despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Άλλαξε τα μαλλιά της η Αναστασία; Δεν την έχω δει ακόμα από κοντά.
Ναι και της πανε παρα πολυ....
Καλησπερες!! :-*
Άλλαξε τα μαλλιά της η Αναστασία; Δεν την έχω δει ακόμα από κοντά.
Καταλαβαίνων ότι σε προβλημάτισα και να με συγχωρείς ... Αυτό είναι όμως υπέρ σου να ξέρεις γιατί δηλώνει ευσυνείδητη επαγγελματία!!!!Τώρα για το ποια κοπέλα ήταν στην υποδοχή αν αρχίσω να αποκλείω μια μια τις κοπέλες δια της εις άτοπον απαγωγής θα καταλήξουμε σε αυτή που ήταν οπότε θα είναι σα να λέω το όνομά της.Αυτό δεν το θέλω ούτε για την κοπέλα ούτε και για μένα γιατί έτσι θα αποκαλυφθώ και δε θέλω :- :- :- :-
Θέλω να πιστεύω ότι σας παρεξήγησα και πολύ κακώς έκανα...
Όσο για τα φιλιά δεκτά ... αλλά δε θα αρκεστώ σε αυτά!!!!ΘΑ περάσω και για τα υπόλοιπα
Καλησπερα αγορινα μου μπορεις να μου πεις ποια κοπελα ηταν στην υποδοχη;;;;
Γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο οχι οτι το αποκλειω οτι ηρθες απλα επειδη κανω και εγω χρεη υποδοχης παντα βλεπουμε να κανουμε το καλυτερο για τον κοσμο μας.... :-* :-*
Για εσένα προσωπικά επιβεβαιώνω (όχι φυσικά ότι δεν ισχύει κάτι ανάλογο και για τις υπόλοιπες κοπέλες που δουλεύουν στην υποδοχή). Δεν κρίνω από την αντιμετώπιση σε εμένα που είμαι παλιός φίλος του μαγαζιού, αλλά απ' την αντιμετώπιση που επεφύλαξες στους πελάτες που μπήκαν το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα που έτυχε να πίνω το ποτό μου στο μπαράκι του studio και μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενέστατη, καλοσυνάτη και επαγγελματίας ήσουν μαζί τους, ομολογώ ότι μου έκανε εντύπωση.
Σε ευχαριστω πολυ αγορινα να σαι καλα για τα καλα σου λογια.... :-*
υ.γ. Γιατι σου εκανε εντυπωση ομως,;;;;
Μόλις είχα φύγει,τύπε..............Για εσένα προσωπικά επιβεβαιώνω (όχι φυσικά ότι δεν ισχύει κάτι ανάλογο και για τις υπόλοιπες κοπέλες που δουλεύουν στην υποδοχή). Δεν κρίνω από την αντιμετώπιση σε εμένα που είμαι παλιός φίλος του μαγαζιού, αλλά απ' την αντιμετώπιση που επεφύλαξες στους πελάτες που μπήκαν το Σάββατο μετά τα μεσάνυχτα που έτυχε να πίνω το ποτό μου στο μπαράκι του studio και μου έκανε εντύπωση το πόσο ευγενέστατη, καλοσυνάτη και επαγγελματίας ήσουν μαζί τους, ομολογώ ότι μου έκανε εντύπωση.
Καλησπέρα Δεσποινάκι. Δεν είναι κάτι που με ξάφνιασε ή δεν το περίμενα, μη φανταστείς ότι εννοώ κάτι τέτοιο, απλά μου δημιούργησε θετική εντύπωση. Συγκεκριμένα σκάλωσα με κάποιον που του παρήγγειλες εσύ προσωπικά μέχρι και ταξί για να φύγει με ασφάλεια απ' το studio, σπάνια συναντάς τέτοιο επαγγελματισμό σε μαγαζιά του είδους στην Αθήνα (αν όχι ποτέ...)
Μόλις είχα φύγει,τύπε..............
Πού το ξέρεις ότι ήρθα μόλις είχες φύγει; Κατά τις 4:00 πρέπει να πήγαμε εγώ κι ο Cheyenne...
Καταλαβα τωρα και θα ηθελα να σου πω οτι το εχουμε κανει πολλες φορες αυτο....
Επειδη οπως ολοι ξερουμε η φυλης ειναι πολυ δυσκολη περιοχη φροντιζουμε να παρεχουμε ασφαλεια οαο μπορουμε.... ;)
Για αυτο και ο κοσμος μας προτιμα γιατι εχουμε το πακετο που λενε....
και για αυτο σε καιρους κρισης εμεις εχουμε επιβιωσει και θα συνεχισουμε οσο μπορουμε να γινομαστε καλυτερες!!!!
Φιλουρες πολλες..... :-* :-*
Δεν ειχε πολυ που ειχε πετσωσει την βερα....
Μπιλιιιιιι...
Αφού ξέρεις με ποιον μιλάς....FBI είμαστε.....Πού το ξέρεις ότι ήρθα μόλις είχες φύγει; Κατά τις 4:00 πρέπει να πήγαμε εγώ κι ο Cheyenne...
Έτσι.............
:-* :-* :-* :-* :-*
Αφού ξέρεις με ποιον μιλάς....FBI είμαστε.....
μπιλιιιιιι χθες δεν ιπιες βοτκα που σου εβαλα... :-
Την επομενη δεν μου την γλιτωνεις...
Καλησπερα στο καυτο ζευγαρι.... :-*Καλησπερα σταρ!!! :-* :-*
Καλησπερα σε ολους...
Καλησπερα στο καυτο ζευγαρι.... :-*
ΟΚ μωρό.....θα πιω ένα ποτάκι για πάρτη σου........ :-* :-* :-*
Πάλι καλά που γλίτωσα και τον σταυρό.........
εχουμε ακομα για το καλημερες...προς το παρον καληνυχτες....καλη συνεχεια κ καλη ξεκουρασηΚαλημερες!!!
εχουμε ακομα για το καλημερες...προς το παρον καληνυχτες....καλη συνεχεια κ καλη ξεκουραση