You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωραια γιατι δεν εχω αμαξι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Με βαση το προγραμμα η Αντζελα θα δοτυλεψει Παρασκευη 4/12 στην δευτερη βαρδια.εσυ Άντζελα εχεις τωρα κοντα κανονισεις να δουλεψεις ????
Προετοιμασου........
ο σταθμος της βικτωριας ειναι πανω στην 3ης Σεμπτεμβριου
κατω απ τη 3ης Σεμπτεμβριου ο 1ος παραληλος ειναι η Αριστοτελους, κατω απ την Αριστοτελους και 2ος παραληλος της 3ης Σεμπτεμβριου ειναι η φυλης, στο 104 μεσα σε ενα αδιεξοδο ειναι το μαγαζι μας ;)
απ τη Βικτωρια δεν ειναι ουτε 5 λεπτα περπατημα ;)
πολλα φιλακια
Αφού είναι τόσο κοντά, το γοργόν και χάριν έχει, όπως έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες!!!
Επισκέπτης
Καλημερα Αντζελα. Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Εχεις παραλαβει το καινουργιο σου strapon απο την Αμερικη. Τωρα στις αρχες του Δεκεμβρη θα επισκεφτω το μαγαζι. Θα μας βγαλεις καμια καινουργια φωτογραφια με την Ευα με το καινουργιο σου strapon . Θελουμε να την καμαρωσουμε πολυ και το γουσταρουμε και την θαυμαζουμε πολυ. ;)
εισαι εσυ ενας καβλιαρηςΚαλημερα Αντζελα. Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Εχεις παραλαβει το καινουργιο σου strapon απο την Αμερικη. Τωρα στις αρχες του Δεκεμβρη θα επισκεφτω το μαγαζι. Θα μας βγαλεις καμια καινουργια φωτογραφια με την Ευα με το καινουργιο σου strapon . Θελουμε να την καμαρωσουμε πολυ και το γουσταρουμε και την θαυμαζουμε πολυ. ;)
χαχααχ
οχι μοντελα βρε 2 πελατες του μαγαζιου ειναι ;)
πολλα φιλακια
Α δεν παίζω τότε! Με ποιά κριτήρια επιλέχθησαν και οι υπόλοιποι γιατι να μήν ενημερωθούμε για να συμμετάσχουμε στην φωτογράφιση! :S Κανονικά θα έπρεπε να είχες βάλει αγγελεία στο φόρουμ και να περνάμε απο το μαγαζί για μια-δύο δοκιμαστικές πόζες πάνω στον σταυρό για να δείς ποιός σου κάνει καλύτερα. Εγώ θα φόραγα και την γραβάτα του γραφείου!
γειασου μωρο
ο σταθμος της βικτωριας ειναι πανω στην 3ης Σεμπτεμβριου
κατω απ τη 3ης Σεμπτεμβριου ο 1ος παραληλος ειναι η Αριστοτελους, κατω απ την Αριστοτελους και 2ος παραληλος της 3ης Σεμπτεμβριου ειναι η φυλης, στο 104 μεσα σε ενα αδιεξοδο ειναι το μαγαζι μας ;)
απ τη Βικτωρια δεν ειναι ουτε 5 λεπτα περπατημα ;)
πολλα φιλακια
εγώ την διαδρομή απο τον ηλεκτρικό την έκανα σε λιγότερο απο τρία λεπτά!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εγώ την διαδρομή απο τον ηλεκτρικό την έκανα σε λιγότερο απο τρία λεπτά!!!
υποπτευόμαι πως είχες κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο που βιαζόσουν.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
υποπτευόμαι πως είχες κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο που βιαζόσουν.
