Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άντζελα, ξέρεις αν η Εύα στο Δροσοπούλου 95 είναι η ίδια με του Φ104? Γιατί είδα κριτική και μετά photos της στο site του Δροσοπούλου και μου φάνηκε η ίδια! :S
Συναγωνιστή Ioulis1975 στο link του site που σου παρέθεσε παραπάνω ο συναγωνιστής θα βρεις όλες τις βάρδιες, ανανεώνονται συνεχώς ακόμη κι αν υπάρξει κάποια αιφνίδια αλλαγή. Ραντεβού μπορείς να κλείσεις, αν & δεν είναι απαραίτητο, είναι ιδιαίτερα για περιπτώσεις που θες να μείνεις παραπάνω στο δωμάτιο (π.χ. για να τελειώσεις δυο φορές όπως ρώτησε & ένας συναγωνιστής παραπάνω) ή αν θες να φοράει κάτι συγκεκριμένο η κοπέλα κ.τ.λπ. Όσο για ελεύθερο στοματικό κάνουν η Μαρίνα, Νικόλ, Σοφία. Αυτά ελλείψει Άντζελας! (Άντζελα γλυκειά μου ελπίζω να μη θύμωσες αλλά τα 'χω μάθει απ' έξω πια!)
Άντζελα, ξέρεις αν η Εύα στο Δροσοπούλου 95 είναι η ίδια με του Φ104? Γιατί είδα κριτική και μετά photos της στο site του Δροσοπούλου και μου φάνηκε η ίδια! :S
Καλημέρα Άντζυ!!! Ποιον υποτίθεται οτι κτυπάει η Νικόλ με το μαστίγιο;;
καλημερα κουκλί ;)
προς το παρον καποιον καταφαντασιαν αντρα
ειναι στο προγραμμα ομως στις επομενες μερες-εβδομαδες φωτογραφιση με πραγματικούς <<τυχερους-ατυχους>> ;)
πολλα φιλακια
ο καθένας βάζει τον εαυτό του ή όποιον θέλει. Με λίγο Photoshop βάζεις random πολιτικό ή πρόσωπο της τηλεόρασης.
ωχ αυτά είναι τα ωραία της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα έχει πλάκα να δούμε ποιος-ποιοι θα είναι οι τυχερός/οι..................................................
θα ειναι με κρυμενο προσωπο φανταζομαι μαναρι ;)
πολλα φιλακια
Πρεπει να γνωριστω με την Νικολ!
θα ειναι με κρυμενο προσωπο φανταζομαι μαναρι ;)
πολλα φιλακια
Να ρθω να φωτογραφηθω???Πρεπει να γνωριστω με την Νικολ!
Να ρθω να φωτογραφηθω???
Κατσε τωρα το διαβασα ολο! Δεν καθομαι να τις φαω! Αλλα αυτη τη βδομαδα μια επισκεψη για τη Νικολ με βλεπω να τι κανω.