Επισκέπτης
Η Ευα που ειναι
Η Ευα που ειναι
Καλημέρα .
έχω έρθει με έναν φίλο μου δυο φόρες πρωινά , και η πόρτα δεν άνοιξε .
ε τριτη δεν ξερω μπορει να ειναι και τεταρτη μωρο ;)
μωρο μου χιλια συγνωμη αλλα εχουμε προβλημα με το κουδουνι μας
μια χτυπαει μια δεν χτυπαει
απ τη πολυ τη χρηση τοσους μηνες κλαταρε και αργησαμε να το καταλαβουμε κιολας :-
Πάντως μωρό ποτέ δε σε θυμάμαι ένα χρόνο τώρα και που σε ξέρω να κάνεις τόσες βάρδιες
Άντζελα έχουμε που έχουμε την κρίση αυτό σας έλειπε... Να έρχονται πελάτες & να μην τους καταλαβαίνετε επειδή χάλασε το κουδούνι...
εμ αργησες να με γνωρισεις μωρο
παλιοτερα δουλευα πιο συχνα , ειδικα μια περιοδο δουλευα 7 μερες την εβδομαδα βεβαια επαιρνα και κατι 3μηνες και 6μηνες διακοπες που τωρα πια τις περιοριζω σε 1-2 μηνες ;)
η μιση αθηνα εχει ακουμπησει εκει το δαχτυλο της
Η Ευα που ειναι
Περασα και είδα τη Μπέτυ σήμερα για μια αναγνωριστική...
Επαθα πλάκα! Εχει απίστευτα όμορφο πρόσωπο, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο χαμόγελο που τονίζει τα ζυγωματικά της.
Μελαχροινή, ποδάρες...
Θα τη δοκιμάσω σίγουρα το Σάββατο, και το μετάνιωσα που δεν πέρασα σήμερα..
Περασα και είδα τη Μπέτυ σήμερα για μια αναγνωριστική...
Επαθα πλάκα! Εχει απίστευτα όμορφο πρόσωπο, με έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά και πολύ ωραίο χαμόγελο που τονίζει τα ζυγωματικά της.
Μελαχροινή, ποδάρες...
Θα τη δοκιμάσω σίγουρα το Σάββατο, και το μετάνιωσα που δεν πέρασα σήμερα..
Αντζελα έχεις να μας δείξεις φωτο με το προσωπάκι της Μπέτυ σου. Για να ξέρουμε πού πάμε...
Αντζελα έχεις να μας δείξεις φωτο με το προσωπάκι της Μπέτυ σου. Για να ξέρουμε πού πάμε...
Γιατί ρε συναγωνιστή Womanholic θέλω πολλά; Για να μην κάνω τσάμπα το δρόμο Σαββατιάτικα...Χα χα! Πολλά θέλεις...
Γιατί ρε συναγωνιστή Womanholic θέλω πολλά; Για να μην κάνω τσάμπα το δρόμο Σαββατιάτικα...
Το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά οι αληθινά όμορφες στο πρόσωπο κοπέλες, το δείχνουν σε φωτογραφίες τους και έχουν περισσότερους πελάτες. Άλλωστε, δεν χάνουν τίποτε περισσότερο, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Αν δεν την έβρισκαν καλή, δεν θα την έκαναν! Ο πελάτης των στούντιο δεν θέλει ραντεβού στα τυφλά, αλλιώς θα μπορούσε να βγεί και με άλλες κοπέλες...Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί η Άντζελα να δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της Μπέτυς που να φαίνεται το πρόσωπό της εκτός αν δεν έχει πρόβλημα η ίδια η Μπέτυ. Για κάνε ένα ψάξιμο σε σελίδες studio, βλέπεις πολλές κοπέλες να δείχνουν πρόσωπο;
Το καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά οι αληθινά όμορφες στο πρόσωπο κοπέλες, το δείχνουν σε φωτογραφίες τους και έχουν περισσότερους πελάτες. Άλλωστε, δεν χάνουν τίποτε περισσότερο, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Αν δεν την έβρισκαν καλή, δεν θα την έκαναν! Ο πελάτης των στούντιο δεν θέλει ραντεβού στα τυφλά, αλλιώς θα μπορούσε να βγεί και με άλλες κοπέλες...
Το περίμενα ότι θα το έγραφες αυτό. Άλλωστε, πολλές φορές άλλο βλέπεις στις φωτογραφίες και άλλο συναντάς από κοντά...Δεν σου έχει τύχει; Ορισμένες βάζουν τις φωτογραφίες τους από τότε που ήταν 18 ετών...Πηγαίνει & τς τσεκάρει επί τόπου αναγκαστικά. Το internet είναι μεγάλος ρουφιάνος, μην ξεχνάς... Μπορεί η κοπέλα να θέλει με κάθε τρόπο να προφυλάξει την υπόληψή της από κάποιο κακόβουλο συμπατριώτη της ας πούμε που μπορεί να βρει μια φωτογραφία της στο διαδίκτυο.