despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
τωρα ειδικα που ειναι κολλητες ναι φυσαει το πακετο
Εισαι Θ Ε Α !!!!!
τωρα ειδικα που ειναι κολλητες ναι φυσαει το πακετο
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και στην ιδιοκτησία του "χώρου χαλάρωσης και αναζωογόνησης" οριένταλ!!!
Στην απογευματινη μας βαρδια οι Μαρινα + Νάνσυ + Κλαούντια
www.imagebam.com/image/72f6c6273860874] [/URL] www.imagebam.com/image/42abdf273860891] [/URL] www.imagebam.com/image/1431a5273860903] [/URL]
Good afternoon απο net cafe στην Ακαδημιας!Kαλημέρα
τωρα το πρωι στο studio οι Αλίκη + Πάολα
εντυπώσεις??Good afternoon απο net cafe στην Ακαδημιας!
Λοιπον περασα γυρω στις 14:30 την πρωτη φορα και πηρα το Αλικακι!
Εκανα διαλειμμα και ξαναπερασα στις 16:00 παλι με το Αλικακι!
Κριμα ρε γαμωτο που αναχωρω για Κυπρο κι ετσι θα ειναι δυσκολο να σας επισκεφθω ξανα :S
παλιά πρωτού διακόψει έμπαινε, έριχνε καμιά καλημέρα, κανένα μουσικό βίντεο....με την επανεμφάνισή της ακόμα δεν έχει μπει...Εριξα κριτικη για τη στενουλα γατουλα :-* περιμενετε να την ανεβασουν οι Διαχειριστες.
Μπαινει κι εδω μεσα η Αλικη?
Ετσι μου ειπε. Που στο καλο ειναι το profile της, δεν τη βρισκω ρε γαμωτο, ειμαι και ψοφιος απο το τρεξιμο με τις δουλειες.....
ειμαι και ψοφιος απο το τρεξιμο με τις δουλειες.....
Εριξα κριτικη για τη στενουλα γατουλα :-* περιμενετε να την ανεβασουν οι Διαχειριστες.
Μπαινει κι εδω μεσα η Αλικη?
Ετσι μου ειπε. Που στο καλο ειναι το profile της, δεν τη βρισκω ρε γαμωτο, ειμαι και ψοφιος απο το τρεξιμο με τις δουλειες.....
προσέχετε τη γλώσσα σας αγαπητέ...είστε σε καθωπρέπει φόρουμ...Καλό λοιπόν το...βίλιασμα με το Αλικάκι κουμπάρε !
Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και στην ιδιοκτησία του "χώρου χαλάρωσης και αναζωογόνησης" οριένταλ!!!
Good afternoon απο net cafe στην Ακαδημιας!
Λοιπον περασα γυρω στις 14:30 την πρωτη φορα και πηρα το Αλικακι!
Εκανα διαλειμμα και ξαναπερασα στις 16:00 παλι με το Αλικακι!
Κριμα ρε γαμωτο που αναχωρω για Κυπρο κι ετσι θα ειναι δυσκολο να σας επισκεφθω ξανα :S
προσέχετε τη γλώσσα σας αγαπητέ...είστε σε καθωπρέπει φόρουμ...