κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
Καλημερα, στα κοριτσια του studio και καλη Κυριακη !!!
καλημερα λεονταρακο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα, στα κοριτσια του studio και καλη Κυριακη !!!
προφανώς το dream menu με την dream team απαιτεί και από εμάς να είμασθε dream men.
παράλειψις κυρία μου....ήσουν αριστούργημα και στο είπα και από κοντά.... επικοινωνιακή, φιλική, κατατοπιστική και φυσικά αυτό το γαμημένο το ντεκολτέ που φορούσες...με...γάμησε...γιατί δεν μου κάθεσαι ρε πούστη μου να γίνει χαμός???για την υποδοχη ουτε λογος ρε πουστη?
παράλειψις κυρία μου....ήσουν αριστούργημα και στο είπα και από κοντά.... επικοινωνιακή, φιλική, κατατοπιστική και φυσικά αυτό το γαμημένο το ντεκολτέ που φορούσες...με...γάμησε...γιατί δεν μου κάθεσαι ρε πούστη μου να γίνει χαμός???
κοίτα τώρα που μεγάλωσες και ωρίμασες καιρός είναι να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, να φτιάξεις τη ζωή σου με έναν ΑΝΤΡΑ, με ΑΡΧΙΔΙΑ, που να σε εχει ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ, που να ξέρει από ΚΑΛΟ ΣΕΞ, και να είναι εκεί για σένα στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ!! σκέφτεσαι κα΄ποιον καλύτερο από μένα???ε δεν καταλαβαινεις? φοβαμαι μην ερωτευτω και δεν ειμαι για τετοια αυτη την περιοδο ;)
εσυ εισαι ηδη αγορι μου :-* :-* :-*
καλημερα
κοίτα τώρα που μεγάλωσες και ωρίμασες καιρός είναι να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον σου, να φτιάξεις τη ζωή σου με έναν ΑΝΤΡΑ, με ΑΡΧΙΔΙΑ, που να σε εχει ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ, που να ξέρει από ΚΑΛΟ ΣΕΞ, και να είναι εκεί για σένα στα ΕΥΚΟΛΑ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ!! σκέφτεσαι κα΄ποιον καλύτερο από μένα???
μόνη σου καίγεσαι μέσα στην κόλαση...σου προσφέρω τον παράδεισο και τον αρνείσαι... τι πρέπει να κάνω επιτέλους για να πειστείς ότι είμαστε πλασμε΄νοι ο ένας για τον άλλο???:o :o :o :o ειδες? με αυτα που λες πως να μην φτερουγιζει η καρδουλα μου?
Έχω μια καρδιά
πάρ' την αν την θες
μα να την προσέχεις
είναι όλο πληγές
μόνη σου καίγεσαι μέσα στην κόλαση...σου προσφέρω τον παράδεισο και τον αρνείσαι... τι πρέπει να κάνω επιτέλους για να πειστείς ότι είμαστε πλασμε΄νοι ο ένας για τον άλλο???
ναι αλλά πάι χθες κράτησες τα προσχήματα και δεν εκδηλώθηκες...ενώ είδες πόσο διακριτικό φλερτ σου έκανα, μπας και σε "άρπαζα" να μπαίναμε σε κανενα δωμάτιο...τελος!!!!!
δεν μπορω....η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη
Ελπίζω, jay και lagonisian, αυτά που γράφετε για την Κέλλυ να είναι πλάκα. Διαφορετικά...
ναι αλλά πάι χθες κράτησες τα προσχήματα και δεν εκδηλώθηκες...ενώ είδες πόσο διακριτικό φλερτ σου έκανα, μπας και σε "άρπαζα" να μπαίναμε σε κανενα δωμάτιο...
ακόμα σκέφτομαι το ντεκολτέ σου και το υπέροχο στήθος σου και τα καλλίγραμμα πόδια σου όπως φαίνονταν χθες από το μίνι φόρεμα σου και κοντεύω να
ακόμα σκέφτομαι το ντεκολτέ σου και το υπέροχο στήθος σου και τα καλλίγραμμα πόδια σου όπως φαίνονταν χθες από το μίνι φόρεμα σου και κοντεύω να
δλδ τι λενε? διαφορετικα τι?
ερωτευμένος είμαι με σένα καρδιά μου και θέλω να σου δώσω όσα θες και ποθείς....σκασε πια ρε λαμογιο
Τι λένε; Σου κάνουν καμάκι...
Όσο για τη δεύτερη ερώτησή σου, εννοώ ότι αν όντως σου κάνουν καμάκι στα σοβαρά (δηλ. δεν κάνουν πλάκα), θα χαρακτηριστούν από μένα με όχι κολακευτικό τρόπο.
ερωτευμένος είμαι με σένα καρδιά μου και θέλω να σου δώσω όσα θες και ποθείς....
[move][size=40pt]ΚΕΛΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]