lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
είναι και θέμα ηλικίας.... εμείς που είμαστε πιπίνια δεν κάνουμε τέτοια λάθη...μπουμπού έμαθ ότι η dream team βραδιά...
είναι και θέμα ηλικίας.... εμείς που είμαστε πιπίνια δεν κάνουμε τέτοια λάθη...μπουμπού έμαθ ότι η dream team βραδιά...
εγώ άλλα λάθη κάνω.... ;) ;) ;)εσυ κανεις αλλα
ναι εσκισε
το καλό είναι ότι μαθαίνω όμως....εγώ άλλα λάθη κάνω.... ;) ;) ;)
το καλό είναι ότι μαθαίνω όμως....
Μαρίνα....τέλοςςςςς????εεεεεεεε..............
αν δεν παθεις δεν θα μαθεις........
Μαρίνα....τέλοςςςςς????
έλεγα μήπως δεν βλέπω καλά....αφου το βλέπεις τι ρωτας ?
εχουμε και λεμε.
1)ακαποτη πιπα θα εχει?
2) μασαζ θα εχει?
3) συναισθημα δηλαδη αγκαλιεςγλωσσοφιλακτλπ?
4)τελειωμα στο σωμα και προαιρετικα στο στομα?
5) διαρκεια 45 λεπτα ?
6)δυο κοπελες με 130€ για την παραπανω διαρκεια?
7) βιτσια πχ λαγνιες στραπ-ον κτλπ?
αν εχει ολα τα παραπανω τοτε ισως αξιζει αν οχι γιατι να μην παω σε ενα μασαζ που ολα τα παραπανω ειναι εξασφαλισμενα χωρις παρακαλια....!!!!!!!!!!!!!
Δεν έμειναν και πολλά τελικά . . . . . :-
επρεπε να ερχοσουν οχι χθες το πρωι , αλλα προσχθες το απογευμα που ειχαμε βαρδια της dream team
αλλη Βερα θα εβρισκες, ακομα καλυτερα θα περναγες ;)
όταν την ρώτησα, "τι έχασα", μου απήντησε ότι το "dream menu" ήταν παραπάνω χρόνος και μπορεί κανά δωράκι (π.χ. 69) μέσα στην τιμή.
Τα φιλιά απαγορεύονται λέει . . . . . :-*
Λες να φταίει που πήγα αξύριστος ? ? ?
:S
Λες να φταίει που πήγα αξύριστος ? ? ?
Παααααρα πολύς κόσμος, αναμονή αρκετή στο σαλόνι, τα δωμάτια γεμάτα και μου έκανε εντύπωση ο αυξημένος χρόνος παραμονής στα δωμάτια των κορασσίδων...μέτρησα πρόγραμμα απλό της Άντζελας, διάρκεια 32 λεπτά ..φαίνεται ότι θα μαζέψει πάλι όλο το χαρτί...και μεγάλο ατού ότι τα κορίτσια είναι ντυμένα με καλά κλασσάτα ρούχα και η φαντασία "τρέχει".
χθεσινή επίσκεψη στο 104 για να τσεκάρω τη βραδιά dream team...4 κορίτσια στη βάρδια, η Άντζελα(σέξυ στο μαύρο μίνι φόρεμά της και εμφανώς αδυνατισμένη κ γυμνασμένη), η Δέσποινα( σε ένα sexy outfit αποτελούμενο από κοντό λευκό σορτσάκι και ένα πολύχρωμο τοπ, στην πορεία έβαλε μαύρο see through μπλουζάκι και μάυρο στρινγκ) η Πωλίνα( με κοντό μαλλάκι πλέον, τζιν σορτσάκι κοντο και ωράια see through μαύρη μπλούζα) και η Τζούλι(ΓΥΝΑΙΚΑΡΑΑΑΑ ψηλά,χυτά,καλλιγραμμα πόδια, ωραίο πρόσωπο, με εκφραστικά μάτια και τσαχπινιά μέσα στο μαύρο μίνι φόρεμά της που ασφυκτιούσε από τις καμπύλες της ). Παααααρα πολύς κόσμος, αναμονή αρκετή στο σαλόνι, τα δωμάτια γεμάτα και μου έκανε εντύπωση ο αυξημένος χρόνος παραμονής στα δωμάτια των κορασσίδων...μέτρησα πρόγραμμα απλό της Άντζελας, διάρκεια 32 λεπτά ..φαίνεται ότι θα μαζέψει πάλι όλο το χαρτί...και μεγάλο ατού ότι τα κορίτσια είναι ντυμένα με καλά κλασσάτα ρούχα και η φαντασία "τρέχει".
respect και στο μπάρμαν για τις εμπνεύσεις του στα ποτά!!!