Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και για τις δύο θα σου πρότεινα να κανεις μια δοκιμη. Οπως ξανάπα η Ντορέτα μου αρεσε καπως περισσότερο, αλλα η Βίβιαν είναι τρελλό μωρο.  :dancing: Παντως για να πω την αλήθεια στο Φ104 δεν εχω περάσει ποτέ ασχημα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Και για τις δύο θα σου πρότεινα να κανεις μια δοκιμη. Οπως ξανάπα η Ντορέτα μου αρεσε καπως περισσότερο, αλλα η Βίβιαν είναι τρελλό μωρο.  :dancing: Παντως για να πω την αλήθεια στο Φ104 δεν εχω περάσει ποτέ ασχημα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μια φορά πέρασα καλά με τη Μαρίνα και μια άλλη φορά όχι και τόσο καλά (το κορίτσι τσακώνοτανε από το κινητό της με κάποιο άτομο). Αλλά αυτά συμβαίνουν!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Βασικά η Βίβιαν μετα την Νανσυ είναι ότι πιο εντυποσιακότερο έχει περάσει στο μαγαζί απο άποψη εμφάνισης. Παρόλα αυτά ως απόδοση στο δωμάτιο θεωρώ ότι η Ντορέτα είναι καλύτερη απο την Βίβιαν, χωρίς φυσικα η δευτερη να μήν είναι καλή.  :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Dawn το μπισκοτάκι σου ήταν ωραία γκόμενα; Είναι η μοναδική που δεν είχα δει ποτέ μου ούτε καν φατσικά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μια φορά πέρασα καλά με τη Μαρίνα και μια άλλη φορά όχι και τόσο καλά (το κορίτσι τσακώνοτανε από το κινητό της με κάποιο άτομο). Αλλά αυτά συμβαίνουν!!!

Ρε Μαρούλια πώς το έπαθες & δεν έβγαλες χολή;

gm4486

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει να μου πεί κανείς πώς θα φτάσω σε αυτό το studio ξεκινώντας από γλυφάδα?

xoulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Είναι απλό.Μπές στο in.gr και πηγαινε στις in υπηρεσιες βρες τον χαρτη και πατα πως να παω και θα σου δειξει

xoulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αθήνα,κέντρο.Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Αθήνα,κέντρο.Κάτω απο την πλατεία Βικτωρίας
ναι φιλε εκει ειναι η φυλησ ,απο τη καταλαβα πασ πρωτη φορα?????? καλυτερα μην πασ με αμαξι παρε μηχανακι η συγκοινονια αμα βολευει

gm4486

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απ ότι βλέπω στο χάρτη είναι κοντά σε στάση του μετρό (βικτωρίας), αλλά απ' όσο ξέρω η Γλυφάδα δεν έχει μετρό. Άρα το ερώτημά μου είνια πώς μπορώ να βρεθώ με τη συγκοινωνία από τη γλυφάδα σε μια στάση του μετρό?

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
με το τραμ η κανα λεωφορειο μπεσ οασα.gr και μετρο.gr να δεισ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
σορυ ρε μαγκα και μην με παρεξηγησεις.παρε ενα ταξι να τελειωνουμε  :sunglasses:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
σορυ ρε μαγκα και μην με παρεξηγησεις.παρε ενα ταξι να τελειωνουμε  :sunglasses:
χχααχαχαχαχαχαχαχαχ ωραιοσ ο φιλοσ!!!η βαρα μια μαλακια να δεισ οτι αμα πετυχει τυφλα να χει το γαμησι αχχααχχαχαχαχαχαχαχα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
επισης το θεμα εδω ειναι προς ενημερωση/βαρδιες κτλ του στουντιο.οχι αλλα ασχετα ποστ παρακαλω!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
απ ότι βλέπω στο χάρτη είναι κοντά σε στάση του μετρό (βικτωρίας), αλλά απ' όσο ξέρω η Γλυφάδα δεν έχει μετρό. Άρα το ερώτημά μου είνια πώς μπορώ να βρεθώ με τη συγκοινωνία από τη γλυφάδα σε μια στάση του μετρό?

απο την κατω γλυφαδα παιρνεις το τραμ στη παραλιακη μωρο μεχρι το τερμα του στο σύνταγμα, απο το συνταγμα παιρνεις μετρο μεχρι ομονοια και εκει αλλαζεις με τον ηλεκτρικο μεχρι τη βικτωρια ;)
και απο την ανω γλυφαδα μαναρι παιρνεις λεωφορειο απο τη βουλιαγμνενης μεχρι το μετρο στον αγιο ιωαννη, απο εκει το μετρο μεχρι την ομονοια και απο ομονοια τον ηλεκτρικο για βικτωρια ;)

οπως και να φτασεις απ τη βικτωρια ειμαστε 2-3 λεπτα το πολυ περπατημα ;) :-* :-*

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
απο την κατω γλυφαδα παιρνεις το τραμ στη παραλιακη μωρο μεχρι το τερμα του στο σύνταγμα, απο το συνταγμα παιρνεις μετρο μεχρι ομονοια και εκει αλλαζεις με τον ηλεκτρικο μεχρι τη βικτωρια ;)
και απο την ανω γλυφαδα μαναρι παιρνεις λεωφορειο απο τη βουλιαγμνενης μεχρι το μετρο στον αγιο ιωαννη, απο εκει το μετρο μεχρι την ομονοια και απο ομονοια τον ηλεκτρικο για βικτωρια ;)

οπως και να φτασεις απ τη βικτωρια ειμαστε 2-3 λεπτα το πολυ περπατημα ;) :-* :-*

Λειτουργεί ο σταθμός ή είναι ακόμα κλειστός λόγω έργων; :think: Αν ναι, τότε πρέπει να κατέβει Αττική και ν'αρχίσει ν'ανεβαίνει την Παρασίου ποδαράτος.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Λειτουργεί ο σταθμός ή είναι ακόμα κλειστός λόγω έργων; :think: Αν ναι, τότε πρέπει να κατέβει Αττική και ν'αρχίσει ν'ανεβαίνει την Παρασίου ποδαράτος.

δε ξερω καθολου
τωρα που το λες βεβαια μαναρι πριν κανα 10ημερο νομιζω ηταν κλειστα, αλλα και παλι δεν ειμαι συγουρη :huh:
αν δεν λειτουργει παντως καλυτερα απο αττικη να κατεβει καποιος ομονοια και να χαζεψει περπατοντας και τις βιτρινες στην πατησιων :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom