Προσωπηκά απο εμένα αυτό το ''μπουρδέλο'' έφαγε άκυρο απο προχθές...
σήμερα που ήθελαν 2 φίλοι μου να πάνε τους απότρεψα και δέν πήγαν.
ο λόγος... βράδυ Τετάρτης,πήγα κατά τις 4+ και δέν μου άνοιξαν....ξαναπερνάω μετά απο λίγη ώρα και πάλι τα ίδια... δίνω τόπο στην οργή,και λέω,ίσως έχουν κάνα μεγάλο πρόγραμμα και για αυτό,απλά μπορούσαν να μου το πούν και όχι να μην ανοίξουν.... και το κορυφαίο ήρθε μετά...μόλις έκανα την κίνηση να φύγω απ το στενό,πήγε ένα παλικάρι με ένα σκούτερ,πελάτης και αυτός ,και του άνοιξαν !!!!!! ,το βλέπω αυτό,ξαναπάω,και πάλι δεν ανοίγουν !!!! αχαχαχαχαχαχα εδώ και ένα χρόνο έχω πάει πάνω απο 10 φορές ... 9 στη Μαρήνα ,και 1-3 φορές στην Μπέτυ ... είμαι αρκετά εμφανήσιμος και καλοντυμένος για να φάω πόρτα..και ειδηκά σε κάτι τέτοιο,που πάς και με φόρμα... έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό,και κρήμα να έχουν τέτοια συμπερηφορά... άρε μαρηνάκι μάλλον δέν θα τα ξαναπούμε...όσο είσαι εκεί τουλάχηστον χαιρετήσματα στο ζώο...που δέν άνοιξε αυτή τη φορά....!!!! (σε μένα...)
Y.Γ δέν έχω κάτι με την Αντζελα,έχω δεί απο εδω μέσα(φόρουμ) ότι είναι και γαμώ τους Ανθρώπους...αλλά είμαι πολύ θυμωμένος με αυτό που έγινε και το αναφέρω... τίποτα άλλο..