Ναι, το κάτω του κεφάλι ήταν πολύ ανυπόμονο & δικαιολογημένα!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημερα Αντζελα. Θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Εχεις παραλαβει το καινουργιο σου strapon απο την Αμερικη. Τωρα στις αρχες του Δεκεμβρη θα επισκεφτω το μαγαζι. Θα μας βγαλεις καμια καινουργια φωτογραφια με την Ευα με το καινουργιο σου strapon . Θελουμε να την καμαρωσουμε πολυ και το γουσταρουμε και την θαυμαζουμε πολυ. ;)
Καλημερα μωρο :-
δεν μουχει ερθει ακομη μωρο :-
2 καινουργιους δονητες και ενα μαστιγιο προσθεσα την παρασκευη στη συλλογη μας
ναι η Ευα θα βγαλει φωτος η Ευα ;)
Α δεν παίζω τότε! Με ποιά κριτήρια επιλέχθησαν και οι υπόλοιποι γιατι να μήν ενημερωθούμε για να συμμετάσχουμε στην φωτογράφιση! :S Κανονικά θα έπρεπε να είχες βάλει αγγελεία στο φόρουμ και να περνάμε απο το μαγαζί για μια-δύο δοκιμαστικές πόζες πάνω στον σταυρό για να δείς ποιός σου κάνει καλύτερα. Εγώ θα φόραγα και την γραβάτα του γραφείου!
απλα μωρε ειναι γνώστες των συγκεκριμενων προγραμματων, μου καναν εμφανησιακα για τις αναγκες μιας φωτογραφησης και τους ξερω προσωπικα πραγμα που διμιουργει μια πιο οικειοτητα ;)
Σημερα Κυριακη ;)
τωρα και μεχρι τις 5 η Ευα
By antzela
το απογευμα η Σουζάνα
By antzela
το βραδυ η Κλαουντια
By antzela
πολλα φιλακια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Και ποτε θα δουμε τις φωτο in action? μπορειται να με φωτογραφησετε prive για λικη μου χρήση?
πιστευω σε 1-2 εβδομαδες μωρο ;)
αν στη φωτογραφια θα φαινεσαι μονο εσυ γινετε
αν φαινετε η κοπέλα οχι ;)
πολλα φιλακια
πολλα φιλακια
Αν φαινομαι εγω την ωρα που με καρφωνει η κοπελα?
l want sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και ποσο κανει να μας φωτογραφήσεις?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αν φαινομαι εγω την ωρα που με καρφωνει η κοπελα?
τοτε δεν υπαρχει προβλημα μαναρι ;)
απλα καλου κακου ειδοπηησε με απο πριν με ενα πμ να το ξερει η κοπέλα πριν πας ;)
και ποσο κανει να μας φωτογραφήσεις?
1000ε
τιποτα ματια μου τι να κανει?
ιεροδουλες ειμαστε οχι επαγγελματιες φωτογραφοι ;)
πολλα φιλακια
Καλημερα μωρο :-
δεν μουχει ερθει ακομη μωρο :-
2 καινουργιους δονητες και ενα μαστιγιο προσθεσα την παρασκευη στη συλλογη μας
ναι η Ευα θα βγαλει φωτος η Ευα ;)
απλα μωρε ειναι γνώστες των συγκεκριμενων προγραμματων, μου καναν εμφανησιακα για τις αναγκες μιας φωτογραφησης και τους ξερω προσωπικα πραγμα που διμιουργει μια πιο οικειοτητα ;)
βρε Μπου-Μπου, σε πειράζω! Ξέρω οτι θα πρότεινες σε άτομα που έχουν πιο κοντινή σχέση με το θέμα και θα ταίριαζαν καλύτερα! Αν μου το έλεγες σε εμένα θα είχα φύγει απο το παράθυρο όχι λόγω της θεματολογίας, αλλα επειδή μπροστά στο φακό νιώθω μεγάλη αμηχανία! :S
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πολλα φιλακια
και εγώ θα ήθελα να βγω μια φωτό με το αφεντικό, μόνο που τη θέλω ντυμένη με κανονικά ρούχα, γίνεται;