Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (0 μέλη και 157 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Με προλαβες. :grin:

Φανταστηκα οταν ειδα το προγραμμα οτι ηταν η Αμαντα, η γνωστη στου Σπυρου Πατση 40 που εργαστηκε για λιγο διαστημα και σε εσας παλιοτερα.

οχι καμια σχεση με την παλια κοπέλα ;)
το φανταστηκα οτι θα γινοντουσαν παρεξηγήσεις γιαυτο και το ανελυσα ;)
το σωστο βεβαια θα ηταν η νεα κοπέλα να είχε διαφορετικο όνομα, αλλα αφου ήθελε να κρατησει το Αμάντα γιατί οχι?
ετσι κι αλλιως ειναι και ωραίο όνομα ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
το σωστο βεβαια θα ηταν η νεα κοπέλα να είχε διαφορετικο όνομα, αλλα αφου ήθελε να κρατησει το Αμάντα γιατί οχι?
Μωρε ωραίο όνομα αλλα βρε παιδιά βάλτε και λιγο φαντασία... δεν κάνει κακό!  :grin:
πήξαμε στις Λάουρες, Αμάντες, Κατερίνες κτλ κτλ...  :rolleyes:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μωρε ωραίο όνομα αλλα βρε παιδιά βάλτε και λιγο φαντασία... δεν κάνει κακό!  :grin:
πήξαμε στις Λάουρες, Αμάντες, Κατερίνες κτλ κτλ...  :rolleyes:

μπα μη το λες μωρο μου (τουλάχιστον σε μας ;))
απο φαντασια αλλο τιποτα ;)
Μπετυ, Βίβιαν, Κρίσταλ, Μπριγκίτε, Ντορέτα ολα μοναδικα ειναι  και γιαυτο ακριβος διαλέχτηκαν ;)
(ας ειναι καλα οι αναζητήσεις στο google με το περιεχόμενο "woman names"  ;))
τωρα για την καινούργια κοπέλα, χαλάλι της το χρησιμοποιημένο "Αμάντα" μιας και την είδα και γω σήμερα για πρωτη φορά και είναι πολύ όμορφη κοπέλα ;)

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Εκ του λατινικού amandus-amanda-amandum: αξιαγάπητος, αξιαγάπητη, αξιαγάπητο :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλή η Αμάντα. Θυμίζει λίγο σωματότυπο Ευας. Μάλλον θα αρέσει στον womanholic που τις θέλει με πιασίματα. Και εμενα μου αρέσει. Σίγουρα θα τσεκαριστεί!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Πάντως Μπου-Μπου την επόμενη κοπέλα, να την βαφτίσετε "Αρετή" έτσι για το γαμώτο!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλή η Αμάντα. Θυμίζει λίγο σωματότυπο Ευας. Μάλλον θα αρέσει στον womanholic που τις θέλει με πιασίματα. Και εμενα μου αρέσει. Σίγουρα θα τσεκαριστεί!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Πάντως Μπου-Μπου την επόμενη κοπέλα, να την βαφτίσετε "Αρετή" έτσι για το γαμώτο!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

οχι Αρετη βρε μωρο, δεν ξερω πολυ ντεμοντε μου κανει :-

17:00 με 23:00 η Άντζελα :smitten:

23:00 με 06:00 η Μαρίνα :smitten:

Συνημμένα

• IMG_2010.jpg
    IMG_2010.jpg
    283,6 KB · Εμφανίσεις: 56
  • IMG_3299.jpg
    IMG_3299.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015

Nέες Φώτος Αμάντας :smitten:

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ τί πατούρα είναι αυτή!!! :kissass: :kissass: :kissass: Μέσα έπεσε ο συναγωνιστής ο Dawn, φυσικά & μ' αρέσει! Άντζυ πες μου ότι κάνει πρωκτικό πρόγραμμα... Μη μου πεις όχι & μου ραγίσεις την καρδιά!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν πρώτη επίσκεψη σήμερα, στο αστέρι του μαγαζιού, την Αντζελα.
Με μια λέξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Εχει εκπληκτική σωματάρα, οι φωτογραφίες την αδικούν! Ιδιαίτερα οι μηροί της είναι κόλαση!
Με όρεξη, επαγγελματισμό, συνέπεια.
Παιδιά γινόταν χαμός, δε νομίζω να ξεκουράζοταν καθόλου. Εμένα δε με ένοιαξε η αναμονή γιατί το άξιζε.
Αντζελα σευχαριστώ για την εμπειρία (ίσως η καλύτερή μου σε studio). Αν θυμάσαι ήμουν ίσως ο τελευταίος πελάτης (που τα λέγαμε πάνω στο 4)
Θα ακολουθήσει και κριτική.

Υ.Γ. Ηταν απίστευτος ένας τύπος που μπήκε μέσα, καλοκάθησε και τον ρωτάει η υπηρεσία τι θα πιείτε? Απαντάει έτσι με ύφος πολλα βαρύ "βάλε ένα ποτήρι", λέει η υπηρεσία "ναι, αλλά τι?". Ωχου μωρέ ουίσκι ντε... απαντάει. Του το βάζει, άρχισε να πίνει, αφού άκουσε το πρόγραμμα, είδε και την Αντζελα από πριν, ήπιε το ποτάκι και σηκώθηκε και έφυγε!
Τι γομάρια κυκλοφορούν ρε γαμώτο..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ τί πατούρα είναι αυτή!!! :kissass: :kissass: :kissass: Μέσα έπεσε ο συναγωνιστής ο Dawn, φυσικά & μ' αρέσει! Άντζυ πες μου ότι κάνει πρωκτικό πρόγραμμα... Μη μου πεις όχι & μου ραγίσεις την καρδιά!!!
:- :- :- :-
ολα τα αλλα εκτος απο πρωκτικο κανει η Αμαντα μωρο :'(
απ τις καινουργιες κοπέλες πρωκτικο κανουν οι Αλίσα - Έλενα  ;)

