You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και στους φιλους που διαβαζουν το φορουμ ... Πολυ καλη η ιδεα Miss Angela για το DreamTeam ευχομαι να εχει την επιτυχια που περιμενεις !
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια και στους φιλους που διαβαζουν το φορουμ ... Πολυ καλη η ιδεα Miss Angela για το DreamTeam ευχομαι να εχει την επιτυχια που περιμενεις !
θα δηξει, το καλο ειναι οτι υπαρχει ορεξη και διαθεση και δεν γινεται ουτε απο αγγαρεια ουτε απο διαφιμιση
θαμαι και εγω καθε φορα στις αρχες......δε μπορει θα πετυχει ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εγω δεν το εχω καταλαβει το νοημα του ντριμ τιμ. Οτι και να λεει το "αριστουργημα"
ελα βρε μωρο....
εσυ ειδικα εισαι και πανεξυπνος :- μη το ζοριζεις και το ψαχνεις απο παντου
διαβασε το μια γρυγορα και βγαζεις αμεσως συμπερασμα ;)
τι ειναι? μια ομαδα κοριτσιων που σε συγκεκριμενες βαρδιες θα κατεβαινει και θα προσπαθει να δουλευει ακομα καλυτερα
θα σου φερνουν ποτο αναψυκτικο στο δωματιο, θα σου κανουν καμια εξτρα υπηρεσια, θα κοιταν να σου αυξησουν το χρονο σεξ, δε θα σου χαλαν ευκολα χατηρι,θα καθονται μετα στο δωματιο να μιλαν μαζι σου ή να κανετε τσιγαρο, θα μιλαν μαζι σου παλι στο μπαρ κτλ
μια πιο ποιοτικη αναβαθμιση στο ολο θεμα οικος ανοχης/studio που κακα τα ψεμματα υπαρχει η ρετσινια δικαιος ή αδικος συνολικα στο χωρο μας και στα μαγαζια μας οτι προκειται περι supermarket , ε βγαλε το supermarket απο το νου σου και δες το σαν delicatessen ;)
Θα δηξει, εγω πιστευω ειδικα τους πελατες θα τους ξετρελανει, ετσι κι αλλιως στις μερες μας 8/10 πια δεν ερχονται τοσο για το σεξ οσο για την παρεα
αν πετυχει πετυχε, θαρρω πως θα παει καλα ;)
Κυρια αντζελα για μας τους πρωινους δεν εχει dream team η μενουν μονο τα (dream)
πρεπει να ειμαι και εγω εκει τουλαχιστον στις αρχες και πρωινα δεν μπορω ;)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πρεπει να ειμαι και εγω εκει τουλαχιστον στις αρχες
δεν σε είχα για τόσο hands-on manager, σε είχα πιο πολύ του delegating.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δεν σε είχα για τόσο hands-on manager, σε είχα πιο πολύ του delegating.
τα delagating βρε ειναι γιαυτος που ειτε εχουν λυμενα ολα τους τα προβληματα ειτε βαριουνται να δουλεψουν ;)
GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
θα δηξει, το καλο ειναι οτι υπαρχει ορεξη και διαθεση και δεν γινεται ουτε απο αγγαρεια ουτε απο διαφιμιση
θαμαι και εγω καθε φορα στις αρχες......δε μπορει θα πετυχει ;)
το ιδιο πιστευω και εγω...ηδη με εβαλες σε πονηρες σκεψεις οταν ερθω παλι εχω και γενεθλεια σε λιγο χρονικο διαστημα με κοβω να κανω παρτυ στο στουντιο
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
ελα βρε μωρο....
εσυ ειδικα εισαι και πανεξυπνος :- μη το ζοριζεις και το ψαχνεις απο παντου
διαβασε το μια γρυγορα και βγαζεις αμεσως συμπερασμα ;)
τι ειναι? μια ομαδα κοριτσιων που σε συγκεκριμενες βαρδιες θα κατεβαινει και θα προσπαθει να δουλευει ακομα καλυτερα
θα σου φερνουν ποτο αναψυκτικο στο δωματιο, θα σου κανουν καμια εξτρα υπηρεσια, θα κοιταν να σου αυξησουν το χρονο σεξ, δε θα σου χαλαν ευκολα χατηρι,θα καθονται μετα στο δωματιο να μιλαν μαζι σου ή να κανετε τσιγαρο, θα μιλαν μαζι σου παλι στο μπαρ κτλ
μια πιο ποιοτικη αναβαθμιση στο ολο θεμα οικος ανοχης/studio που κακα τα ψεμματα υπαρχει η ρετσινια δικαιος ή αδικος συνολικα στο χωρο μας και στα μαγαζια μας οτι προκειται περι supermarket , ε βγαλε το supermarket απο το νου σου και δες το σαν delicatessen ;)
Θα δηξει, εγω πιστευω ειδικα τους πελατες θα τους ξετρελανει, ετσι κι αλλιως στις μερες μας 8/10 πια δεν ερχονται τοσο για το σεξ οσο για την παρεα
αν πετυχει πετυχε, θαρρω πως θα παει καλα ;)
πρεπει να ειμαι και εγω εκει τουλαχιστον στις αρχες και πρωινα δεν μπορω ;)
Καλημέρα αστέρι δεκαεξάκτινο!! Να είχα τα χρόνια σου και το μυαλό ....ΣΟΥ!!!!
Ανοιχτό πανεπιστήμιο για τα άλλα μαγαζιά αλλά είναι όλες (και όλοι) μεταξεταστέες-οι!!
Πολλά φιλιά
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ελα βρε μωρο....
