....Ποιά προτίνεις ως 1αρη,η τζένη είναι καλή για εμένα...??Το κατάλαβες πιστεύω οτι έχω ένα μικρο κολληματάκι μαζί της...
Μπορείς νά γράψεις καί τηλεοπτική σειρά μέ θέμα: "ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗΣ" ή "ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ".
καλημέρα αντζελάκι....Μμμμμμ,πολύ ωραία ιδέα την βρίσκω κούκλα μου.Οπότε καλύτερα ένα προγραμματάκι με μασάζ γτ είμαι σίγουρος πως θα τν χρειαστώ αυτον τν παραπάνω χρόνο... ....Ποιά προτίνεις ως 1αρη,η τζένη είναι καλή για εμένα...??Το κατάλαβες πιστεύω οτι έχω ένα μικρο κολληματάκι μαζί της...
Πλάκα - πλάκα ένας φοιτητής δεν το δίνει εύκολα το 100άρικο σε studio για full πρόγραμμα... Για να μην πω ότι του είναι σχεδόν αδύνατο, εκτός αν δουλεύει.
Καλημέρα αδερφέ μου,δεν το δίνει καθόλου εύκολα μπορώ να πώ,γιατί τρέχουν-προκύπτουν απο το πουθενά έξοδα κ ξαναγυρίζει πάλι απο την αρχή...!!!!Όσο για μένα τυχαίνει να ξέρω τι θέλω οπότε το ''εισόδημα'' που έχω το μοιράζω δια του 3...δλδ διασκέδαση,ρούχα,λογαριασμοί....
Υ.Γ απο ότι έχω διαβάσει,όντως η τζένη είναι κατι το πολυ καλό κ ήδη έχω φτασει το 50αρη άλλα 20 κ πρόγραμμα με μασαζ....
XMM τι ομορφο μωρο αυτη η ΠΑΡΙΣ Αντζελα ηθελα να σε ρωτησω κανει ολα τα προγραμματα ??
πρεπει να την τιμησουμε .....
σε ευχαριστω
Υ>Γ σε ειχα ρωτησει κσι στις 08/10/2010 ....
ειναι καλη στο αυταρχικο προγραμμα η μαρινα?
Καλημέρα αδερφέ μου,δεν το δίνει καθόλου εύκολα μπορώ να πώ,γιατί τρέχουν-προκύπτουν απο το πουθενά έξοδα κ ξαναγυρίζει πάλι απο την αρχή...!!!!Όσο για μένα τυχαίνει να ξέρω τι θέλω οπότε το ''εισόδημα'' που έχω το μοιράζω δια του 3...δλδ διασκέδαση,ρούχα,λογαριασμοί....
Υ.Γ απο ότι έχω διαβάσει,όντως η τζένη είναι κατι το πολυ καλό κ ήδη έχω φτασει το 50αρη άλλα 20 κ πρόγραμμα με μασαζ....
καθοτι νεος στον χωρο θα μπορουσε κανεις να μου πει τι περιλαμβανει το φουλ προγραμμα ?