Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Σε καθε περιπτωση, δικο σου θρεντ ειναι αυτο και εσυ αποφασιζεις....με το ιδιο το σκεπτικο ομως... μπορεις αυριο να βαλεις και φωτο... με πελατη,.. να του παιρνει εργαζομενη πιπα και μετα να την ...ωστε να ικανοποιησεις και τις αλλες κατηγοριες πελατων σου!!!!
σεβαστή η άποψη σου μανάρι αλλα δεν μπορούν να γίνουν τέτοι διαχωρισμοί δυστηχώς ;)
το μαγαζί εχει μια μεγάλη γκάμα πελατών και μία μεγάλη γκάμα κοριτσιών δεν γίνετε να κάνεις διαχωρισμούς γιατι με την ίδια λογική αυριο μεθαυριο δεν θα πρέπει να βάζουμε φωτος με ξανθιές κοπέλες γιατι υπάρχει ένα κοινό που δεν του αρέσουν οι κοπέλες με τα ξανθά μαλλια :-
απο την άλλη και το blog ειναι και αυτό για όλους και όχι για κάποιους συγκεκριμένους ;)
Δεν νομίζω να είναι κατι το τόσο τρομερό η συγκεκριμένη φωτογραφηση, ουτε σκληρό πορνό είναι ούτε χυδαία ειναι απλά ειναι μια καλλιτεχνική φωτογράφηση ;)
Υπάρχουν πολυ πιο προσβλητικές χυδαίες και απαράδεκτες αισθητικά φωτογραφίες που αναιβένουν συχνά πυκνά σε διάφορα θρέντ συλλογών
δηλ ενα κοριτσάκι 20χρονών καλυμένο με σπέρμα στο πρόσωπο της σε μια φωτογραφία στο θρεντ των συλλογών ειναι κατι το ωραίο και το αποδεκτό και ένας άντρας που υπηρετεί την αφέντρα του είναι κατι το τραβηγμένο και το ανώμαλο ή δεν ξερω και γω τι αλλο?
Δε νομίζω οτι υπάρχουν όρια και ουτε και είναι και ωραία να μπαίνουν διαχωριστικές γραμμές μεσα στις σεξουαλικές προτιμήσεις.
Και κάποιος να μην εχει αυτου του είδους τα γούστα μπορεί να το αντιμετωπίσει χιουμοριστικά και όχι προσβλητικά με απέχθεια ή δεν ξερω και εγώ τι αλλο.
Για εμάς άλλωστε ένας πελάτης των κανονικών προγραμμάτων και ένας πελάτης των φετίχ προγραμμάτων ειναι ένα και το αυτό δεν τους διαφοροποιούμε απο τι στιγμή που είμαστε επαγγελματίες ;)
Τωρα άν μεταξύ σας έχετε πρόβλημα δεν ειναι δικό μας πρόβλημα ;)
Αλλωστε σαν επαγγελματίες ιερόδουλες είμαστε μια κατηγορία εργαζόμενων που για την ευρύτερη κοινωνία και το ευρήτερο κράτος αντιμετωπιζόμαστε σαν πολίτες β κατηγορίας ,αλοίμονο άν και εμείς αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο μια γκάμα ανθρώπων που έχουν απλά μια διαφορετική οπτική γωνία πάνω στον έρωτα.
πολλά φιλάκια