...ετσι κι αλλιως στις μερες μας 8/10 πια δεν ερχονται τοσο για το σεξ οσο για την παρεα...
ανοίγεις μεγάλο κοινωνικό θέμα... με την οξυδέρκεια σου.
αξίζει θρεντ.
Το εαν ο κοσμος ερχεται για την παρεα η για το σεξ ειναι ενα μεγαλο ερωτημα, εγω ομως πιστευω πως παιζουν και τα 2 τον ρολο τους οσο και να ειναι.
Εγω για παραδειγμα για να λειτουργησω θελω το κατι παραπανω θελω να υπαρχει μια γνωριμια και μια αγκαλια δεν ειμαι 18 χρονων που γαμαγα και τσιμεντο!
Εγω για παραδειγμα για να λειτουργησω θελω το κατι παραπανω θελω να υπαρχει μια γνωριμια και μια αγκαλια δεν ειμαι 18 χρονων που γαμαγα και τσιμεντο!
εχουμε και λεμε.
1) ακαποτη πιπα θα εχει?
2) μασαζ θα εχει?
3) συναισθημα δηλαδη αγκαλιες γλωσσοφιλα κτλπ?
4)τελειωμα στο σωμα και προαιρετικα στο στομα?
5) διαρκεια 45 λεπτα ?
6) δυο κοπελες με 130€ για την παραπανω διαρκεια?
7) βιτσια πχ λαγνιες στραπ-ον κτλπ?
αν εχει ολα τα παραπανω τοτε ισως αξιζει αν οχι γιατι να μην παω σε ενα μασαζ που ολα τα παραπανω ειναι εξασφαλισμενα χωρις παρακαλια....!!!!!!!!!!!!!
1) ακαποτη πιπα θα εχει?
2) μασαζ θα εχει?
5) διαρκεια 45 λεπτα ?
αν εχει ολα τα παραπανω τοτε ισως αξιζει αν οχι γιατι να μην παω σε ενα μασαζ που ολα τα παραπανω ειναι εξασφαλισμενα χωρις παρακαλια....!!!!!!!!!!!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Καλημέρα αστέρι δεκαεξάκτινο!! Να είχα τα χρόνια σου και το μυαλό ....ΣΟΥ!!!!
Ανοιχτό πανεπιστήμιο για τα άλλα μαγαζιά αλλά είναι όλες (και όλοι) μεταξεταστέες-οι!!
Πολλά φιλιά
καλημερα μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-*
Το εαν ο κοσμος ερχεται για την παρεα η για το σεξ ειναι ενα μεγαλο ερωτημα, εγω ομως πιστευω πως παιζουν και τα 2 τον ρολο τους οσο και να ειναι.
κοιτα δε μπορω να πω συνολικα, μπορω να πω μονο για μενα, για να μην πω 10 στους 10 , 9 στους 10 πελατες μου σε καθε βαρδια θα μου πιασουν κουβεντα για την οικονομικη κατασταση, για τους φορους, για το που θα πανε τα πραγματα, τι κανουν στις δουλειες τους κτλ, τωρα αυτο γινετε επειδη ειμαι ελληνιδα και μια αλλοδαπη πχ δεν ειναι πλεον καταλληλη για τετοιες κουβεντες? μπορει γινεται επειδη ειμαι ιδιοκτητρια της επιχηρησης και ο κοσμος θεωρει οτι η γνωμη μου μπορει να εχει καποια αξια? μπορει και αυτο. Παντως η ουσια ειναι οτι ολοι θελουν να πιασουν κουβεντα ειδικα για τα κοινωνικα/οικονομικα θεματα πραγμα που παλια δεν γινοταν, αντε 2-3 να σου μιλαγαν για διακοπες, ρεστοραν κτλ τωρα ολοι κουβεντιαζουν και το βλεπεις οτι θελουν να βγαλουν ενα βαρος απο πανω τους ,καπου να τα πουνε. Εγω παντως το ευχαριστιεμαι καθοτι πεφτω συχνα σε καλλιεργημενους και με ενδιαφερουσες αποψεις ανθρωπους. ;)
Τωρα στο studio οι Νάνσυ + Βέρα
therion1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 43
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστος ο bay!AΛιως για τσιμεντο πας και με 10 ευρω!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
εχουμε και λεμε.
1) ακαποτη πιπα θα εχει?
2) μασαζ θα εχει?
5) διαρκεια 45 λεπτα ?
ειναι λιγο αν οχι προσβλητικο.........ηλιθιο
να συγκρινεις την βουρτσα με την π.....
εμεις ειμαστε επαγγελματιες ιεροδουλες και με τη βουλα του νομου, τα πληρη στοιχεια μας ειναι δωσμενα στις νομαρχιακες/αστυνομικες αρχες, εξεταζομαστε απο κρατικους γιατρους και κανουμε το επαγγελμα μας συνειδητα και με προσωπικη αποφαση να συνεχιζουμε να το κανουμε
πως μπορεις να μας ζητας πραγματα που δεν πρεπει και δεν τα κανουμε
αν τα θες , προβλημα σου, πηγαινε οπου γουσταρεις και στο πλανητη αρη
αλλα μη βαζεις στο ιδιο καδρο επαγγελματιες και ημιεπαγγελματιες ασε που ολα αυτα που γραφεις ειναι λιγο επικυνδινα για καποιον ειτε χαζο είτε πολυ μικρο σε ηλικια αναγνωστη
ξερεις τσιγαρα βρισκεις το περιπτερο με 3 και 4 ευρω..........υπαρχουν και στο δρομο λαθραια με 1 ευρω
το που θα εμπιστευτεις τα πνευμονια σου...ειναι δικια σου υποθεση ;)
καλη σου μερα