You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και για τις δύο θα σου πρότεινα να κανεις μια δοκιμη. Οπως ξανάπα η Ντορέτα μου αρεσε καπως περισσότερο, αλλα η Βίβιαν είναι τρελλό μωρο. Παντως για να πω την αλήθεια στο Φ104 δεν εχω περάσει ποτέ ασχημα!!
Μια φορά πέρασα καλά με τη Μαρίνα και μια άλλη φορά όχι και τόσο καλά (το κορίτσι τσακώνοτανε από το κινητό της με κάποιο άτομο). Αλλά αυτά συμβαίνουν!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Βασικά η Βίβιαν μετα την Νανσυ είναι ότι πιο εντυποσιακότερο έχει περάσει στο μαγαζί απο άποψη εμφάνισης. Παρόλα αυτά ως απόδοση στο δωμάτιο θεωρώ ότι η Ντορέτα είναι καλύτερη απο την Βίβιαν, χωρίς φυσικα η δευτερη να μήν είναι καλή.
Dawn το μπισκοτάκι σου ήταν ωραία γκόμενα; Είναι η μοναδική που δεν είχα δει ποτέ μου ούτε καν φατσικά.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Μια φορά πέρασα καλά με τη Μαρίνα και μια άλλη φορά όχι και τόσο καλά (το κορίτσι τσακώνοτανε από το κινητό της με κάποιο άτομο). Αλλά αυτά συμβαίνουν!!!
Ρε Μαρούλια πώς το έπαθες & δεν έβγαλες χολή;
Dawn το μπισκοτάκι σου ήταν ωραία γκόμενα; Είναι η μοναδική που δεν είχα δει ποτέ μου ούτε καν φατσικά.
Η Νάνσυ είναι και πολύ όμορφη και γαμώ τα άτομα!
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Ξέρει να μου πεί κανείς πώς θα φτάσω σε αυτό το studio ξεκινώντας από γλυφάδα?
η φυλης ξερεις που ειναι?
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι φιλε εκει ειναι η φυλησ ,απο τη καταλαβα πασ πρωτη φορα?????? καλυτερα μην πασ με αμαξι παρε μηχανακι η συγκοινονια αμα βολευειΑθήνα,κέντρο.Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χχααχαχαχαχαχαχαχαχ ωραιοσ ο φιλοσ!!!η βαρα μια μαλακια να δεισ οτι αμα πετυχει τυφλα να χει το γαμησι αχχααχχαχαχαχαχαχαχασορυ ρε μαγκα και μην με παρεξηγησεις.παρε ενα ταξι να τελειωνουμε
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
απ ότι βλέπω στο χάρτη είναι κοντά σε στάση του μετρό (βικτωρίας), αλλά απ' όσο ξέρω η Γλυφάδα δεν έχει μετρό. Άρα το ερώτημά μου είνια πώς μπορώ να βρεθώ με τη συγκοινωνία από τη γλυφάδα σε μια στάση του μετρό?
απο την κατω γλυφαδα παιρνεις το τραμ στη παραλιακη μωρο μεχρι το τερμα του στο σύνταγμα, απο το συνταγμα παιρνεις μετρο μεχρι ομονοια και εκει αλλαζεις με τον ηλεκτρικο μεχρι τη βικτωρια ;)
και απο την ανω γλυφαδα μαναρι παιρνεις λεωφορειο απο τη βουλιαγμνενης μεχρι το μετρο στον αγιο ιωαννη, απο εκει το μετρο μεχρι την ομονοια και απο ομονοια τον ηλεκτρικο για βικτωρια ;)
οπως και να φτασεις απ τη βικτωρια ειμαστε 2-3 λεπτα το πολυ περπατημα ;) :-* :-*
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο την κατω γλυφαδα παιρνεις το τραμ στη παραλιακη μωρο μεχρι το τερμα του στο σύνταγμα, απο το συνταγμα παιρνεις μετρο μεχρι ομονοια και εκει αλλαζεις με τον ηλεκτρικο μεχρι τη βικτωρια ;)
και απο την ανω γλυφαδα μαναρι παιρνεις λεωφορειο απο τη βουλιαγμνενης μεχρι το μετρο στον αγιο ιωαννη, απο εκει το μετρο μεχρι την ομονοια και απο ομονοια τον ηλεκτρικο για βικτωρια ;)
οπως και να φτασεις απ τη βικτωρια ειμαστε 2-3 λεπτα το πολυ περπατημα ;) :-* :-*
Λειτουργεί ο σταθμός ή είναι ακόμα κλειστός λόγω έργων; Αν ναι, τότε πρέπει να κατέβει Αττική και ν'αρχίσει ν'ανεβαίνει την Παρασίου ποδαράτος.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Λειτουργεί ο σταθμός ή είναι ακόμα κλειστός λόγω έργων; Αν ναι, τότε πρέπει να κατέβει Αττική και ν'αρχίσει ν'ανεβαίνει την Παρασίου ποδαράτος.
δε ξερω καθολου
τωρα που το λες βεβαια μαναρι πριν κανα 10ημερο νομιζω ηταν κλειστα, αλλα και παλι δεν ειμαι συγουρη
αν δεν λειτουργει παντως καλυτερα απο αττικη να κατεβει καποιος ομονοια και να χαζεψει περπατοντας και τις βιτρινες στην πατησιων