Παω..μην βαρας....Να χα και την "αδελφουλα" μου μαζι τι καλα που θα ταν...χαχαχαχαΑντε για νανι...
Εμεις εχουμε ακομα....
αντε φιλουρες....καλη ξεκουραση ;)
Παω..μην βαρας....Να χα και την "αδελφουλα" μου μαζι τι καλα που θα ταν...χαχαχαχαΑντε για νανι...
Εμεις εχουμε ακομα....
Καλημέρα και καλή εβδομάδα ;)
στην απογευματινή μας βάρδια 17:00 με 23:00 στο studio η Τζούλι
www.imagebam.com/image/6f1fd5290962043] [/URL]
καλησπερες σε ολους!!!!
Γεια σου Δεσποινακι τρελοκοριτσο
H βερα ποτε με το καλο επιστρεφει-πιανει δουλεια?
σεβαστω να μην θες να πεις.... Απλα επειδη εκτελω και εγω χρεη υποδοχης αμα ημουν εγω θα ηθελα να σου ζητησω συγνωμη........
Οσο για το προβοκατορες υπαρχουν πολλοι και οχι μονο σε αυτο το σαιτ αλλα και σε πολλα αλλα.....επειδη ειμαστε αρκετα μπροστα σαν στουντιο θελουν οπως το ειπες να μας θαψουν......εσυ προσωπικη μου αποψη δεν μου φαινεσαι απο αυτους.....
Αλλα σαν ενας ανθρωπος που ηρθε επειδη δεν πηρε αυτο που περιμενε εκφραζεις την "οργη σου" και καλα κανεις......
Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα και να δεις οτι το στουντιο 104 δεν ειναι αυτο που ειδες εκεινη την ημερα..... :-* :-*
Πολλα φιλια απο Δεσποινα του 104!!!!
κοινος τον μαλακα του χωρου που ειναι αθανατος και παντα και παντου θα υπαρχει και θα επιβιωνει >
εγω πιστευω οτι τον ξερω τον μαλακα μας και αφου δεν θες να με βοηθησεις θα τολμησω να στον μαντεψω στελνοντας σου ενα πμ
καλως την δεσποιναρα....καλησπερες σε ολους!!!!
Στην νυχτερινη μας βαρδια της Δευτερας Πάολα + Πωλίνα
www.imagebam.com/image/eecfcc291029114] [/URL] www.imagebam.com/image/585d7a291029133] [/URL]
Την καλησπερα μου, σε ολα τα κοριτσια !!!
α πα πα..τι πονηρα ιμοτικον ειναι αυτα....κακο κοριτσι....Γεια σου μωρο!!!
α πα πα..τι πονηρα ιμοτικον ειναι αυτα....κακο κοριτσι....
γεια σου δεσπι με τα ωραια σου...
....1 ωρίτσα έμεινε.....να ξεκουραστείς..........Γεια σου μωρακι μου........