Λοιπόν πρώτη επίσκεψη σήμερα, στο αστέρι του μαγαζιού, την Αντζελα.
Με μια λέξη... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Εχει εκπληκτική σωματάρα, οι φωτογραφίες την αδικούν! Ιδιαίτερα οι μηροί της είναι κόλαση!
Με όρεξη, επαγγελματισμό, συνέπεια.
Παιδιά γινόταν χαμός, δε νομίζω να ξεκουράζοταν καθόλου. Εμένα δε με ένοιαξε η αναμονή γιατί το άξιζε.
Αντζελα σευχαριστώ για την εμπειρία (ίσως η καλύτερή μου σε studio). Αν θυμάσαι ήμουν ίσως ο τελευταίος πελάτης (που τα λέγαμε πάνω στο 4)
Θα ακολουθήσει και κριτική.

Υ.Γ. Ηταν απίστευτος ένας τύπος που μπήκε μέσα, καλοκάθησε και τον ρωτάει η υπηρεσία τι θα πιείτε? Απαντάει έτσι με ύφος πολλα βαρύ "βάλε ένα ποτήρι", λέει η υπηρεσία "ναι, αλλά τι?". Ωχου μωρέ ουίσκι ντε... απαντάει. Του το βάζει, άρχισε να πίνει, αφού άκουσε το πρόγραμμα, είδε και την Αντζελα από πριν, ήπιε το ποτάκι και σηκώθηκε και έφυγε!

ναι σε θυμαμαι μωρο ;)
το τελευταιο μου ραντεβου είσουν ;)
επρεπε να ερχοσουν πιο νωρις βρε μπορει να περναγες και καλύτερα ;)
αλλα αφου περασες καλα ολα οκ ;) :-* :-* :-* :-*
χαρηκα που επιτελους σε γνωρισα και απο κοντα ;)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φοβερο..............

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
:- :- :- :-
ολα τα αλλα εκτος απο πρωκτικο κανει η Αμαντα μωρο :'(

Μου τη ράγισες την καρδιά :) Μα είναι δυνατόν να έχει μια κοπέλα τέτοιο τρομερό κώλο & να μην κάνει πρωκτικό;;; Θα είχε την τρελή πελατεία...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μου τη ράγισες την καρδιά :) Μα είναι δυνατόν να έχει μια κοπέλα τέτοιο τρομερό κώλο & να μην κάνει πρωκτικό;;; Θα είχε την τρελή πελατεία...
:dunno:
αν και πιστευω κουκλι στο λιγο που ειδα την Αμαντα απο κοντα οτι ειναι απο τις κοπέλες που μπορεί και να το κάνουν στο μέλλον ;)

Η Ντορέτα κάνει ελεύθερο ή πρωκτικό ? :rolleyes:

τιποτα απ τα 2 μαναρι ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
η έλενα είναι η ρουμάνα που δούλευε στο θησέως 40 και στο Συγγρού 144;

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σκέφτηκα να γράψω μια κριτική... Μετά, πάλι, είπα "όχι, άσε, τί να πρωτογράψεις;". Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυσυμετέχω σε απαντήσεις ή σε τοποθετήσεις στα διάφορα θέματα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι όλους τους διαβάζω και τους σέβομαι... Αλλά αυτό το χθεσινοβραδυνό!!! Μπήκε στο δωμάτιο η Άντζελα "Πως και δεν μας έχεις ξαναεπισκευθεί;" με μια φωνή υπέροχη, ένα βλέμμα τόσο αθώο αλλά και τόσο σέξυ ταυτόχρονα. Γέμισε το δωμάτιο θετική ενέργεια. Μια υπέροχη δροσερή αύρα. Όπως σε ευχαρίστησα προσωπικά σε ευχαριστώ και από εδώ...
ΥΓ: Μην ζητάτε λεπτομέρειες της συνάντησής μας. Ο κάθε άνθρωπος τέτοιες στιγμές πρέπει απλά να τις ζει!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
η έλενα είναι η ρουμάνα που δούλευε στο θησέως 40 και στο Συγγρού 144;

ναι ρουμανα ειναι ,για θησεως δεν ξερω ματια μου αλλα στο συγγρου ναι δουλευε ;)

Σκέφτηκα να γράψω μια κριτική... Μετά, πάλι, είπα "όχι, άσε, τί να πρωτογράψεις;". Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυσυμετέχω σε απαντήσεις ή σε τοποθετήσεις στα διάφορα θέματα. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι όλους τους διαβάζω και τους σέβομαι... Αλλά αυτό το χθεσινοβραδυνό!!! Μπήκε στο δωμάτιο η Άντζελα "Πως και δεν μας έχεις ξαναεπισκευθεί;" με μια φωνή υπέροχη, ένα βλέμμα τόσο αθώο αλλά και τόσο σέξυ ταυτόχρονα. Γέμισε το δωμάτιο θετική ενέργεια. Μια υπέροχη δροσερή αύρα. Όπως σε ευχαρίστησα προσωπικά σε ευχαριστώ και από εδώ...
ΥΓ: Μην ζητάτε λεπτομέρειες της συνάντησής μας. Ο κάθε άνθρωπος τέτοιες στιγμές πρέπει απλά να τις ζει!

εγω σευχαριστω μωρο μου που εκανες τον κοπο να ερθεις να με γνωρίσεις ;) :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom